Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tulreagáltam? Vagy érthető a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulreagáltam? Vagy érthető a félelmem?

Figyelt kérdés

A barátomnak bizonyos okok miatt el kell költöznie otthonról! Egy lány ismerőse felajánlott neki egy szobát a lakásában! (Nagyon olcsón)

És a barátom erősen gondolkozik rajta, hogy elfogadja de kételyek vannak benne! Azt mondta lehet, hogy akar valamit tőle az csaj! Én ezen nagyon kiakadtam, meg egyébként se támogatnám, hogy lánnyal költözzön össze! De így hogy még benne is kételyek vannak!?! Mondtam neki, hogy ha odaköltözik szakítok vele! Szerintetek eltuloztam a dolgot?

Én még tanulok, mi nem tudunk összeköltözni, pedig az lenne a legjobb megoldás! Most nem tudom így mi lesz velünk!

És még azon is összevesztem vele, hogy az ajánlatot egyből el kellett volna utasítani, ha tényleg fontos lennék neki! Szerintetek?

2011. máj. 8. 23:39
1 2
 11/12 jin ***** válasza:

háát szerintem jogos .de ahogy mondják az arany közép út a leg joobb de ha igy érzed:

nem tom mennyire vennak idegeid ilyenek hez :

de olovass el néhány "pszihologiai cikett" az ember ilyen helyzetben való viselkedéséről és engedd meg neki hogy oda költözzön majd menj át és beszélj ugy hogy zavart kelts bennük de ne feltünően majd a cikk szerint elemezd =innen már minden mennifog

pl:ha ránéz a csajra miután kérdezel tőle Az már baj mert vissza igazolást vár =vöros enyhén remegő kéz=hazugság

szólj ha kell még ilyen tünet!!

2011. máj. 10. 22:19
 12/12 jin ***** válasza:

ha nem akarsz taktikázni akkor ismerdmeg nagyon gyorsan nagyonjól mind a kettöt és úgy dönts!

ha mást érzel mint amit itt irunk tedd azt ne hagyd hogy befolyásoljanak!!!

14/f

2011. máj. 10. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!