Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem FINOMAN a barátnőmmel, hogy szeretném, hogy lefogyjon?

Figyelt kérdés
5 hónap 2 hete vagyunk együtt, és eléggé elhízott ( 8 kg) és mivel alacson, nagyon látszik rajta. tudom hogy bunkóság, de azt szeretném, ha olyan alakja lenne , mint mikor megismerkedtünk. hogy mondjam el neki hogy lefogyjon??? nem akarom megbántani...
2010. dec. 23. 14:29
 21/92 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:55

köszönöm, végre valami, ami 100%-osan használható.

2010. dec. 23. 14:59
 22/92 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ti se járnátok szívesen egy mamuttal... Amúgy lassan vezesd rá járjatok futni, edzeni, sportoljatok, de ha elég komoly a kapcsolat akkor meg lehet neki mondani, hogy egy kicsit elhízott. De csak ennyit, hogy kicsit elhízott sztem.
2010. dec. 23. 15:01
 23/92 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem azokat, akik azt hiszik, hogy a lányok nem kényelmesedhetnek el egy kapcsolatban. Lehet, hogy azért szedte fel a 8 kilót, mert már nem kell pasizni, nekem van aztán szeressen így is.

És a kérdezőnek teljesen igaza van, a 8 kiló felesleg ennyi idő alatt sok, és nem őt kell szidni, mert neki amikor összejöttek, megtetszett mert vékony volt a csaj.

De ne legyen már az, hogyha valakivel összejövünk, akkor már mindegy, felszedhetek túlsúlyt, nem kell borotválnom a lábam, mert az rohadt kényelmetlen amúgy is, meg a szemöldökömet sem szedem, mert úgyis szeretnek, akkor meg minek?

Óvatosan is rá lehet vezetni hogy menjünk el kicsit mozogni, akár táncolni, úszni stb., de ha tényleg szeretitek egymást és a lány sem sértődős, akkor elmondhatod neki, hogy neked úgy tetszett igazán. Hajrá, ne hagyd magad!

2010. dec. 23. 15:03
 24/92 anonim ***** válasza:
39%

"A kérdező kommentje:

köszönöm, mostmár tudom hogy mekkora szemét vagyok! de az irogatók gondoljanak bele, hogy most 61 kg, és lessz 71, 81...stb."

Az előbb írtad, hogy őt is zavarja a dolog. Vagy valamit félreértettünk?

"most sem kövér, de basszus, ha telt lányt akarok, akkor olyat választok."

Még hányszor kell leírnunk? Válassz olyat. Ezt a lányt meg ne frusztráld, ha nem vagy képes legalább megérteni a helyzetet. Mert ez így baromira nem szeretetteljes viselkedés, szerintem.

"igen, egy hatalmas ge*i puttony vagyok, amiért nem akarok magam mellé egy tehenet."

Tehát akkor most szerinted "most sem kövér" a barátnőd, vagy már most is "egy tehén"?

"én persze éljek egészségesen,és járjak el futni minden másnap, mialatt ő várja a 100 kg-t."

Ne tedd. De ahhoz bizony szeretetteljes hozzáállás kell, hogy visszakapja a régi alakját. Már, ha ő maga vissza akarja kapni.

2010. dec. 23. 15:03
 25/92 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként szerintem igazad van, ha neked úgy tetszett, akkor úgy tetszett. Én nőként nem lennék erre túl érzékeny, velem simán közölhetné a párom (ha lenne), hogy kezdek gurulni :D Én is közöltem korábbi párommal, hogy ugyan kezd kicsit gömbölyödni, és nekem nem tetszik, de a válasz az volt, hogy őt nem zavarná, ha én felszednék 10 kilót. Engem viszont még az is zavart, hogy őt nem zavarná....

Aztán rájött, hogy tényleg le kéne fogynia, mert már nem érzi jól magát a bőrében, végül mégsem tette.

De nem ezért lett vége.

2010. dec. 23. 15:04
 26/92 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:03

Az az alapvető probléma, hogy az emberek ezt azért teszik meg, hogy legyen párjuk. De minek? Ezt jobb esetben az ember ÖNMAGÁÉRT teszi meg, nem valaki másért.

2010. dec. 23. 15:05
 27/92 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

hogy mért lessz 71 kg stb? hát mert bántják, azért,tudod egésznap az ágyban fekszik, se buli, se barátnők...aztán írt ide gyakor kérdésekre, hogy kövér-e a paraméterei alapján? hát 2 ember szerint nem, a többiektől meg megkapta, hogy egy túlsúsos kisgömbőc, meg hogy milyen igénytelen. nem csak én lehetek hibás.ja, és a legfontosab... nem jár el sehová, a család a csicskása, mert fél mások elé kerülni. azt akarom hogy újra vékony legyen, járjon szórakozni, és legyen boldog.nem azt a kérdést írtam ki, hogy mekkora szemétnek tartotok engem, hanem hogy hogyan vegyem rá, hogy lefogyjon.

