Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szebbet, vékonyabbat, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szebbet, vékonyabbat, de titokzatosat vagy a kicsit csúnyább, teltebb, őszintét válasszam? Férfi vagyok.

Figyelt kérdés

A méreteim:175 cm, 71 kg, sportos alkat

A helyzet, hogy 2 csaj között kell választanom...

Az 1.kifejezetten csinos (nekem)46kg/163 cm 19 éves, enyhén félénk, és nagyon titokzatos, semmit nem mutat az érzéseiből.

A 2. is csinos 53kg/170 cm, 21 éves, félénk, pirulós, mutatja, és érezeteti az érzéseit, kedves, és odaadó.

A kérdésem az lenne,hogy a szív győzzön, vagy a pénisz:)

Mind2 lánnyal randiztam már:)

Szóval,ti melyik nőt választanátok? Nők válaszát is várom, hogy szerintük melyik lenne a jobb választás:)

Plz segítsetek, mert ez a kettős dolog nem megy...

2009. febr. 19. 02:21
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy az első lány arca sokkal szebb, mint a 2. lányé
2009. febr. 19. 02:24
 2/32 anonim válasza:
100%

magadrol is irhatnal!!

meg ha mindkettovel randiztal akkor megoszthatnad hogy melyikkel hogy erezted magad. szamit hogy melyik tetszik neked jobban de ha kapcsolatot akarsz akkor az fontosabb TE hogyan erzed magad.

21 lany

2009. febr. 19. 03:07
 3/32 anonim ***** válasza:
98%

Én inkább a nők helyében nem választanálak téged, mert ha így mérlegelsz akkor elég sekélyes lehetsz... ráadásul 170cm és 53 kiló neked már telt, gratulálok, az ilyenek miatt vannak komplexusai a mai lányoknak.

Köszi a lepontozást!

2009. febr. 19. 05:12
 4/32 anonim ***** válasza:
93%
Egyetértek az előttem szólóval. Rubens örülhet hogy nem ebben a korban él.
2009. febr. 19. 08:19
 5/32 anonim válasza:
89%
TE jóég, ez olyan mintha húst vennél;"50kg 30dkg lett,maradhat?" Én 170 vagyok és 54kg 26 évesen.És az üzemorvos mégis mindig figyelmeztet,hogy nehogy fogyózzak, mert ez így is határérték:(
2009. febr. 19. 08:26
 6/32 A kérdező kommentje:

Nem értitek...A kérdést azért így irtam, hogy érezhető legyen a különbség...Olyan kérdés millió 1 van, ahol azt kérdik, hogy adott a két hölgy, melyik legyen... Így szemléltetés miatt döntöttem így... Miattam a mai lányoknak nem lesznek komplexusai, volt már 74 kg-os partnerem is. Amúgy bárhogy vesszük, parasztosan fog hangzani, de a párválasztás is egyfajta húspiac. Magamról (első hozzászóló kedvvéért, mert a többiek magukkal vannak elfoglalva, hogy milyen igennagyonkegyetlen sz*r világot élünk, hogy én itt teltekezek egy 53 kg-os nőt...Lőjetek fejbe miatta, majd dobjatok be egy zsákkal a fejemen plíz)

Szóval,az első lánnyal több időt töltöttem,3 randin vagyunk túl, a 2.-on megvolt a csók, ilyesmi, szájrapuszival köszönünk, ill. búcsúzunk egymástól. Alapból jól éreztem magam vele, csak kicsit zavart, hogy semmit nem mutat magából, ha igen, azt is fogóval kell kihúzni...A másik lánynál 2 randi volt, vele szintén jól érztem magam, sőt vele valamennyivel jobb volt, mert nyitott volt, és elmondta az érzéseit, nem kellett értük fél órát könyörögni...

Nekem fontos a külső, de szeretem ha valaki nem túl titokzatos, és mutat magából valamit, de egyben nem tereget ki magáról mindent egy szóra. Ha valaki végigolvasta, annak köszönöm, kicsit hosszúra sikerült...

2009. febr. 19. 08:48
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy kérdést teszek fel: ha lesz bármilyen problémád - vegyünk durvát: nem fog felállni:P - szerinted melyikőjük fog megérteni, támogatni téged, megbeszélni veled a dolgokat: egyszóval a társad lenni???

Szerintem igy elég egyértelmű, hogy a szíved, vagy az, amit a "TVben látsz"...

Pacsi;)

2009. febr. 19. 08:54
 8/32 A kérdező kommentje:

Quote:

majd dobjatok be egy zsákkal a fejemen plíz

Corr:majd dobjatok be egy kútba zsákkal a fejemen plíz

Ezúton szeretnék minden kedves hozzászólót megkérni, hogy ha azzal van elfoglalva, hogy milyen pocsék világot élünk, hogy én ilyen "sekélyes" lettem, az először nézzen magába, nem tehetek róla, hogy válogatok, ennek 1 oka van:MEGTEHETEM!!! Szóval legyen kedves minden olyan hozzászóló elkerülni, aki sírni jön, hogy mennyire tapír vagyok...Valaki írta, hogy a lányok helyében nem választana engem...Hát el kell, hogy szomorítsam, sok párkapcsolatom volt, mindig jól érezték a partnereim magukat velem...Erre egy bizonyíték, hogy szinte minddel tartom a kapcsolatot, és a viszony is jó...Nahát, akkor nem csak én vagyok "sekélyes", hanem ők is???pfff,ecsém

2009. febr. 19. 08:57
 9/32 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló, köszönöm szépen, az első, ill. 2. normális hozzászólás volt:) Mégegyszer köszönöm, pacs;)
2009. febr. 19. 08:59
 10/32 anonim válasza:
100%
Hm, már ne haragudj otromba kérdésemért, de most mi akarunk párt választani, vagy te? Az sem egy stílusos megoldás, hogy felteszel ide fényképeket:Ízlések és pofonok, lehet te is meglepődnél, ha nem a szebbnek kikiálltott csajra szavaznának többen;)Vitatkoznék a húspiacos hasonlatoddal;ha csak hús kell szerezz prostit,itt most társról volt szó nem?És elég gáz ha nem érzed melyikkel lennél szívesebben.Ez azt jelenti egyikkel sem.Keress egy 3.-at.
2009. febr. 19. 08:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!