Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt tényleg nagyon túlreagáltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tényleg nagyon túlreagáltam?

Figyelt kérdés
beléptem a pasim facebookjára, és azt írta 1 lánynak hogy : szia hogy vagy mizu veled? én és a haverom kérdezi. az egyik az ez amin kiakadtam, ha engem szeret miért érdekli hogy más lány hogy van? amúgy a csaj régebben akart tőle valamit. a másik dolog : a haverja kérdezte a barátomtól hogy melyikünk szebb én vagy pedig az ő barátnője. és sok gondolkodás után kinyögte hogy neki én tetszek jobban. de ezt csak azért mondta mert én ott voltam. ezek azt jelzik hogy nem én vagyok neki az igazi lány, mert érdeklődik más után meg nem én vagyok neki a legszebb és szakítottam vele. mondtam neki legyünk haverok. mit szóltok ehhez?
2011. ápr. 23. 22:34
1 2
 1/18 napietus ***** válasza:
75%

már ott vérciki vagy, hogy belépsz a facebook-jára. tovább nem is olvastam...

29/N

2011. ápr. 23. 22:38
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Még jo hogy nem azt irta hogy: mizu mizu mizu,két kicsi lego!!
2011. ápr. 23. 22:40
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves vagy? Ha felpontozol, akkor írok egy normális választ.:))
2011. ápr. 23. 22:40
 4/18 anonim ***** válasza:

mit lépkedsz be a fészbukjára?o.O ez tök gáz..

miért zavar, ha érdekli, hogy más lány hogy van? engem az sem zavar, hogy a barátom, ugy köszsön abrátnőimnek, hogy szia cicaa, meg van hogy kérdezi h mivan ezzel meg azzal... scak udvarias, meg yilenek

ha a srác helyében lenék rögtön szakítanék veled.. mit tuzrkálsz a magánéletemben?

2011. ápr. 23. 22:43
 5/18 A kérdező kommentje:
18 vok
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát..ha nem bízol benne hogy jobban szeret téged akkor nem értem hogy miért vagytok együtt???????????Ennyire ne legyél féltékeny nem börtönben van a barátod hogy senkihez nem szólhat,senkivel sem beszélhet..Nem vagy az örzője,tényleg ne legyél ennyire féltékeny mert úgy fogja érezni hogy nagyon rövid pórázon tartod..és ha te nem szakítottál volna és így folytattad volna tuti hogy ez eltt volna a vége.Így is,úgy is.
 7/18 A kérdező kommentje:
ne engem támadjatok amúgy meg volt olyan hogy írt nekem fészre 1 srác és a pasim elöbb elolvasta mint én és ő leépítette szal ő kezdte de ezen nem húzom fel magam mert ez már pofátlanság de midn1
2011. ápr. 23. 22:44
 8/18 anonim ***** válasza:
fészbuksi???
2011. ápr. 23. 22:45
 9/18 anonim ***** válasza:

én lepontoztalak ugyhogy már nem írsz.

egyébként tudom szinte mit fog itt mindenki írni, mivel a gyk-s válaszolók tömkelege qrvára kiszámítható.

úgyhogy tessék 1 használható reális válasz:

először is tényleg q.gáz hogy a facebookján nyomozol és kémkedsz, de ettől most eltekintünk

nézzük úgy, hogy ő milyen

felteszik előtted a kérdést, hogy te vagy az ő csaja tetszik neki jobban? a haverja előtted a pasidtól? ez egy hülye nyomorék k.csög, gyerekes, mi a frászért akar egyáltalán titeket ilyen helyzetbe hozni? 12év alatti szint.... (legalább egy kocsmában 2 sör után, azt még megérteném)

a pasid is fasza lehet, h ott vagy te ő meg nekill gondolkozni xD hány évesek vagytok de komolyan?

a nagy igazság az, hogy mind3-an rohadt gázak vagytok, szóval a válasz is az, hogy igen, a pasid gáz volt, de te is.

Vond le te a konklúziót hogy most ebből te túlreagáltad-e vagy sem.

2011. ápr. 23. 22:46
 10/18 anonim ***** válasza:
na mire leírtam a választ már írtak is :D
2011. ápr. 23. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!