Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok te megsértődnétek azon, ha a pasitok regisztrálna egy közösségi oldalra és nektek nem szólna? És csak akkor vallaná be, ha rájöttök?
mert tegnap kiderült hogy a pasim regizett egy közösségi oldalra...2napja. de nekem erről nem szólt. persze egyből a megcsalásra gondoltam, úgyéreztem hazudik... rosszul esett. A fejéhez vágtam, meg azt is hogy biztos nem vallotta vna be, mer tudja h én ott nem vagyok fent.
Erre ő meg azon sértődött meg hogy én miért gyanúsítom meg hogy megcsal, és hogy miért leskelődök utána és énis aztmondtam hogy nincsen regisztrációm oda, akkor miért tudtam megnézni (az ismerősöm profilja volt)
szóval úgymond 50-50 a balhé.
Tegnap szakítottunk, letörölte magát, aztmondta legyen ez a bizonyíték hogy nemkell neki az oldal, egy ismije se volt.
DE vége...úgy fáj...
Nem. Ha nem párkereső, miért kellene minden lépéséről beszámolni? Közösségi oldal, hogy az ember tartsa a kapcsolatot az ismerőseivel, volt iskolatársakkal, munkatársakkal - akár férfiak, akár nők.
Mi lesz a következő? Sms ellenőrzések, telefonhívások regisztrálása, stb?
ÁÁÁ, te vagy a tegnapi KOLONC.
Még mindig nem sikerült megfojtanod azt a szerencsétlent???
Beszámolt róla, mikor és mennyit kakikált, mennyi papírt használt, milyen irányból melyik kézzel törölte?? Mert ha nem, akkor biztos, hogy közben más csajra gondolva recskázott, sőtt, már csal is vele....
Nem unod még???? Me' én már k.vára.
Nézz már utána, mire való egy közösségi oldal....
Te meg remélem, azóta mindenhonnan törölted magad, sajnos a Föld színéről még nem.
myvipen, csak annyi a szitu hogy a volt haverja msn cimét akarta megtudni, de egyből felrakott 3képet.
de tény hogy nemvolt egyetlen ismerőse sem.
de igazolványképnek ilyen hasmutogatósat rakott fel.
Aztmondja ezzel nem akart megbántnai, és igenis elmondta vna, mert nem csajozni ment fel, és miért pont 1 közösségin csalna meg. de tegnap törölte is magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!