Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők tudják, hogy maguknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tudják, hogy maguknak mondanak ellent vagy magukat is becsapják?

Figyelt kérdés
Amikor kedves, szűz, vicces, aranyos pasit keresnek állításuk szerint, de egy bunkóval jönnek össze mindig.
2011. márc. 6. 19:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
61%

Ha mindegy mit gondolok akkor minek szólsz be? Hmm ha egyszer nem érdekel akkor ne reagálj kisfiam...hol olvastad, hogy azt írtam hazudsz? Egy szóval sem mondtam..csupán azt, hogy nem írtál ellenpéldát..ennyi.

Másrészt a nők az én fogalmaim szerint felnőtt nőket jelent nem pedig gimnazista kislányokat( szűz vagy nem szűz aki gimis és 20 alatti az nem nő max csaj)

a Nők( nem talán azt kellene mondani, hogy max akiket ismer vagy akiknél a kérdező látott ilyen példát? Ráhúzta a kérdését minden nőre--általánosított..

A felnőtt érett nők pedig nem keresnek szűz pasi...vagy valaki szerint pl egy 25 éves felnőtt nő szűz pasira vágyik..hát..

Erre te jössz itt azzal, hogy ez nem így van, mert te láttál rá példát meg a barátnőd( eleve hogy jön ide az hogy te 20 év feletti vagy a barátnőd meg tini?

Na erről ennyit!

2011. márc. 8. 16:00
 32/34 anonim ***** válasza:

"Melyik nő keres szűz fiút? Eleve már kizárja a két fogalom egymást Nő...szűz fiú?????

A nők férfiakat keresnek nem fiúkat. A férfi meg nem szűz és kurv@ra nem aranyos! Mert FÉRFI!"

Kezdődött ezzel, mert ez baromság. Utána is sok hülyeséget írtál, de hagyjuk. Képzeld sok nővel beszélgettem már és nem egy aki örül egy szűznek:P Kérdező se a kisujjából szopta ki a kérdést. De te ezt biztos nem fogadod el, mert neked nem létezik ilyen. Hát akkor hogy ne az én szavam legyen itt van ez: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__9388..

Talán ők is kerülik? Te vagy a zseni légyszi magyarázd már el:) Én végig hallgatlak:) Ne magadból indulj ki meg nézz körül. Szerencse, hogy az ember különbözik egymástól:) így nyugodtan mondhatom neked, hogy naív balf*sz!:D

2011. márc. 8. 20:07
 33/34 anonim ***** válasza:
61%

Ugye, hogy így már mindjárt másabb, hogy ha leírod milyen ellenpéldákra gondolsz....

Kezdjük ott, hogy a kérdésre válaszoltam amit a tisztelt kérdező feltett..amit belinkeltél az oké..de a kérdés hogy folytatódik? De!! egy bunkóval jönnek össze mindig.

A férfi= klasszikus értelemben vett férfi..tudod minden olyan tulajdonság ami egy férfit férfinak minősít..

a kérdés az hogy szűz pasit keresnek!!!! Kifejezetten azt állítják a NŐK, hogy nekik szűz pasi kell( nem azt írja, hogy ha összeismerkednek egy "férfival" és kiderül, hogy szűz akkor ugyan össze jönnek vele vagy akkor elhajtják, hanem azt hogy direkt ilyen fiút keresnek)és végül a NŐK bunkó pasikkal jönnek össze( ebből következik, hogy nem is járnak a szűz pasival, mert elhappolják őket a bunkó pasik a szűz fiú pedig hoppon marad....?? Mindig és minden nő ergó ez törvényszerűség mint hogy az éjszakát követi a nappal és a nappalt követi az éjszaka.

Na most amit én írtam= kezdjük ott, hogy hajlamosak az emberek az éretlen tini/pláza csajokat akik 15-19 évesek felnőtt nőknek titulálni és a nőket egy kalap alá venni

azért, mert pl Zsuzsi randizott XY-al aki szűz és kedves és... utána pedig összejött macsó Jancsival attól még egyrészt a Zsuzsi nem a világ össze nője..ha egyáltalán Nőnek lehet nevezni( a nő klasszikus értelmében és nem egy éretlen tinédzserlány) másrészt elég erős túlzás, hogy a Nők= beleértve a sarki bolti eladó kislánytól az 50 éves matektanárnőig a 15 éves gimnazista Katikáig bezárólag minden nő kifejezetten szűz pasit keres azzal akar összejönni és végül bunkó pasi mellett köt ki.

Ennyi! Talán ha behatároltuk volna a Nőt..mert ok 24 éves srác kérdése..de vajon egy 35 éves nő is összejönne vele vagy egy plázában nevelkedett apuka kedvence 20 éves kapós kislány is?

Szóval mi érintett téged ennyire érzékenyen?

Az hogy a férfi nem szűz? A klasszikus értelemben nem szűz..kérdez meg egy nőt milyen elképzelései vannak egy igazi férfiról..vagy neked egy igazi nő hallatán egy cofos 17 éves szeplős szűz kislány képe ugrik be?

Azt mondod a barátnőd tini/ fiatal csaj...

Szerinted ez a kérdés hogy hangzana?

A Férfiak tudják, hogy maguknak mondanak ellent vagy magukat is becsapják?

Amikor kedves, szűz, vicces, aranyos kislányt keresnek állításuk szerint, de egy bombanővel/modellel jönnek össze mindig.

Vagyis minden férfi( 60 éves józsi bától a 15 éves petikéig minden férfi szűz nőt keres de csodák csodájára a nagy mellű szőke minden férfi álma Zsuzsival jönnek össze) Lehet néhány férfi igen..de nem mindegyik!

És pl te? Neked a barátnőd nem tini esetleg nem kedves? Te is összejönnél a nagymellű szőke minden férfi álma Zsuzsival?

Remélem érthető hova szerettem volna kilyukadni.

Na látod Általánosított a kérdező.

2011. márc. 8. 21:21
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem is tagadtam, hogy általánosított. Csak te is azt tetted. Ám le is írtam valahol az elején, hogy volt olyan barátnőm aki becsapta saját magát isXD Nem csak nekem hazudott, hanem magának is. Tudta jól, hogy tudom vagyis csak magának hazudottXD Mindenből van más is, nem csak egy. És látom, hogy általánosít a kérdező, de olyan is létezik azért. Tudod tisztelet a kívéltel:)
2011. márc. 8. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!