Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem FINOMAN a barátnőmmel, hogy szeretném, hogy lefogyjon?

Figyelt kérdés
5 hónap 2 hete vagyunk együtt, és eléggé elhízott ( 8 kg) és mivel alacson, nagyon látszik rajta. tudom hogy bunkóság, de azt szeretném, ha olyan alakja lenne , mint mikor megismerkedtünk. hogy mondjam el neki hogy lefogyjon??? nem akarom megbántani...
2010. dec. 23. 14:29
 81/92 sasna ***** válasza:
én se szarom le a külsőmet, és mégis rámjött 2 kg, pedig teszek ellene, h ne igy legyen.. és a párommal nem emiatt szakitottunk..
2010. dec. 25. 17:39
 82/92 anonim ***** válasza:
2 kilo....aztamindenit...:S remélem hájasnak azért még nemnevezed magadat :D
2010. dec. 25. 17:40
 83/92 sasna ***** válasza:
nem, nem.. csak néha.. :) de sztem nem vok az :D
2010. dec. 25. 17:53
 84/92 anonim ***** válasza:
Mekkora bunkó pöts itt pár ember! Ja, mert ha valaki mélyponton van akkor ott kell hagyni a pitsába, hagy legyen öngyilkos a hájas riban.c mi? Dögöljetek meg legyen már bennetek valamennyi emberség!
2010. dec. 25. 19:53
 85/92 sasna ***** válasza:
utolsó, végre vki, aki normalis :)
2010. dec. 25. 19:55
 86/92 anonim ***** válasza:
csak akkor lehet segíteni vkin, ha hagyja. de ez a csaj nem hagyja, csak zabál és szívja a cigiket. nem a pasi feladata pszihiátert játszani
2010. dec. 25. 20:56
 87/92 sasna ***** válasza:
a pasi feladata, h otthagyja.. nem érdemel meg 1 ilyen lányt, ha ennyire a külsőségekre megy..
2010. dec. 25. 21:31
 88/92 anonim ***** válasza:
"egy ilyen lányt"...úgy beszélsz róla mintha vmi szuper dolog lenne ez a csaj. holott ha összehasonlítjuk a 2 embert....inkább a pasi az aki "normális"
2010. dec. 26. 11:18
 89/92 sasna ***** válasza:
a pasi se vmi szuper alak.. én már régen otthagytam volna.. mintha ő tökéletes lenne.. na, persze..
2010. dec. 26. 12:14
 90/92 anonim ***** válasza:
100%
a pasiról semmit sem tudunk. én nő vagyok, ha híznék 8 kilót megérteném h a barátom megemlíti nekem h ezígy nemazigazi, és egyet is értenék vele. és nem csak miatta hanem magam miatt is igyekeznék lefogyni, nem halomra zabálni és begubózva a szobámban szenvedni és szívni a cigiket egymás után. én nem a pasit istenítem, hanem magamból kiindulva sose hagynám így el magam mint ez a lány
2010. dec. 26. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!