Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez kapcsolatfüggőség? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kapcsolatfüggőség? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

20éves lány vagyok és egyszerüen nem birom ki ha nincs kapcsolatom.

Volt már egy 2és fél és egy 3és fél éves kapcsolatom,meg plusszba rövidek,szóval egy csomó barátom volt már.

Most 2hete nincs senkim és már megőrülök,ilyenkor annyira értéktelennek érzem magam.

Most is összeakarnak velem egy csomóan jönni,de már nem akarok senkit,mert szörnyü,hogy ennyire nem tudok meglenni egyedül(meg még az exemet szeretem).Viszont az egyedüllét is teljesen kiborit,vannak barátaim,de az nem ugyanaz.

Teljesen kivagyok,magányosnak érzem magam,és semmihez sincs kedvem.

Idáig 13éves korom óta folyton volt valakim,ez a 2hét rekord,de szerintem ez nem normális.

2011. máj. 6. 15:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7%
te egy nimfoman ribanc vagy es ennyi semmi mas remelem eleg egyertelmu a valasz
2011. máj. 6. 16:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Te meg értéktelen senki, ráadásul látványosan szeretnéd, ha ezt mindenki tudná rólad, mivel hirdeted.
2011. máj. 6. 16:49
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem tartom magam ninfomán r.bancnak,idáig 3 pasival feküdtem le és nem a szex az elsődleges,érzelmek nélkül nem is tudnék szexelni...Igénytelen se vagyok,ha az lennék szerintem nem szeretnének annyian összejönni velem.

Egyszerüen csak amit irtak is,egyedül nem tudok mit kezdeni magammal,meg a családommal egyáltalán nem jó a kapcsolatom,rendszeres balhék stb.inkább olyan,mint emberek akikkel együtt élek,de mivel még tanulok,a költözés felejtős.Meg nagy a szeretetigényem,hogy törödjenek velem,tudjak valakivel beszélgetni,valakivel biztonságba érezzem magam és,hogy én is szerethessek valakit.Azt hiszem a biztonságérzet az ami a legjobban hiányzik az életemből.Hogy legyen aki mellettem áll lelkileg.akkor érzem teljes embernek magam...

És tudom,,hogy ez nem jó.Céljaim,fogalmam sincs mit akarok az életben,az biztos,hogy saját,boldog családot... megint csak kapcsolat,szeretet,biztonság... nem jó ez igy :S

2011. máj. 6. 17:01
 14/19 anonim ***** válasza:

"a családommal egyáltalán nem jó a kapcsolatom,rendszeres balhék stb"

Itt a válasz arra, hogy mitől ez a szeretetüldözés.

Azt viszont nem tudom, hogy mi erre a "gyógymód".

2011. máj. 6. 17:09
 15/19 anonim ***** válasza:
tudni kell egyedül is lenni.. a társfüggőség nagyon komoly is lehet..
2011. máj. 6. 17:37
 16/19 anonim ***** válasza:
igen, ez a kapcsolatfüggőség!
2011. máj. 6. 17:57
 17/19 anonim ***** válasza:

latom sokszor elofordul ha erdemtelenul ostoroznak itt valakit sokkal szebben es jobban kionti leket es megismerhetjuk , hogy milyen is valojaban ez tortent most is:)

te nagyon kedves szemely lehetsz kerdezo ( bocsi a ribancozasert igy amit ez utan irtal nagyon tetszett :)

nekem meg nem volt kapcsolatom bar en is szeretnek nagyon az a helyzet hogy kicsit en is fuggoneke erzem magamat mert nem tudok szabadulni a gondolattol , hogy legyen mar vegere valakim de probaljak barmilyen kedves is lenni miondig elutasitanak :-< es depis is voltam emiatt bagyon sokaig .... ugy erzem a legjobb ggyogymod hogy helyre jojjek az lenne ha lenne mar egy kapcsolatom :( ( nem a sex miatt gondolom) meg egy olelestol es puszitol is boldog lennek de azt sem kapom meg .... van ha bemegyek neha egy kulon kurzura egyetem es elembe kerul egy lany .... eszrevettem hogy ujabban ha el kalandoznak gondolataim van hogy csak annyira gondolok de jo lenne ha mellete ulhetnek es legalabb csak atkarolhatanm es akkor is boldog lennek :)

meg egyszer bocs hogy robancoztalak es ezt csak azert irtam hogy lasd vannak olyan emberek kinek nagyon kell a szeretet es ezert vann hogy ennyire kapcsolatra vagynak

es szeretnek visszakerdezni valamit :)

nincse esetleg vaami mas problemad ami nagyon bant es ebbem keresed talan a menekvest ?

