Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem FINOMAN a barátnőmmel, hogy szeretném, hogy lefogyjon?

Figyelt kérdés
5 hónap 2 hete vagyunk együtt, és eléggé elhízott ( 8 kg) és mivel alacson, nagyon látszik rajta. tudom hogy bunkóság, de azt szeretném, ha olyan alakja lenne , mint mikor megismerkedtünk. hogy mondjam el neki hogy lefogyjon??? nem akarom megbántani...
2010. dec. 23. 14:29
 41/92 anonim ***** válasza:
67%

75ös vagyok. énis voltam totál szerelmes a barátomba és bizony nekemis volt egy időszak amikor nem tetszett annyira. attolmég ugyanúgy totál szerelmes voltam belé, és ugyanúgy ő tetszett nekem a legjobban. arról volt szó, h ahogyan megismertem, másképp nézett ki, és aza külseje jobban tetszett. szemem van, attólmég h szerelmes vagyok, és hülye sem vagyok, ígyhát képes vagyok felfogni és látni dolgokat.

én meg a kérdező helyzetét érzem át, és nem a csajét. sztem minden lányban kéne lennie annyinak hogyha mégis elengedte magát és elhízott, legalább tegyen ellene, hamár párja van. ha nincsen, akkor mindegy mit csinál, majdcsak talál olyat aki így ismeri meg és így tetszik neki. de az, h elváltozik a megismerkedésük után, és nem tesz ellene....sztem ez így nem teljesen oké.

és ha nem lennétek beszűkültek, láthatnátok a fiú írásából, h nemegy érzéketlen, faragatlan, tapintatlan bunkó....de ti így viselkedtek vele. csak mert bevagytok szűkülve és felvagytok hábioriodva h hogyan merészeli h nemtetszik neki a 8 kilóval nehezebb barátnője. pedig ha kicsit másfele is néznétek, észrevehetnétek h ez a pasi messze nemolyan mint az ide irogatók nagy százaléka, tuskó, bunkó, primitív

2010. dec. 23. 16:45
 42/92 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:37

5 hónap alatt 8 kg az semmi. Ha minden nap látsz valakit, észre sem veszed a változást. Csak manapság az emberek hajlamosak minden apróságra annyira odafigyelni.

2010. dec. 23. 16:45
 43/92 anonim ***** válasza:
0%

"és valljuk be a szex nem csak a szerelemre épül...nehéz szexuális kapcsolatot létesíteni úgy valakivel, ha az illető nem szexi."

Fogalmazd inkább úgy, hogy akit az EMBER NEM TART szexinek. Nem ugyanaz.

2010. dec. 23. 16:46
 44/92 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:45

Bocs, de a gond azzal van, hogy ő alapvetően meg akarja változtatni a lányt. A saját kedvéért. Ehhez pedig senkinek sincsen joga, legfeljebb javasolhatja, hogy a lány változtasson magán. A lány pedig, ha úgy gondolja, hogy neki előnyére válik a változás, akkor majd változtat. Ha nem, akkor marad az a verzió, ami korábban felmerült: jobb lesz nekik egymás nélkül.

2010. dec. 23. 16:48
 45/92 anonim ***** válasza:
100%

csakhogy beleköthess vmibe...:D fogadjunk teis a teltebb lányok táborát erősíted.

amúgy igen, úgy helyesebb a mondat ahogyan te írtad. akit ő nemtart szexinek. de ez semmit sem változtat. neki is van egy ízlése, ésha a barátnője nemfér már bele, hát akkor ez van. joga van hozzá. és tapintatból, meg önfeláldozásból nemkell h ígyis szexinek tartsa. ha egyszerűen szemre nem az, nem tud vele mit kezdeni. nemtud parancsolni magának és nemtudja a fejébe vésetni h de, ez a szexi, ha neki nem ez a szexi

2010. dec. 23. 16:50
 46/92 anonim ***** válasza:
47%
És szerintetek olyan könnyű leadni 8 kg-ot? Lehet, hogy a csaj megpróbálta, de nem sikerűlt neki, amitől egy rakás szerencsétlenségnek érzi magát, és inkább azzal kéne foglalkozni, hogy miért nem boldog!
2010. dec. 23. 16:51
 47/92 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:50

Nem, nem is vagyok lány. :) Ellenben szeretem a husi lányokat. :)

A gond nem azzal van mondom, hogy ő így érez, hanem azzal, hogy ezt így tálalja. "Hogy vegyem rá a barátnőmet, hogy fogyjon?" Ráadásul kiderül, hogy a barátnője pont emiatt érzi magát rosszul. Tehát a barátnője tudja, hogy mi a baj. Majd változtat, ha akar. Ha pedig a lány döntése nem tetszik a srácnak, akkor ez van. Jobb lesz neki egy olyan lánnyal, akin nincsen 8 kg felesleg.

2010. dec. 23. 16:53
 48/92 anonim ***** válasza:
100%

sztem a lány sem hülye h amit a pasi mond azt ő megis valósítja rögtön. a pasi pedig nemfogja kényszeríteni h a léány lefogyjon. elvan ez túlozva. a fiú megemlíti h azt szeretné h lefogyjon, ezután a lányon a döntés. vagy lefogy, vagy nem. ha lefogy, annak mind2en örülnek, ha nem, akkor valszeg nemfog sokáig működni a kapcsolat.

egy szóval sem volt itt mondva h a fiú megakarja változtani. a fiú megakarja neki említeni h jólenne ha lefogyna. a lányon a döntés joga

2010. dec. 23. 16:54
 49/92 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:51

Én is ezt szajkóztam már pár hozzászólással ezelőtt. De itt a hozzászólók többsége csak odáig jut, hogy a csajnak vigyáznia kell az alakjára. És a pasinak nem kellene vigyáznia a csajára?

2010. dec. 23. 16:55
 50/92 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:54

Igen, de mint kiderült, a lány nem boldog valami miatt. Ezt is figyelembe kellene venni azért. A fiúnak.

2010. dec. 23. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!