Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tudják, hogy maguknak mondanak ellent vagy magukat is becsapják?
én sosem akartam szűz, aranyos pasit.
olyan kell, aki nem egy tusko paraszt, nem liheg a nyakamba állandoan, nem cukkermukker. persze a legfontosabb, h őszintén szeressen!
"tehát akkor magukat is becsapják"
Mint ahogy te is amikor általános következtetéseket vonsz le a semmiből..egy-két rossz tapasztalat alapján téves a kiterjesztés elvét alkalmazni minden nőre..mert nem mindegyik olyan. De ha már itt tartunk ha egy lány járt egy fiúval akiről kiderült, hogy megcsalta vagy látens meleg akkor majd nem jön veled össze, mert te is megcsalod vagy látens meleg vagy mert tudod a férfiak.
Becsapják..nők? Hány nőt is ismersz Magyarországon? Hány nővel jártál így? Egyébként tudtad, hogy akik kérdéseket tesznek fel a gyk-n azok impotensek? Miért jönne össze valaki veled ha impotens vagy? Ismertem valakit aki a gyk-ra írt és impotens akkor te is az vagy?
Szűz pasit maximum a nagyon fiatalkák kereshetnek.
Kedves, vicces, aranyos... Az én párom ilyen és nagyon szeretjük egymást évek óta. Nem értem, miért lenne ez ellentmondás, vagy önbecsapás?
De tényleg sok lány van (főleg a fiatalabbak körében), akinek csak a külső, a pénz és a népszerűség számít. De olyan igazi bunkóval (köpködős, mocskos szájú paraszt) nem hinném, hogy sokan összejönnek.
Hülyeség.Én normális, kedves srác vagyok és a barátnőm mindig is ilyet keresett, ezért most örül, hogy megtalált:)
Legyél kedves, rendes, DE mellette legyél azért férfias, domináns, nyugodtan kifejezheted a szexualitásodat is, ne legyél szégyenlős, nem kell bunkónak lenni.
20f
Gondolom a bunkó lányokkal ismerkedsz, mert értelmes nő elküld a pics@ba...bunkó: neveletlen alapvető szabályokat nem ismerő, másokat lenéző és semmibevevő, beszólogatós, erőt fitogtatós( amíg valaki szájba nem b@sz ezért) ki ha én nem teszem az agyam, sík( ha nincs igazam akkor megverem életfelfogású) tusk@ vagy?
Vagy mi is a bunkó..fejtsd már ki?
Ha a bunkó az ilyen nagyszájú selyemk@csög akkor nagyon okos értelmes lányokkal jöhettél eddig össze.
Mint ha nem reagáltál volna arra, hogy hány "nőnél" is tapasztaltad ezt? Ha meg általánosítasz akkor miről beszélsz?
Egyébként meg értem mire akarsz kilyukadni, de ez az általánosítás( minden nő..ergo a világ összes nője vagyis szerinted 1 millióból 1 millió ilyen) ráadásul szerintem nem hogy még a 25 de még a 30at sem töltötted be.
Melyik nő keres szűz fiút? Eleve már kizárja a két fogalom egymást Nő...szűz fiú?????
A nők férfiakat keresnek nem fiúkat. A férfi meg nem szűz és kurv@ra nem aranyos! Mert FÉRFI!
20:36
Akkora hülyeségeket írtál, hogy majd szét esekXD Te általánosítasz a legjobban:) Meg úgy látszik fogalmad sincs az életről. Nagyon osztod az észt, de nem tudom hol élsz:) Sok ellentétett tudok felhozni amit írtál.
Sok ellentétett tudok felhozni amit írtál.
Akkor hajrá..kíváncsi vagyok az "ellentétekre..meg az általánosításaimra is. De tényleg!
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:43
fogalmam sincs az életről? Akkor ha talán felvilágosítanál a nagy élettapasztalatoddal..mert gondolom 30-on felüli vagy ugye? Feltételezem egy kis taknyos nem próbálja az általa nálam felfedezett hibát elkövetni és nem kezdni nekem osztani az észt.
Ellentét? Kíváncsian várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!