2011. máj. 6. 21:03
 18/19 A kérdező kommentje:

Bocsi,hogy csak most válaszolok,nagyon örülök,hogy megváltozott rólam a véleményed. =)

Látom nem csak én vagyok ilyen helyzetbe,ebbe a mai felszines világba nem csodálom,hogy sokan szeretnének egy komolyabb kapcsolatot,egy társat maguk mellé.

Én is a barátnőimmel hiába beszélek minden nap,egyszerüen nem tudok megnyilni elöttük,csak felszinesen beszélgetünk,valahogy nem értik meg azt ami bennem van(ez most olyan hülyén hangzik),ezért jó ha van egy olyan ember melletted akivel szavak nélkül is megérted egymást.Akihez őszinte lehetsz,aki igazán ismer és megért.=)

Leginkább az nyomja a lelkem,az,hogy a barátaimmal hülyülök,elmegyek ide-oda,néha bulizni,aztán hazajövök és annyira sivárnak és értelmetlenek érzem az egészet.Olyan üresnek érzem magam.Egyszerüen nem vagyok boldog,csak úgy tengek a világba...

Eleve soha nem voltam az a mindenkivel összespanolos,pörgös,bulizós lány,(néha persze szeretek bulizni)nekem az az igazi kikapcsolodás ha a párommal vagyok,beszélgetünk,hülyünk,esténként egymás karjaiba fekszünk,dvd-zünk,csókolozunk,szeretkezünk ilyesmi...ez a békés,nyugodt,harmonikus és biztonságos élet.Ilyenkor érzem magam boldognak és kiegyensúlyozottnak.Amikor azt kivántam bár megállna az idő,mert olyan tökéletesen érzem magam. =)

Erre... most a fiú akivel 2és fél évig boldog voltam és imádtam,minden csodás volt,közölte,hogy imád és a legcsodálatosabb lány vagyok a számára,de rájött,hogy még élni akar és nekem is élnem kell...

Konkrétan közölte,hogy menjek pasizzak,feküdjek össze pasikkal,merthogy ki kell minél több dolgot,embert próbálni :S,meg bulizzak,igyak,menjek mindenfelé,mint egy normális 20éves.

Szóval most megyek,bulizok,az összevissza szexre viszont nem fogom rávenni magam.Csak épp boldog nem vagyok.Néha pár órára kikapcsolok a buliba aztán hirtelen rámjön,hogy mit keressek én itt.Szóval erőltetek magamra egy olyan dolgot amit nem akarok,ami nem én vagyok.

Nem vagyok egy igazi,megszokott 20éves,de ennek most nem tudok örülni.Igazából próbálom erőltetni,hogy az legyek...

Köszi ha valaki elolvasta. =)

2011. máj. 8. 18:00
 19/19 anonim ***** válasza:
kezdjük azzal hogy nem kéne mindenkinek megfelelni mondván,hogy 20 éves vagy úgy is kell viselkedni:S én legalábbis sosem tudtam megfelelni a többieknek nem vagyok bulizós és nem ihatok.De én egy idő után úgy 17 évesen ezt meguntam és jól éreztem magam a bőrömben, néha barátnőztem,de nem jártam teszem azt discóba és sokat olvastam mivel imádok olvasni.Meg persze koncertekre jártam ahol jazzt,klasszius zenét stb.Szóval ahelyett hogy olyan próbálsz lenni akit elvárnak,legyél inkább önmagad:S
2011. máj. 9. 13:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!