Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt tényleg nagyon túlreagáltam?
már ott vérciki vagy, hogy belépsz a facebook-jára. tovább nem is olvastam...
29/N
mit lépkedsz be a fészbukjára?o.O ez tök gáz..
miért zavar, ha érdekli, hogy más lány hogy van? engem az sem zavar, hogy a barátom, ugy köszsön abrátnőimnek, hogy szia cicaa, meg van hogy kérdezi h mivan ezzel meg azzal... scak udvarias, meg yilenek
ha a srác helyében lenék rögtön szakítanék veled.. mit tuzrkálsz a magánéletemben?
én lepontoztalak ugyhogy már nem írsz.
egyébként tudom szinte mit fog itt mindenki írni, mivel a gyk-s válaszolók tömkelege qrvára kiszámítható.
úgyhogy tessék 1 használható reális válasz:
először is tényleg q.gáz hogy a facebookján nyomozol és kémkedsz, de ettől most eltekintünk
nézzük úgy, hogy ő milyen
felteszik előtted a kérdést, hogy te vagy az ő csaja tetszik neki jobban? a haverja előtted a pasidtól? ez egy hülye nyomorék k.csög, gyerekes, mi a frászért akar egyáltalán titeket ilyen helyzetbe hozni? 12év alatti szint.... (legalább egy kocsmában 2 sör után, azt még megérteném)
a pasid is fasza lehet, h ott vagy te ő meg nekill gondolkozni xD hány évesek vagytok de komolyan?
a nagy igazság az, hogy mind3-an rohadt gázak vagytok, szóval a válasz is az, hogy igen, a pasid gáz volt, de te is.
Vond le te a konklúziót hogy most ebből te túlreagáltad-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!