Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szebbet, vékonyabbat, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szebbet, vékonyabbat, de titokzatosat vagy a kicsit csúnyább, teltebb, őszintét válasszam? Férfi vagyok.

Figyelt kérdés

A méreteim:175 cm, 71 kg, sportos alkat

A helyzet, hogy 2 csaj között kell választanom...

Az 1.kifejezetten csinos (nekem)46kg/163 cm 19 éves, enyhén félénk, és nagyon titokzatos, semmit nem mutat az érzéseiből.

A 2. is csinos 53kg/170 cm, 21 éves, félénk, pirulós, mutatja, és érezeteti az érzéseit, kedves, és odaadó.

A kérdésem az lenne,hogy a szív győzzön, vagy a pénisz:)

Mind2 lánnyal randiztam már:)

Szóval,ti melyik nőt választanátok? Nők válaszát is várom, hogy szerintük melyik lenne a jobb választás:)

Plz segítsetek, mert ez a kettős dolog nem megy...

2009. febr. 19. 02:21
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Általában azért lett végük, mert meguntam...vagy félreléptem, és kiderült, nagy ügy...De mégegyszer szeretném nyomatékosítani, hogy NEM VÁROK MEGOLDÁST, CSAK TIPPET, TANÁCSOT az már amúgy is megvan, a kérdés tárgytalan lett, a 2.-nál raktam le csáklyám...Szóval ennyi, több ily értelmes hozzászólást nem kérek...Köszönöm szépen annak a kevés kivételes egyénnek, aki segíteni próbált, nem pedig szidni, vagy visszakérdezni:)
2009. febr. 21. 01:43
 22/32 anonim válasza:
Akkor meg nem tök mind1?Választhatod akármelyiket,úgyis megunod, mint idáig az összes többit és kidobod, majd mehetsz a másik csajhoz- ha előbb nem lépsz félre. Hallottad már azt, hogy "öndícséret büdös",széptestű kérdező? És azért nem kapsz általd normálisnak tituált választ,mert az itt választ adók nagy része nem úgy gondolkodik az emberekről mintha tárgyak lennének. Itt csak egy valaki töltött ki szegénységi bizonyítványt és azok nem mi voltunk
2009. febr. 21. 10:36
 23/32 anonim ***** válasza:
Komolyan azt gondolod, hogy mi kinézet alapján majd választunk helyetted? Lehet az első lány nagyon szép, de buta , mint a föld. Lehet a második lány nagyon okos, de téged zavar hogy "telt" (ez amugy nevetséges, de ha a piszkafákat szereted, ám legyen...). Randiztál mindkettővel...beszélgettél is velük?? Ha igen, döntsd el, mit akarsz, ha szexet, akkor nem tök mindegy? Ha hosszú kapcsolatot, akkor meg ne várdd, hogy mások döntsenek olyan lányokról, akiket még csak nem is láttunk!!!
2009. febr. 21. 21:56
 24/32 A kérdező kommentje:

Kedves 21:56-os hozzászóló:

Eddig kb. 4 hozzászólásomban írtam, hogy ismétlem újra:

2009. febr. 22. 01:32
 25/32 A kérdező kommentje:

NEM AZT KÉREM, HOGY VÁLASSZATOK HELYETTEM, CSAK TIPPET, TANÁCSOT!

2009. febr. 22. 01:33
 26/32 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok...

Amíg itt idétlenkedsz, dönthettél is volna...

2009. febr. 22. 11:46
 27/32 anonim ***** válasza:

...és minek kérsz tanácsot? Hogy dönthess, nem? Ha meg a mi véleményünk nem számít semmit, akkor mit jártatjuk a szánkat? És te mit jártatod? Azt hiszed, érdekel valakit, hogy milyen magas vagy, és hány kg? Mintha az számítana valamit a döntésben...

Na jó, van egy tanácsom. Ne válaszd egyiket se. Menj haza és nézegesd magad a tükörben. Úgyis olyan szép vagy, hogy sorra dobod a csajokat, akkor meg minek velük vesződni. Te úgyis különb vagy mindegyikőjüknél, ha már egyszer nem ők szakítanak veled, hanem te csalod meg őket.

2009. febr. 23. 18:25
 28/32 A kérdező kommentje:
A kérdésre nem kérek több választ,már választottam, aki normális választ küldött, annak köszönöm szépen, a többiek meg köszönjék maguknak...A 2. csajszi lett a végleges.
2009. febr. 23. 22:28
 29/32 anonim ***** válasza:
És együtt vagytok még?
2009. febr. 28. 15:14
 30/32 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló, igen, köszönöm kérdésed, együtt vagyunk:) Úgy néz ki, hogy sokáig együtt is leszünk:)
2009. febr. 28. 15:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!