2010. dec. 23. 15:11
 28/92 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

hogy mért lessz 71 kg stb? hát mert bántják, azért,tudod egésznap az ágyban fekszik, se buli, se barátnők.."

Na most, ha ezek után még te is azzal jössz neki, hogy nem tudod így elfogadni, akkor gondolom nem kell ecsetelned a következményeket.

"aztán írt ide gyakor kérdésekre, hogy kövér-e a paraméterei alapján? hát 2 ember szerint nem,"

3, mert szerintem sem.

"a többiektől meg megkapta, hogy egy túlsúsos kisgömbőc, meg hogy milyen igénytelen."

Van ez így. De aki ilyeneket ír neki, az szemlátomást nem túl intelligens, és nem segítőkész szándékkal ír neki. Ezt is meg kellene értenie, vagy, jelen helyzetben inkább NEKED megérteni vele.

"nem csak én lehetek hibás."

Nem CSAK te. De ebben a mondatodban saját magad fogalmaztad meg, hogy te IS hibás vagy. Szerintem itt nem az a kérdés, hogy hogyan vedd rá, hogy lefogyjon, sokkal inkább ezek:

- szereted-e

- ő le akar-e fogyni

- ha igen, akkor hogyan tudsz neki ebben segíteni.

"ja, és a legfontosab... nem jár el sehová, a család a csicskása, mert fél mások elé kerülni."

Csak önmagamat ismétlem: ebben a helyzetben ki mástól várjon megértést, ha nem a saját szerelmétől?

"azt akarom hogy újra vékony legyen, járjon szórakozni, és legyen boldog."

Felmerül a kérdés, hogy a felszedett kilók hozták-e a rossz kedélyállapotát, vagy volt valami, amitől rossz lett a kedélyállapot, és ezáltal jöttek a plusz kilók. Ugye belátod, hogy ez sem mindegy azért?

"nem azt a kérdést írtam ki, hogy mekkora szemétnek tartotok engem, hanem hogy hogyan vegyem rá, hogy lefogyjon."

Lásd a 3 általam fentebb megfogalmazott kérdést.

2010. dec. 23. 15:33
 29/92 anonim ***** válasza:
77%

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

2010. dec. 23. 15:34
 30/92 anonim ***** válasza:
44%

Először is: ha netán akkor kezdett el hízni, mikor fogamzásgátlót kezdett szedni (részben ugye miattad is), akkor nagyon nehéz lesz lefogynia.

Kezd azzal, hogy te így is szereted, és nem fogod elhagyni akkor sem, ha ilyen marad.

De kezdesz aggódni miatta, mert ennyi súlyfelesleg felszedése hirtelen az egészségének sem tesz jót.

Ahogy elnézem, téged jobban aggaszt, hogy a viselkedése megváltozott. Ezt is nyugodtan mondhatod neki, hogy te azt a kedves, vagány, szexi lányt szeretnéd visszakapni, aki volt. Téged az zavar, hogy nincs szex, hogy szégyenlős, bátortalan, és nem jár el sehová.

Azt sem árt, ha tényleg felajánlod, hogy segítesz neki fogyni, pl. ha megtehetitek, járjatok el táncolni, mondjuk salsát tanulni, vagy hasonlót. Jó buli, erotikus mozgás, és együtt vagytok, plusz kiváló zsírégető.

Az vele jár, hogy ha ő diétázik, többek közt a kedvedért, akkor nem eszel mellette hizlaló kajákat, édességet, gyorsételeket, stb.

Ami a legfontosabb: add vissza az önbizalmát, hogy ne csak otthon tespedjen, mert akkor tényleg kopogtatni fog az ajtón a 100 kiló!

Ami a legfontosabb talán: ne azt mondd, hogy most hogy néz ki. Azt mondd neki, milyen bomba nő volt, mikor járni kezdtetek, micsoda feneke/combja/dereka volt.

Dícsérd meg minden leadott kilóért, még ha te nem is látsz változást, akkor is!

Nehéz próba lesz, de sok sikert!

Kedves fikázók!

Ha valaki sokat hízott, és ezt őszintén közlik vele, és erre szakítani akar, hisztizik, és megsértődik, az tegye ezt akkor is, ha közlik vele, hogy jó a haja, szép a szeme, vagy csinos az új nadrágja. Csak kimondják az igazságot, még ha fáj is. Ennél sokkal sértőbb, ha egy kövér nőnek azt mondják, hogy ááá, nem is vagy kövér.

30/L/80kg. :p

2010. dec. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!