Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők tudják, hogy maguknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tudják, hogy maguknak mondanak ellent vagy magukat is becsapják?

Figyelt kérdés
Amikor kedves, szűz, vicces, aranyos pasit keresnek állításuk szerint, de egy bunkóval jönnek össze mindig.
2011. márc. 6. 19:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Kis taknyos? Oké zseni:) Nem vagyok taknyos te paraszt, ebből látszik is hogy szűklátó vagy mivel csak taknyos írhat ilyet. Bravó! Mondj még ilyeneket és akkor még jövőbe látó is leszel:D De előtte vedd be a gyógyszered. Én nem képzelem, hogy taknyos gyerek vagy, de tudom hogy buta vagy finoman fogalmazva. Ellentétteket tudok rá, de most mindet előhozni nem fogom csak a te kedvedért te gyökér!:) Nem érsz annyit hogy elmagyarázam neked. Vannak nálad sokkal értelmes emberek és nem fogok veled foglalkozni. Fényezd itt magad, ha akarod. Akkor is tudom, hogy nincs iagzad, az meg engem nem érdekel te mit élsz meg. Csak találgatni tudsz meg b*szni, ennyi.
2011. márc. 6. 21:48
 22/34 anonim ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:48

Most bizonyítottál :-)) Gratulálok!

Tehát 30 alatti vagy sőt lehet 20 alatti és te láttál példát a környezetedben..20 alatt nincsenek Nők!

másrészt a Nők =minden nő...szűz pasi pedig még nem férfi ha jóhiszemű akarok lenni akkor 15,16,17,18 éves fiatalembereket jelent a Nők: min 20..max....

szóval miről beszélsz?

A kérdezővel sem kötekedni akartam csupán a kérdéséből úgy jött le, hogy minden Nő ami elég valószínűtlen ha csak nem volt a kérdezőnek 1500 000 nője hogy ezt ilyen magabiztosan állítja.

példát nem akarsz hozni...rossz kifogás sose rossz.

Máskor ne kötekedjél ha utána nem tudod alátámasztani amire hivatkozol.

Na szép estét :-))

2011. márc. 6. 22:01
 23/34 anonim ***** válasza:
nem olvastam a válaszokat ugyan, de kérdésedre, azért alakul így, mert a bunkó srácok először szépen megfűzik a csajt és amikor a csaj már szerelmes, akkor mutatják meg a foguk fehérjét
2011. márc. 6. 22:24
 24/34 anonim ***** válasza:

79% hogy te mekkora egy ...........vagy-.-"

Gratulálok, mert neked tényleg semmit se bizonyítottam:S Erre vagy büszke? Akkor baromságokról beszélsz, hogy jobb lenne, ha fiatal tini lennél, de egy.......vagy. Nagyon beégeted magad, mert nem vagyok már tini elmúltam 20 is. Te az a hülye k_rva lehetsz akit fiatalon megdugtak és már kész nőnek érezte magát!! Vagy egy tapló férfi akinek az IQ-ja minuszban van:D:D:D Gratulálok, mert te bizonyítottad magad;) A világ legidiótább embere vagy:) Köszi ezt a napot, mert most nagyon röhögök rajtad:) Képzeld férfi vagyok és nem fiú. Van egy emberi fejlődés mikor elérnek egy kort! Nem szüzességhez függ! Aki 14 évesen dug az már kész felnőtt ugye? Van lakása, munkahelye, saját kereset, meg nagykorú stb... Én férfi vagyok a barátnőm meg lány, ez nem azt jelenti amiket te írogatsz, hanem azt hogy még tini:) vagyis van egy jó kis korkülönbség;) De akár milyen hihetetlen nagy a szerelem köztünk:D Kellene neked egy műtét még pedig agyműtét:) Sok nővel vagy lánnyal beszélgettem már és tudom, hogy vannak olyan gondolkodásuak mint teXD meg vannak értelmesek is:) Te vak vagy. Nem csodálom, ha sokan átvertek és fognak is, nem kapcsolatra értettem. Egy nagy beképzelt egoista vagy:)

2011. márc. 7. 10:47
 25/34 anonim ***** válasza:
61%

74%.os!

