Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szebbet, vékonyabbat, de titokzatosat vagy a kicsit csúnyább, teltebb, őszintét válasszam? Férfi vagyok.
A méreteim:175 cm, 71 kg, sportos alkat
A helyzet, hogy 2 csaj között kell választanom...
Az 1.kifejezetten csinos (nekem)46kg/163 cm 19 éves, enyhén félénk, és nagyon titokzatos, semmit nem mutat az érzéseiből.
A 2. is csinos 53kg/170 cm, 21 éves, félénk, pirulós, mutatja, és érezeteti az érzéseit, kedves, és odaadó.
A kérdésem az lenne,hogy a szív győzzön, vagy a pénisz:)
Mind2 lánnyal randiztam már:)
Szóval,ti melyik nőt választanátok? Nők válaszát is várom, hogy szerintük melyik lenne a jobb választás:)
Plz segítsetek, mert ez a kettős dolog nem megy...
Kedves 21:56-os hozzászóló:
Eddig kb. 4 hozzászólásomban írtam, hogy ismétlem újra:
NEM AZT KÉREM, HOGY VÁLASSZATOK HELYETTEM, CSAK TIPPET, TANÁCSOT!
Az előző vagyok...
Amíg itt idétlenkedsz, dönthettél is volna...
...és minek kérsz tanácsot? Hogy dönthess, nem? Ha meg a mi véleményünk nem számít semmit, akkor mit jártatjuk a szánkat? És te mit jártatod? Azt hiszed, érdekel valakit, hogy milyen magas vagy, és hány kg? Mintha az számítana valamit a döntésben...
Na jó, van egy tanácsom. Ne válaszd egyiket se. Menj haza és nézegesd magad a tükörben. Úgyis olyan szép vagy, hogy sorra dobod a csajokat, akkor meg minek velük vesződni. Te úgyis különb vagy mindegyikőjüknél, ha már egyszer nem ők szakítanak veled, hanem te csalod meg őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!