Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok te megsértődnétek azon, ha a pasitok regisztrálna egy közösségi oldalra és nektek nem szólna? És csak akkor vallaná be, ha rájöttök?
Na és mit tanultál az esetből?
Mi az amit a következő kapcsolatodban nem fogsz elcseszni?
Én azon sértődnék meg, ha a pasim nyomozgatna utánam és nézegetné, hány oldalon regisztráltam és mikor.
A társam, nem a tulajdonom. Legyen saját élete, intézze a dolgait, ne egy bábu legyen, akit én irányítok és akinek minden lépéséről tudok. Ez az anyák feladata (egy bizonyos ideig, utána már az övék sem), nem a barátnőké. Én pedig a barátnője akarok lenni, nem az anyja. Nyuszika, a megcsalás nem itt kezdődik!
*Én szakítottam vele, mert ezek után nem bíznék benne
Te SAJÁT MAGADBAN nem bízol.
a következő barátodnak nyomtasd ki ezt a szöveget:
Üdvözlöm
kérem kódoltassa le a gépét mert korábbi kapcsolataim mind a beteges féltékenységi rohamaim miatt értek véget.
köszönöm
Kérdező: orvosi eset vagy. Ezt nem bántásból meg a drámai hatás kedvéért mondom, ez így igaz. Valami problémád van. Vagy az önértékelésed túl kivcsi, és ezért sejtesz egy ilyen semmi dolog mögött megcsalást, vagy egész egyszerűen kombinátor vagy, nem tudom. Tény, hogy iszonyat röhejes, amit művelsz. Egy közösségi oldalra regelt és nem szólt azonnal? Szerintem elmondta volna, csak nem gondolta, hogy azonnal írásba kell adnia... Az időpontokkal való machinálás meg: neki lehet, hogy a negyed egy még nem éjjel (nekem sem az), ezért mondta, hogy nem éjjel csinálta.... Egy kicsit üldözési mániád van, vagy nem tudom, talán társfüggő vagy. Szerintem segítséget kellene kérned, mert bőven a beteges kategóriába tartozik a viselkedésed.
És én a helyedben elgondolkodnék ezen, most, hogy látod, emnnyi ember állítja egyöntetűen, hogy te vagy a hibás. Megfotottad a kapcsolatot, természetes, hogy szakítottatok (most te szakítottál, de pár órán belül ő tette volna meg, mert ezt egy pasi sem bírja).
Sajnos ezt nagyon eltúloztad, és feleslegesen dobtad ki szegényt, ezt innen felelősséggel ki merem jelenteni. Ha neked ennyin elúszik a bizalom, akkor pedig tényleg bajok vannak veled (komolyan mondom, menj pszichológushoz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!