Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt tényleg nagyon túlreagáltam?
szerintem is túlreagáltad. de talán jobb is lesz nektek így egymás nélkül. mi az, hogy egymás facebookjában turkálni, könyörgöm? és a magánélet?
képzeld, nekem van barátom, és naponta vagy 10 fiútól kérem meg, hogy mi újság, hogy vagy, hogy telt a napod? tudod, vannak az embernek a másik nemből is barátai, és ebben semmi bűn nincsen. semmi olyasmit nem írt neki, ami miatt jogos lenne a hisztid. van egy olyan haverom, akit édesem-nek hívok... de nem akarok tőle semmit.
te kérdezted, mit szólunk, mi csak elmondjuk őszintén. ne próbáld a pasidat okolni, meg hogy ne téged szóljunk le. a véleményünket kérdezted nem? épp azt mondjuk. nem bírod a kritikát, akkor minek kérdezted meg? azt vártad, hogy majd megdicsérünk? biztos lesz olyan, de én biztos nem.
mindenesetre szerintem mindketten jobban jártatok így. de erről nagyon sürgősen szokj le, mert így nem lesznek túl hosszú életűek a kapcsolataid.
legalább azt bevallod h nem véletlenül léptél be.
az ilyen luvnyának kitépném az összes haját.
már alapból illegális más profiljába belépni.
kb fél éve ment a hírekben h srácot ezért zaklatásért feljelentették. kapott 9 hónapot.
na, rászántam magam, végigolvastam. jó, lépjünk túl azon, hogy nagy tahók vagytok mindketten, és egymás profiljába belépkedtek. sőt, a pasid nagyobb, mert még írt is valakinek a nevedben. ezt zárjuk le ennyivel, ilyen szempontból egymást érdemlitek.
másik kérdés: a barátod haverja is elég bunkó hogy ilyet kérdez (mondjuk nem csoda, hogy ilyenek a haverjai. hasonló a hasonlónak örvend). mert azért ez elég hülye helyzet, gondolom, a havert sem akarta megbántani, hogy leszólja a nőjét, de ott voltál Te is. mondjuk a diplomatikus válasz az lett volna, hogy nekem x. a legszebb, Neked meg z., vagy mindkettő nagyon helyes, vagy valami hasonló.
konklúzió: zsák a foltját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!