Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szebbet, vékonyabbat, de titokzatosat vagy a kicsit csúnyább, teltebb, őszintét válasszam? Férfi vagyok.
A méreteim:175 cm, 71 kg, sportos alkat
A helyzet, hogy 2 csaj között kell választanom...
Az 1.kifejezetten csinos (nekem)46kg/163 cm 19 éves, enyhén félénk, és nagyon titokzatos, semmit nem mutat az érzéseiből.
A 2. is csinos 53kg/170 cm, 21 éves, félénk, pirulós, mutatja, és érezeteti az érzéseit, kedves, és odaadó.
A kérdésem az lenne,hogy a szív győzzön, vagy a pénisz:)
Mind2 lánnyal randiztam már:)
Szóval,ti melyik nőt választanátok? Nők válaszát is várom, hogy szerintük melyik lenne a jobb választás:)
Plz segítsetek, mert ez a kettős dolog nem megy...
Utolsó hsz:)
Először is köszi a commentet..
Másodszor odaírtam,hogy idézem: egyfajta húspiac.
Mikor megvehetsz a hentesnél 2 szinte ugyanolyan karajt,de az egyik kicsit barnásabb már, és szottyadtabb,te is a gyönyörű vörös színű frisset veszed meg,nincs igazam?Aztán haszaviszed, felvágod, és kiderül, hogy ami kívülről szép, belül már lehet férges, viszont aminek a külseje volt csúnyább, belül még lehet szaftos, és finom...
Igaz, kicsit morbidul hangzik, almával szokták ezt a hasonlatot alkalmazni.
Mind a 2-vel jól érzem magam, olvasd el...oda van írva...Csak azért kérdeztem, hogy mások hogy cselekednének a helyemben...:)
Te kinek nyílsz meg?
Te ki előtt rejtegeted az érzéseidet?
Hát akkor ők?
Ha meg szereted, és boldog vagy vele, és még tán az arcát is elfogadnád (a szerelem (tudom, még nem alakult ki) ezen átsegítene), akkor légy együtt a "csúnya dagadttal".
Ha meg a haverok előtt nem vállalnád fel, inkább tarts egy csíkos házimalacot (szép, aranyos és ragaszkodó), és hálj azzal. Trendi.
Melyik lanynal erzed azt a bizonyos pulszt? Mert valamelyik fele csak jobban huz a szived.....(nem a farkad a szived) :)
Kivel erzed jobban magad? Szerintem ezeket dontsd el es akkor menni fog. Sok sikert, majd ird meg hogy mi lett! :)
Hát te nem vagy semmi!
Gratulálok neked,egy újabb pasi,akit kizárólag a farka vezérel!Nem lepődnék meg,ha oltári nagyot koppannál,tudod,két szék közül...
Most komolyan,te mit szólnál,ha egy nő elutasítana azzal,hogy helyes vagy meg minden,de kinézett egy másik pasit is magának,akinek kékebb a szeme és nagyobb a farka?!Most ez neked hogy esne?Egyébként hallottad már azt a mondást,hogy külső megfog,belső megtart?Hosszú távon a belbecs tartja meg a kapcsolatot(bármilyet)!
Bár te nyilvánvalóan nem azt keresed,ha ilyen hideg számítások alapján szeretnél választani...
Most leeshet az állad,én 170centi/70 kiló vagyok,és imád a barátom,amilyen vagyok:)És tudod,ezerszer jobban érzem magam,mint a sok gebe liba,mert tudom,hogy szeretnek,és nem kell hülyére diétáznom magam,ahhoz,h.kicsit is elégedett legyek önmagammal!
Ott van egy lány,kedves,odaadó,szerelmes beléd!A másikról nem lehet tudni.Te meg hülyíted őket,főleg a szerelmes lánnyal szúrsz ki nagyon ezzel a viselkedéseddel,aki persze reménykedhet:S
Vissza fogod még ezt kapni az élettől,lesz majd valaki,akit imádni fogsz,ő meg magasról tesz rád.
Ja,és még valami:tégy valami nagyon jót is végre:egyik csajt se válaszd!
13:29-es hozzászóló,köszönöm szépen,hogy te nem a szapulásom miatt írtál,kedves vagy.:)
A többieknek annyit tudok mondani,hogy lehet,hogy paraszt vagyok,bunkó,köcsög,tirpák g*ci vagyok,de gerinctelen nem!!!!
Mind a 2 lány tud a másikról,van ez így,ugye???Ha leparkolok valakinél,utána nem leszek bizonytalan,csak egyszerűen egy kis EMBERI (tudjátok mi az a szidáson kívül?) támogatást kértem,illetve véleményt,hogy ki hogyan döntene...Olyan nehéz felfogni,hogy ennyit kértem?Azt hittem ez az oldal azért van,hogy meg lehessen kérdezni ilyeneket is...Ahelyett,hogy egy rövid,tömör választ írnátok,helyette engem ócsároltok,mondjuk szidni könyebb,mint tanácsot adni,igazatok van,ez a saját szegénységi bizonyítványotok...Nem kértem,hogy valaki is dönsön helyettem,annyit kérdeztem,hogy ki kit választana...Amúgy 22 éves vagyok,kék a szemem,nincs pattanásom,szépre alakítottam a testem,rövid,barna hajam van,és két szőke hoszabb taréj,oldalt pedig két lila csík ugyancsak hoszabb,a nyakamon egy pók,meg egy skorpió látható,a bal kézfejemen non-figuratív tetoválás,a hátamon egy angyal és egy ördög van (ha már ennyire tudni akartátok)...Nagyon szépen megkérek mindenkit,hogy ha ír,azt ne az én ócsárlásom okáért tegye,hanem válaszoljon,mindenféle előítélet,gyűlölet nélkül...Előre is köszönöm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!