Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem FINOMAN a barátnőmmel, hogy szeretném, hogy lefogyjon?

Figyelt kérdés
5 hónap 2 hete vagyunk együtt, és eléggé elhízott ( 8 kg) és mivel alacson, nagyon látszik rajta. tudom hogy bunkóság, de azt szeretném, ha olyan alakja lenne , mint mikor megismerkedtünk. hogy mondjam el neki hogy lefogyjon??? nem akarom megbántani...
2010. dec. 23. 14:29
 11/92 anonim ***** válasza:
41%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:39

"Ha van benne valamennyi Önbecsülés akkor nagyon jól tudja magáról, hogy kicsit elrepült tömegileg."

Ha a kérdező tényleg a saját lényéért szeretné a lányt, akkor nem zavarná 8 kg. :)

2010. dec. 23. 14:42
 12/92 anonim ***** válasza:
50%

5 hónap alatt 8 kg... brutál.

Megszerzett magának, aztán elkényelmesedett. Az ilyen nő nem hogy téged nem tisztel, (ez a kisebbik gond) de saját magát sem .

Igénytelen magával szemben, ami elég ciki. Őszintén megmondhatod neki, hogy te egy igényes, csinos, egészséges (a túlsúlyosság nem az) lányba szerettél bele. Most pedig ennek az ellenkezőjét tapasztalod.

A kérdésedbe pedig beírhattad volna, hogy a válaszolók írják oda, hogy hány kilósok, könnyebb lenne kiszúrni, melyik választ kell figyelembe venni. (bár úgyis hazudnának)

2010. dec. 23. 14:43
 13/92 anonim ***** válasza:
50%

Hogy mi a véleményem rólad azt nem írom le, mert már előttem leírták egy páran, hogy milyen ember vagy és mennyire érdemled meg ezt a lányt.

Hogy választ is kapjál a kérdésedre: mondjuk kérdezd meg, hogy nincs-e kedve veled eljárni sportolni vagy egészségesebben táplálkozni. Ennyi. Igen, neked is részt kell venned benne.

2010. dec. 23. 14:43
 14/92 anonim ***** válasza:
22%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:43

"5 hónap alatt 8 kg... brutál."

:D:D:D Fél év alatt - 18 kg? Az mi akkor szerinted? :D

" 5 hónap alatt 8 kg... brutál.

Megszerzett magának, aztán elkényelmesedett. Az ilyen nő nem hogy téged nem tisztel, (ez a kisebbik gond) de saját magát sem ."

Mert te feltételezed, hogy a lány azért volt korábban 8 kilóval kevesebb, hogy pasit fogjon. Ez is sok mindent elárul.

"Igénytelen magával szemben, ami elég ciki. Őszintén megmondhatod neki, hogy te egy igényes, csinos, egészséges (a túlsúlyosság nem az) lányba szerettél bele. Most pedig ennek az ellenkezőjét tapasztalod."

8 kg tényleg baromira egészségtelen. Te magadnál vagy, ember? És nem, 8 kg nem változtatja meg a lányt. Ha ettől a kérdező számára bármi is megváltozott, akkor tényleg jobb, ha elhagyja a lányt.

"A kérdésedbe pedig beírhattad volna, hogy a válaszolók írják oda, hogy hány kilósok, könnyebb lenne kiszúrni, melyik választ kell figyelembe venni. (bár úgyis hazudnának)"

Mivel pedig ennek semmi köze az egészhez, így nincsen értelme.

2010. dec. 23. 14:48
 15/92 A kérdező kommentje:

köszönöm a normális válasza adókat.

egyébként a barátnőmet ugyanúgy szeretem, de cáfoljatok meg, sokkal vonzóbb egy 158 cm/ 53 kg, mint 158 cm/ 61 kg.

boccs, én a vékony barátnőmre gerjedtem. a szerelem nem múlt el. és lehet álszenteskedni, hogy ugyanaz az ember maradt a barátnőm... hát nagyon nem, nincs szex lassan 1 hónapja, mert szégyeli magát előttem. remek!

