Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem FINOMAN a barátnőmmel, hogy szeretném, hogy lefogyjon?

Figyelt kérdés
5 hónap 2 hete vagyunk együtt, és eléggé elhízott ( 8 kg) és mivel alacson, nagyon látszik rajta. tudom hogy bunkóság, de azt szeretném, ha olyan alakja lenne , mint mikor megismerkedtünk. hogy mondjam el neki hogy lefogyjon??? nem akarom megbántani...
2010. dec. 23. 14:29
 31/92 anonim ***** válasza:
69%

Úgy látom, szegény srác akármit mondhat, akkor is ő a hibás.

A barátnődnek kisebbségi komplexusa van? Te vagy a köcsög, amiért nem gyógyítod ki belőle. Túl komolyan veszi az ismeretlenek véleményét? Te vagy a köcsög, mert nem érteted meg vele, hogy nem szabad.

Szerintem nem az apja akar lenni, hanem a barátja.

2010. dec. 23. 15:41
 32/92 anonim ***** válasza:
48%
:D:D Lehet, hogy terhes. Itt finomkodsz, hogy "hát jaj, duci a barátnőm, jó lenne, ha lefogyna", aztán mikor 3 és fél hónap múlva megjelenik a gyerek, akkor ezt aztán a Hööööööö?
2010. dec. 23. 15:50
 33/92 anonim ***** válasza:
84%

miért kell leoltani szegény srácot azért, mrt szólni szeretne a barátnőjének emiatt? attól még szereti, de azt akarja, hogy legyen olyan, mint volt. mellesleg a csaj is szégyellheti a 8 kilót, ha emiatt nincs sex. és valószinűleg tartom, hogyha a csaj nem változtatott vna semmin a 8 kiló ellenére ( ugyanúgy lenne sex, stb) akkor a srác sem gondolkozna azon hogy hogyan fogassza le. ráadásul 8 kilót lefogyni nem olyan sok. és én nagyon hálás vagyok a barátomnak, hogy anno, amikor velem szaladt el a ló, és kényelmesedtem el, FINOMAN( és tényleg finoman ) szólt, és segített áttérni egy olyan útra, hogy lefogytam elősször 8 kg-t, aztán még plusszban 14-et, mert rájöttem, hogy magamnak is sokkal jobban tetszem úgy. pedig ő a sokkal teltebb énemet szerette, és nem azért akart megváltoztatni, mert neki hirtelen a sovány csajok kezdtek el tetszeni ( sosem voltak az esetei) hanem azért, mert tudta, hogy az akkori súlyommal én sem vagyok elégedett, csak nincs erőm magamtól változtatni rajta. és így, hogy lement ez a 22 kiló, 59 kg-osan (170 cm-hez) sokkal jobban érzem magam, és mindezek mellett megmaradt irántam a szerelme. ( ugyanúgy szeret, mint mikor több voltam 22kg-val, és ez a szerelem 4 éve tart.)

tehát ne mondja senki a srácnak, hogy nem is szereti a csajt... mert ez baromság.

kérdező: mondd meg neki szemtől szembe, és reméld, hogy nem sértődik meg, vagy kicsit rejtettebb módszert válassz: pl ajánld fel h közösen jártok futni, kondizni, stb.

18 L

2010. dec. 23. 15:57
 34/92 A kérdező kommentje:
köszönöm, a vége felé a használható válaszokat. egyébként beszéltem vele erről, hogy mit fogadunk meg új évkor, és azt mondta, szeretne le adni pár kg-t, szóval már csak inspirálnom kell. remélem hogy komolyan gondolja, amit mond....
2010. dec. 23. 16:24
 35/92 anonim ***** válasza:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:40

Az meg, hogy kinek mi a kövér, teljesen viszonylagos.

2010. dec. 23. 16:26
 36/92 anonim ***** válasza:
64%

anyám...sok felháborodott hülye. már nemazért....de a lányban is lehetne annyi h jobban odafigyel magára, és nem szed fel csakúgy 8 kilót, ha mégis sikerül, vanilyen, de legalább legyen benne annyi h lefogyjon.

és nemértem mi olyan nagy tragédia ebben, ha a másik félnek meg nem tetszik így a lány. valószínűleg nem jött volna vele össze ha ilyennek ismeri meg, mert nem tetszett volna neki. hagyjuk már az álszenteskedést, mindneki tudja h a külső sokat nyom az első benyomásra. kíváncsi lennék azokra a csajokra akik összejönnek egy majd álomtestű pasival aki aztán fpgja magát és elhízik....rengeteg csajt is zavar az ilyen, nemkell most fröcsögni itt és eljátszani az álszentet.

2010. dec. 23. 16:26
 37/92 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:26

"hagyjuk már az álszenteskedést, mindneki tudja h a külső sokat nyom az első benyomásra."

Éppen ezzel mondtad ki a lényeget: ELSŐ LÁTÁSRA. 5 hónap az baromira nem első látás.

2010. dec. 23. 16:29
 38/92 anonim ***** válasza:
100%
és valljuk be a szex nem csak a szerelemre épül...nehéz szexuális kapcsolatot létesíteni úgy valakivel, ha az illető nem szexi.
2010. dec. 23. 16:30
 39/92 anonim ***** válasza:
80%

78%. hamár mindenkibe belekötsz, legalább lásd az összefüggéseket: első benyomásra nem jött volna be neki, azaz nemvalószínű h összejöttek volna.

5 hónapja együtt vannak, és most úgy néz ki a lány, mint akivel nem jött volna össze.

nemérted???? kicsit nehéz együtt lenni egy olyan lánnyal, aki most úgy néz ki, mint akivel eleve össze se jöttél volna.

az 5 hónapot meg ne gondoljuk olyan hatalmas időnek.

2010. dec. 23. 16:37
 40/92 anonim ***** válasza:
45%
ha igazán szerelmes vagy akkor a párodat mindig a leggyönyörűbb lénynek látod a földön! és nem azzal kéne törődnöd hogy hogyan mond meg neki, hogy dagadt, hanem azzal, hogy vajon miért, és meg kéne vele beszélned, megkérdezni tőle, h van-e valami baja, amiért nem él társasági életet, meg nem boldog! Mert itt nem a külseje a legfontosabb hanem az, hogy mi játszódik le a fejében! És ne mond neki azt, h elhízott, mert attól csak még mélyebbre sűlyed majd! Teljesen együtt tudok érezni a barátnőddel, tudom miről beszélek!
2010. dec. 23. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!