Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem FINOMAN a barátnőmmel, hogy szeretném, hogy lefogyjon?

Figyelt kérdés
5 hónap 2 hete vagyunk együtt, és eléggé elhízott ( 8 kg) és mivel alacson, nagyon látszik rajta. tudom hogy bunkóság, de azt szeretném, ha olyan alakja lenne , mint mikor megismerkedtünk. hogy mondjam el neki hogy lefogyjon??? nem akarom megbántani...
2010. dec. 23. 14:29
 71/92 anonim ***** válasza:
42%

én nemfoglalkoznék ezzel a lánnyal a helyedben. tömi magába a kajákat 2 óránként aztán meg sír a szája h gusztustalan és dagadt. agyilag kicsit megvan zavarodva ez a csaj. nemtom próbáltál e már rajta segíteni, ha igen, és továbbra is semmi előrelépés akkor hagyd a rákba sztem. hízzon csak el 100 kilósra aztán majd hátha észbe kap h mit tett magával.

úgy gondolom h a csajnak rád is kéne gondolnia, nem csak magára. gondolnia kéne arra h ezzel tönkre teszi a kapcsolatotokat, h nem kéne így viselkednie, h vissza kéne fognia magát, hiszen ezzel nekedis gondot okoz az ilyen viselkedéssel. de úgylátszik szarja le magasról, csak zabál.

2010. dec. 24. 11:22
 72/92 sasna ***** válasza:
47%
honnan veszed, h 2 óránként zabál? amugy meg éppen ugy kell, gyakrabban és keveset..
2010. dec. 24. 11:23
 73/92 anonim ***** válasza:
100%

a kérdező írta h minden 2. órában jön a kínai kaja meg a pizza.

csak éppen nemhinném h ezekből kell 2 óránként enni

2010. dec. 24. 11:53
 74/92 sasna ***** válasza:
47%
ja, az más.. arról tényleg le kell szokni.. mármint h 2 óránként jön.. de ezt kizártnak tartom, nem lehet annyit enni..
2010. dec. 24. 12:00
 75/92 A kérdező kommentje:
ok, ez az én hibám. nem kétóránként jön, hanem napi kétszer.mostmár a legkisebb probléma az étel, ezt higgyétek el.a jelenlegi probléma a mértéktelen dohányzás.
2010. dec. 24. 21:40
 76/92 anonim válasza:
jajjj istenem....most meg a dohányzás?!! Hagyd el ezt a lányt,hogyha ennyire sokat kell vele babrálni hogy ez meg az a baj....nem itt kéne megbeszélni az iylen dolgokat,hanem mondjuk ha elmondaád neki,máris másképp látná a világot -_-" dehát a pasik már iyleneek :/ :D
2010. dec. 25. 16:45
 77/92 sasna ***** válasza:
nem illetek össze, és kész.. neked is sok bajod van..
2010. dec. 25. 17:18
 78/92 anonim ***** válasza:
80%
hagyd már ott ezt a csajt, hájas is, dohányzik is, be is van fordulva....nemjutsz vele egyről a kettőre úgyse. úgyis csak neked fog támadni ha szóváteszed h nemszeretnéd h cigizzen v h neegyen annyit
2010. dec. 25. 17:25
 79/92 sasna ***** válasza:
attól h vki hájas, még ember, már bocsi..
2010. dec. 25. 17:27
 80/92 anonim ***** válasza:
80%
tudom h ember, de majd talál magának egy másik hájhasat aki ugyanúgy leszarja a külsejét mint ez a csaj
2010. dec. 25. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!