Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok te megsértődnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok te megsértődnétek azon, ha a pasitok regisztrálna egy közösségi oldalra és nektek nem szólna? És csak akkor vallaná be, ha rájöttök?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 09:38
1 2 3 4 5
 11/42 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

"szóval úgymond 50-50 a balhé."

Nem, ez 100%-ban a te hibád.

2011. máj. 13. 09:44
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
úristen...nem volt egy ismerőse sem, és csak egy sima közösségi oldal és azt hiszed megcsal? akkor ne legyen fel iwiwen, facebook-on se, mert azt hiszed megcsal? emiatt meg szakítani? pfff...hány évesek vagytok, 12?
2011. máj. 13. 09:44
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
9:42 vagyok. Most látom hogy kiírtad az okot. Ezért szakítottatok? Tudod mit? Akkor meg is érdemled.....
2011. máj. 13. 09:45
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, a pasi végleg szakított veled, egy ilyen ráakaszkodó kolonc nem kell senkinek. Ő egy ember, egy külön személy, nem a te tulajdonod! Nem azért van a világon, hogy a te igényeidet kielégítse. Remélem, nem lesz olyan hülye, hogy visszamegy hozzád.
2011. máj. 13. 09:46
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
lesz@rnám
2011. máj. 13. 09:46
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Kidobott??? Mondtam, hogy ez lesz a vége, már tegnap is, sőt azt is mondtam, hogy megérdemled.

Nagyon helyesss, megvan a srácnak a magához való esze.

Ellenben neked, mert te még így sem tanultál a dologból.

Ebben az a szép, ha kéthetente kidob valami pasi a hisztériás féltékenységi jelenetek miatt, akkor is az lesz, hogy te vagy a k...a, aki sűrűbben váltogatja a barátait, mint más a bugyiját.

Gratula, ügyes vagy, csak így tovább!!!

Itt a hétvége, még lehetőleg hatszor tedd fel a kérdést naponta, amíg nem sikerül elérni, hogy egy PMS-es visítókórus veled együtt szidja a férfinemet, amiért képes használni a számítógépet meg az internetet.

Legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység. :DDDDD

2011. máj. 13. 09:47
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Ne is haragudj, de ha emiatt ilyen hisztit csaptál, akkor meg is érdemled a szakítást. Miért olyan nagy baj, hogy nem szólt neked arról, hogy regisztrált egy közösségi oldalra? Esküszöm, nem értem. Az én párom is regisztrált a tudtom nélkül, de lesz@rom, mert engem nem érdekelnek a hülye közösségi oldalak, de ha a páromat igen, akkor miért ne lehetne fent? Meg kellene tiltanom neki vagy mi? Az, hogy szeret és nem csal meg, nem azon múlik, hogy regisztrál-e ilyen oldalra vagy sem. Akkor sem, ha te nem tudsz róla. Nagyon gyerekes a felfogásod, gondolom, nem is vagy több 15-nél.
2011. máj. 13. 09:48
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

HAGYD MÁR ABBA!!!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

tegnap már kiderült h nemvetted be a gyógyszered.

2011. máj. 13. 09:50
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha én ilyenért hisztiznék, a férjem már átvágta volna a torkom.

Egyáltalán nem csodálkozom,hogy elhagyott! Nőj fel!

2011. máj. 13. 09:51
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

tegnap már vagy 20-an figyelmeztettünk h ha folytatod csakis erre számíthatsz.

magadnak köszönd. mi megpróbáltunk segíteni te voltál az aki nemvetted a lapot.

2011. máj. 13. 09:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!