Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kapcsolatfüggőség? Mit csináljak?
20éves lány vagyok és egyszerüen nem birom ki ha nincs kapcsolatom.
Volt már egy 2és fél és egy 3és fél éves kapcsolatom,meg plusszba rövidek,szóval egy csomó barátom volt már.
Most 2hete nincs senkim és már megőrülök,ilyenkor annyira értéktelennek érzem magam.
Most is összeakarnak velem egy csomóan jönni,de már nem akarok senkit,mert szörnyü,hogy ennyire nem tudok meglenni egyedül(meg még az exemet szeretem).Viszont az egyedüllét is teljesen kiborit,vannak barátaim,de az nem ugyanaz.
Teljesen kivagyok,magányosnak érzem magam,és semmihez sincs kedvem.
Idáig 13éves korom óta folyton volt valakim,ez a 2hét rekord,de szerintem ez nem normális.
Miért félsz egyedül maradni magaddal? Közelebb kerülhetnél magadhoz, lenne időd gondolkozni, megismerni önmagad, és magyarázatot kaphatnál a vágyaidra, tetteidre.
Csak azért, hogy legyen valakid- ne kelljen akárki, egy igényes, intelligens nő így van ezzel.
Másrészt, amíg az exedet szereted, nincs mit tenni, meg kell várnod, amíg elmúlik:)
Önbizalom hiányos vagy. Meg kell tanulnod szeretni magad és nem mástól várni, hogy szeressen.
(Ez a FromOz kezd engem is irritálni.)
...szeretni magunkat pedig akkor tudjuk, ha olyasmiket (is) teszünk, amire büszkék vagyunk magunk előtt, meg a világ előtt is. Ez ritkán szokott sikerülni erő és elvek nélkül.
Ön Bizalom=bízom magamban, hogy meg tudom csinálni... De mit is? Céljaidon, eljövendő életeden gondolkoztál már? Hogy milyen lépések vezetnek oda..?
Csendesen mondom, hogy a szeretethiány akkor tud csak kialakulni, ha nem tartjuk valami sokra magunkat.... Olvasd el még a promiszkuitás jelentését, ők is szeretethiányból lettek azok, akik. Sok sikert!
(És From Oz tényleg monnyon le) :D
A családoddal mennyire vagy szoros kapcsolatban?
Nem lehet hogy kapcsolatba menekülsz azért mert az otthoni életed nem épp idillikus?
Mi hiányzik leginkább ha nincs párod?A sex,a biztonság,vagy az hogy tudj valakivel beszlégetni? VAgy az ölelés.a szeretet hiány?
Ezen gondolkodj el,és szerintem megtalálod a választ.
Az előttem szólónak igaza van.Van időd megismerni magadat.Olvass jó könyveket,keress hobbit,fórumozz:)
Az egyedüllét sok negatív dolgot von maga után,de pozitívat is!!Szabad vagy,független,flörtölhetsz,csavaroghatsz:)
Vegyél egy nagy levegőt és ne gondolkodj butaságokon:)Pattanj fel és menny el sétálni egy nagyon!Ne gondolj egyik exedre sem.Gondolj magadra!!Mit szeretnél csinálni?Hova szeretnél elmenni?De leginkább azon gondolkodj,hogy ki is vagy valójában!?!
Remélem segítettem:)
Miért lett divat manapság minden kicsit is jó jelenségből "függőség" kamubetegséget kreálni? Álljunk már le, könyörgöm...édesség-függőség, kapcsolat-függőség. Még jó hogy oxigénfüggőség nincs, bár ahogy elnézem ,valami ostoba fatönk az is kitalálja előbb-utóbb.
Az mitől "függőség", hogy nagyon igényled valakinek a társaságát? Arról van csak szó, hogy hiányzik neked az a "szeretve lenni" érzés, ilyen értelemben az emberiség 99%-a kapcsolatfüggő "szenvedélybeteg"...
16:24
Azért, mert a "szeretve lenni érzés" hajkurászása nem jó dolog. Jó érzés, de ha valaki már nem tud meglenni nélküle, akkor az igenis függőség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!