"Én férfi vagyok a barátnőm meg lány, ez nem azt jelenti amiket te írogatsz, hanem azt hogy még tini:)"

Miért mit jelent? Olvasd már el a kérdést amit feltettek..szóval senkit nem érdekel te milyen retardált férfi vagy aki a saját korosztályában lévő NŐK lesajnálnak ezért tini lányoknál próbálkozik és azt hiszi ettől f@sza gyerek.

Hogy elmúltál 20 az pedig senkit nem érdekel..ellenpéldát nem írtál..így ne okoskodj mert nincs mire okoskodnod..ha majd írsz példát( nem azt hogy mekkora szánalom vagy a tini barátnőddel..mert a kérdező a nőkről kérdezett akik szűz fiút akarnak de bunkó pasira vágynak..szóval ha majd az lesz a kérdés, hogy az érett férfiak miért náluk sokkal fiatalabb tini lányokkal járnak akkor ugass bele barátom)

Szóval jobb lett volna ha nem irkálsz..csak magadat égeted be. :-)) A 14 éves példádat meg olvasgasd el vagy kétszer..mert látom azért a kisegítő suli befigyel..:-)))))

Na most röhögtetsz magadban tovább kisfiam...

2011. márc. 7. 13:51
 26/34 anonim ***** válasza:
61%

Van egy emberi fejlődés mikor elérnek egy kort! Nem szüzességhez függ! Aki 14 évesen dug az már kész felnőtt ugye? Van lakása, munkahelye, saját kereset, meg nagykorú stb...

Te aztán tényleg retardált vagy az én írásom igazolod és azt gondolod most megmondtad a tutit...ekkora F..szt!

Olvasd el azt is amit én írtam és csak utána kell reagálni így nem égeted be az észbeli képességeiddel magad. :-))))

2011. márc. 7. 13:55
 27/34 anonim ***** válasza:

Ez azért mekkora már..a barátnőm lány..te tényleg ennyire hülye vagy?

A kérdés:A nők tudják, hogy..( NŐK) olvastál itt valahol lányt? Tinit?

A nőnek pedig nem nevezzünk szűz lányt az nem NŐ pláne ha még iskolába jár és nem 20 feletti...Azt írta NŐK=minden NŐ

Szűz pasi= aki szűz nem férfi hanem fiú

Szóval a felnőtt Nők..nem akik gimibe járnak!!!!!

szűz pasit(?) talán fiút keresnek és tökös gyerekekkel jönnek össze

Erre jössz itt a 14 éves állatságaiddal meg a tini barátnőddel...

No comment :-))

2011. márc. 7. 14:02
 28/34 anonim ***** válasza:
Szerintem fordulj orvoshoz:) Már azt se tudod mit írsz:)
2011. márc. 7. 18:56
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

74% az előzményeket tekintve én a helyedben hallgatnék..tini barátnő mi? :D

Szerencsétlen!

2011. márc. 7. 21:06
 30/34 anonim ***** válasza:
Te csak veszekedni szeretsz, de fogalmad sincs mit beszélsz. Nagyon jó diktátor lennél, mivel te elmagyarázod, hogy én vak vagyok, mert megmondtam hogy tudok ellen példákat! De te csak azt hajtogatod, hogy hazudok, hát b*zd meg. Marhára vak vagyXD Hadd mondjak valamit. Az ilyen felfogású ember mint te, azoknak a lányuk idős pasikat sz*pnak az autó hátsó ülésen, ez tapasztalat:D Ha valaha lesz lányod akkor az tuti ilyen lesz:) Nekem mindegy mit gondolsz, te tudodXD Én is tudom;)
2011. márc. 8. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!