2010. dec. 23. 14:48
 16/92 anonim ***** válasza:
80%

"nincs szex lassan 1 hónapja, mert szégyeli magát előttem"

Ezek szerint tud róla, és nem kell megmondani neki, nem?

2010. dec. 23. 14:51
 17/92 anonim ***** válasza:
34%

"egyébként a barátnőmet ugyanúgy szeretem, de cáfoljatok meg, sokkal vonzóbb egy 158 cm/ 53 kg, mint 158 cm/ 61 kg."

Megcáfollak: a 61 kg éppenséggel még a 158 cm-hez sem olyan sok.

"boccs, én a vékony barátnőmre gerjedtem."

Tehát MÁR nem. Erre írtuk, hogy hagyd meg más fiúknak ezt a lányt.

"a szerelem nem múlt el."

Ez is egy erős kérdőjel.

"és lehet álszenteskedni, hogy ugyanaz az ember maradt a barátnőm... hát nagyon nem,"

De, csak te a külsejét már nem kívánod annyira. A jelek szerint.

"nincs szex lassan 1 hónapja, mert szégyeli magát előttem. remek!"

Kérdés, hogy miért is szégyelli. Mert érzi, hogy nem jön be neked így, vagy, mert ő sem tetszik saját magának. Nem mindegy ám.

2010. dec. 23. 14:53
 18/92 anonim ***** válasza:
100%

Ez a probléma. Az a baj, hogy azzal, hogy valaki felszed x kilót, azzal sokszor a viselkedése is megváltozik.

Pl: Szerintetek ki a vonzóbb?

Egy 70 kilós csaj, aki elégedett magával, magabiztos, nyílt

vaaaagy

Egy 70 kilós csaj, aki folyamatosan azon görcsöl, hogy hogyan fogyhatna le, vagy azon emészti magát, hogy miért ilyen a súlya? (Tegyük fel, hogy a magasságához képest sok a 70 kg)

Én sem vagyok nádszálvékony, 168 cm-hez általában 63-65 kg társul, és alkatilag is széles a csípőm, de én ezt elfogadom, és szeretem magam.

Viszont valószínűleg a kérdező barátnője, ahogy ő is leírta, szégyelli magát emiatt, és már nem önmaga.

Kérdező, ahogy a többiek is írták, menj el vele futni, te is vedd ki a részed a fogyókúrából:) Akkor látni fogja, hogy mellette állsz, és tényleg csak azért akarod, hogy lefogyjon, hogy ő is jobban érezze magát a bőrében:)

18/L

2010. dec. 23. 14:55
 19/92 A kérdező kommentje:
köszönöm, mostmár tudom hogy mekkora szemét vagyok! de az irogatók gondoljanak bele, hogy most 61 kg, és lessz 71, 81...stb. most sem kövér, de basszus, ha telt lányt akarok, akkor olyat választok. igen, egy hatalmas ge*i puttony vagyok, amiért nem akarok magam mellé egy tehenet.én persze éljek egészségesen,és járjak el futni minden másnap, mialatt ő várja a 100 kg-t.
2010. dec. 23. 14:57
 20/92 anonim ***** válasza:
42%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:55

"Ez a probléma. Az a baj, hogy azzal, hogy valaki felszed x kilót, azzal sokszor a viselkedése is megváltozik."

Csak az a nem mindegy, hogy MIÉRT változik meg a viselkedése. Azért, mert önmagát nem érzi jól a bőrében, vagy azért, mert érzi a barátján, hogy őt zavarja a dolog?

"Én sem vagyok nádszálvékony, 168 cm-hez általában 63-65 kg társul, és alkatilag is széles a csípőm, de én ezt elfogadom, és szeretem magam."

Nem tudom, csak nekem furcsa az emberek ízlése? :D Erre az alkatra azt mondanám: egészségesen nőies.

A többivel egyetértek.

2010. dec. 23. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!