Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem FINOMAN a barátnőmmel, hogy szeretném, hogy lefogyjon?

Figyelt kérdés
5 hónap 2 hete vagyunk együtt, és eléggé elhízott ( 8 kg) és mivel alacson, nagyon látszik rajta. tudom hogy bunkóság, de azt szeretném, ha olyan alakja lenne , mint mikor megismerkedtünk. hogy mondjam el neki hogy lefogyjon??? nem akarom megbántani...
2010. dec. 23. 14:29
 61/92 anonim ***** válasza:

"és bocsánat, de az ideg b@sz szét, 1 hónapja leselkednem kell rá a fürdőben, mint valami szánalmas kukkoló,mert nem képes levetkőzni előttem. igen egy nagy f@szopó paraszt vagyok, de ha van barátnőm, akkor persze hogy megjön hozzá a kedvem, hogy..."

Hogy megdugd, igen. :D De én úgy látom, hogy a kérdés van rosszul feltéve. Inkább írj ki egy olyan kérdést: "Mi baja lehet a barátnőmnek?" és ne említsd meg benne a 8 kilót. Ott hasznosabb válaszok fognak születni.

2010. dec. 23. 19:23
 62/92 anonim ***** válasza:
47%

úgy hogy mond azt neki, hogy nem kell mellre híznia, mert te szereted ak icsi cicit is, vagy hogy ne egyen sok csokit mert tönkremegy a foga, vagy esetleg mond neki h szeretsz sportolni, csatlakozzon ő is, vagy hogy többet szexeljetek, akkor úgy is fogy

vagy esetleg nem ond, hanem nézegess vékony jó csajokról képet, és mond azt hogy jaj de csini a csajokon a cicanadrág, meg a bikini, de rá fog jönni h ő is tetszeni szeretne neked, viszont neki ezek a holmik nem állnának jól, még az ő méretében sem

amúgy ha a barátnőd és így ismerted meg, akkor így fogadtad el, miért akarod megváltoztatni? nyilván nem a

kövérségét szereted

vagy ha nyílt vagy vele, akkor se azt mond neki h ez nem tetszik, hanem azt hogy aggódsz az egészsége miatt, hátha a szívének árt

2010. dec. 23. 19:26
 63/92 A kérdező kommentje:
őszintén szólva én a lelke miatt aggódok.ha vékonyabb lenne, bisztos több életkedve lenne.
2010. dec. 23. 19:44
 64/92 anonim ***** válasza:
66%

Jaj de álszent itt mindenki...ó hát persze nem a külsejéért szeretjük a másikat!Nekem ne mondja senki, hogy nem zavarná ha a párja felszedne 10kg-t hipp-hopp!

Semmi baj nincs azzal, hogy zavar!Én egyáltalán nem sértődnék meg azon, ha a párom szólna 10kg plusszért...1-2-3 kg elmegy..eloszlik, nem látszik!

Sokkal inkább az számít milyen stílussal, hangnemben kéred őt.Neked is tenned kell azért, hogy minél jobban érezze magát a bőrében

Legyen új közös program a futás, a tánc, úszás!

Csak aztán nehogy te is pocakot eressz és olvassuk itt a barátnőd kérdését:)

2010. dec. 23. 22:38
 65/92 anonim ***** válasza:
47%
20L voltam
2010. dec. 23. 22:39
 66/92 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

őszintén szólva én a lelke miatt aggódok.ha vékonyabb lenne, bisztos több életkedve lenne."

Biztosan... Hát nyilván... Szerintem meg egyáltalán nem biztos. Itt valami van a háttérben, mert egy egészséges lelkületű ember nem változik meg ennyire 5 hónap alatt, attól meg főleg nem, hogy felszed 8 kilót.

2010. dec. 23. 22:42
 67/92 sasna ***** válasza:
42%
ok, én eleve figyelek magamra, legalábbis igyekszek.. de nagyon megbántana, ha ilyet kérne.. nyilván, nem vagyunk egyformák.. én se kérem a barátomtól h legyen 20 cm-s farka, és birja órákig.. mégis szeretem :) és nem érdekel az se, ha kicsit nagyobb lesz majd egyszer a pocakja.. nekem nem a külsőségek számitanak, de mindenki másképp működik, én csak a véleményemet irtam le..
2010. dec. 23. 22:55
 68/92 sasna ***** válasza:
engem nem zavarna, sőt, nekem sose volt lényeg, h 1 pasi mackós-e, vagy vékony.. az én barátom pl. vékony, ami 1 pasinak ugye, elvileg nem megfelelő, nekem mégis ő a legjobb.. és nem érdekelne az se, ha 10 izmos pasi rohangalna körülöttem, mert nekem a párom a tökéletes, ezért vok vele, és nem akarom megváltoztatni..
2010. dec. 23. 23:07
 69/92 anonim ***** válasza:
51%

A sok kis álszentnek:

A lányok viszont simán a fiúk képébe vágják, hogy megpocakosodtak, meghíztak. Nyilván nem mind, csak amelyiket ez eléggé zavarja.

Ugye, hogy ugye? A külső mégis nagyon fontos.

Nem mindegyik fiút zavarja, ha a barátnője megváltozik.

Van, aki kifejezetten örül, hogy még gömbölyűbbek azok a formák.

Mindenkinek más az ízlése.

Az elhízás főleg egészségügyi problémákat szülhet, én például aggódnék, ha kórosan elhízna a barátnőm.

Már csak ezért is rávenném a sportolásra.

2010. dec. 24. 01:19
 70/92 sasna ***** válasza:
42%
tartom magam ahhoz, h én nem szólok ilyesmi miatt a páromnak, mert őt szeretem, nem a kg-it.. én igy gondolom, és ne szabja meg senki, h miről mit gondolok, mert én tudom, h mit h gondolok és pont :)
2010. dec. 24. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!