Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem FINOMAN a barátnőmmel, hogy szeretném, hogy lefogyjon?
"és bocsánat, de az ideg b@sz szét, 1 hónapja leselkednem kell rá a fürdőben, mint valami szánalmas kukkoló,mert nem képes levetkőzni előttem. igen egy nagy f@szopó paraszt vagyok, de ha van barátnőm, akkor persze hogy megjön hozzá a kedvem, hogy..."
Hogy megdugd, igen. :D De én úgy látom, hogy a kérdés van rosszul feltéve. Inkább írj ki egy olyan kérdést: "Mi baja lehet a barátnőmnek?" és ne említsd meg benne a 8 kilót. Ott hasznosabb válaszok fognak születni.
úgy hogy mond azt neki, hogy nem kell mellre híznia, mert te szereted ak icsi cicit is, vagy hogy ne egyen sok csokit mert tönkremegy a foga, vagy esetleg mond neki h szeretsz sportolni, csatlakozzon ő is, vagy hogy többet szexeljetek, akkor úgy is fogy
vagy esetleg nem ond, hanem nézegess vékony jó csajokról képet, és mond azt hogy jaj de csini a csajokon a cicanadrág, meg a bikini, de rá fog jönni h ő is tetszeni szeretne neked, viszont neki ezek a holmik nem állnának jól, még az ő méretében sem
amúgy ha a barátnőd és így ismerted meg, akkor így fogadtad el, miért akarod megváltoztatni? nyilván nem a
kövérségét szereted
vagy ha nyílt vagy vele, akkor se azt mond neki h ez nem tetszik, hanem azt hogy aggódsz az egészsége miatt, hátha a szívének árt
Jaj de álszent itt mindenki...ó hát persze nem a külsejéért szeretjük a másikat!Nekem ne mondja senki, hogy nem zavarná ha a párja felszedne 10kg-t hipp-hopp!
Semmi baj nincs azzal, hogy zavar!Én egyáltalán nem sértődnék meg azon, ha a párom szólna 10kg plusszért...1-2-3 kg elmegy..eloszlik, nem látszik!
Sokkal inkább az számít milyen stílussal, hangnemben kéred őt.Neked is tenned kell azért, hogy minél jobban érezze magát a bőrében
Legyen új közös program a futás, a tánc, úszás!
Csak aztán nehogy te is pocakot eressz és olvassuk itt a barátnőd kérdését:)
"A kérdező kommentje:
őszintén szólva én a lelke miatt aggódok.ha vékonyabb lenne, bisztos több életkedve lenne."
Biztosan... Hát nyilván... Szerintem meg egyáltalán nem biztos. Itt valami van a háttérben, mert egy egészséges lelkületű ember nem változik meg ennyire 5 hónap alatt, attól meg főleg nem, hogy felszed 8 kilót.
A sok kis álszentnek:
A lányok viszont simán a fiúk képébe vágják, hogy megpocakosodtak, meghíztak. Nyilván nem mind, csak amelyiket ez eléggé zavarja.
Ugye, hogy ugye? A külső mégis nagyon fontos.
Nem mindegyik fiút zavarja, ha a barátnője megváltozik.
Van, aki kifejezetten örül, hogy még gömbölyűbbek azok a formák.
Mindenkinek más az ízlése.
Az elhízás főleg egészségügyi problémákat szülhet, én például aggódnék, ha kórosan elhízna a barátnőm.
Már csak ezért is rávenném a sportolásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!