Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem FINOMAN a barátnőmmel, hogy szeretném, hogy lefogyjon?
Úgy látom, szegény srác akármit mondhat, akkor is ő a hibás.
A barátnődnek kisebbségi komplexusa van? Te vagy a köcsög, amiért nem gyógyítod ki belőle. Túl komolyan veszi az ismeretlenek véleményét? Te vagy a köcsög, mert nem érteted meg vele, hogy nem szabad.
Szerintem nem az apja akar lenni, hanem a barátja.
miért kell leoltani szegény srácot azért, mrt szólni szeretne a barátnőjének emiatt? attól még szereti, de azt akarja, hogy legyen olyan, mint volt. mellesleg a csaj is szégyellheti a 8 kilót, ha emiatt nincs sex. és valószinűleg tartom, hogyha a csaj nem változtatott vna semmin a 8 kiló ellenére ( ugyanúgy lenne sex, stb) akkor a srác sem gondolkozna azon hogy hogyan fogassza le. ráadásul 8 kilót lefogyni nem olyan sok. és én nagyon hálás vagyok a barátomnak, hogy anno, amikor velem szaladt el a ló, és kényelmesedtem el, FINOMAN( és tényleg finoman ) szólt, és segített áttérni egy olyan útra, hogy lefogytam elősször 8 kg-t, aztán még plusszban 14-et, mert rájöttem, hogy magamnak is sokkal jobban tetszem úgy. pedig ő a sokkal teltebb énemet szerette, és nem azért akart megváltoztatni, mert neki hirtelen a sovány csajok kezdtek el tetszeni ( sosem voltak az esetei) hanem azért, mert tudta, hogy az akkori súlyommal én sem vagyok elégedett, csak nincs erőm magamtól változtatni rajta. és így, hogy lement ez a 22 kiló, 59 kg-osan (170 cm-hez) sokkal jobban érzem magam, és mindezek mellett megmaradt irántam a szerelme. ( ugyanúgy szeret, mint mikor több voltam 22kg-val, és ez a szerelem 4 éve tart.)
tehát ne mondja senki a srácnak, hogy nem is szereti a csajt... mert ez baromság.
kérdező: mondd meg neki szemtől szembe, és reméld, hogy nem sértődik meg, vagy kicsit rejtettebb módszert válassz: pl ajánld fel h közösen jártok futni, kondizni, stb.
18 L
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:40
Az meg, hogy kinek mi a kövér, teljesen viszonylagos.
anyám...sok felháborodott hülye. már nemazért....de a lányban is lehetne annyi h jobban odafigyel magára, és nem szed fel csakúgy 8 kilót, ha mégis sikerül, vanilyen, de legalább legyen benne annyi h lefogyjon.
és nemértem mi olyan nagy tragédia ebben, ha a másik félnek meg nem tetszik így a lány. valószínűleg nem jött volna vele össze ha ilyennek ismeri meg, mert nem tetszett volna neki. hagyjuk már az álszenteskedést, mindneki tudja h a külső sokat nyom az első benyomásra. kíváncsi lennék azokra a csajokra akik összejönnek egy majd álomtestű pasival aki aztán fpgja magát és elhízik....rengeteg csajt is zavar az ilyen, nemkell most fröcsögni itt és eljátszani az álszentet.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:26
"hagyjuk már az álszenteskedést, mindneki tudja h a külső sokat nyom az első benyomásra."
Éppen ezzel mondtad ki a lényeget: ELSŐ LÁTÁSRA. 5 hónap az baromira nem első látás.
78%. hamár mindenkibe belekötsz, legalább lásd az összefüggéseket: első benyomásra nem jött volna be neki, azaz nemvalószínű h összejöttek volna.
5 hónapja együtt vannak, és most úgy néz ki a lány, mint akivel nem jött volna össze.
nemérted???? kicsit nehéz együtt lenni egy olyan lánnyal, aki most úgy néz ki, mint akivel eleve össze se jöttél volna.
az 5 hónapot meg ne gondoljuk olyan hatalmas időnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!