Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem FINOMAN a barátnőmmel, hogy szeretném, hogy lefogyjon?

Figyelt kérdés
5 hónap 2 hete vagyunk együtt, és eléggé elhízott ( 8 kg) és mivel alacson, nagyon látszik rajta. tudom hogy bunkóság, de azt szeretném, ha olyan alakja lenne , mint mikor megismerkedtünk. hogy mondjam el neki hogy lefogyjon??? nem akarom megbántani...
2010. dec. 23. 14:29
 51/92 anonim ***** válasza:
100%

azért olyan nincsen h nemlehet leadni 8 kilót. 8 kiló nem 20 kiló amit télleg nemolyan könnyű leadni. ha a lány ráadásul tisztában is van vele, h ezígy nemoké, akkor meg baromira nemértem h mért nem tesz vmit?ha nemis 8 kilót leadni, de legaLÁBB 2-3 kilót biztosan letudna és biztosan jobb lenne a kapcsolatuk és a lány is jobban érezné magát.

de a duciknak van egy olyan szokásuk h elhíznak, aztán megd depressziósak lesznek h ők márpedig nemtudnak lefogyni, de amit megpróbáltak annak érdkeében h lefogyjanak az azvolt h a youtubera felrakott 5 perces videót végigugrálták havi eccer...

2010. dec. 23. 16:57
 52/92 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:57

Te életedben hányszor próbáltál már leadni 8 kilót? :D

2010. dec. 23. 16:58
 53/92 Cleptomaniac ***** válasza:
100%

Szia!

Bevallom, csak az első két oldalt olvastam el, utána már csak bele-bele nézegettem, mert ez az egymásra ugatás...

Szóval ami az én tanácsom: szervezz Vele közös programokat. Azt írtad, már kimozdulni sem akar, akkor kérdezd meg a barátait, nincs-e kedvük valahol egy közös szánkózáshoz, vagy ilyesmi. A társaság, a jókedv és a mozgás talán ki fogja őt mozdítani a mostani holtpontról. Az a baj, hogy annyira magára vette a mostani állapotát, meg a többiek bántását, hogy csak méginkább belesüllyed abba a helyzetbe, amit most kilátástalannak lát. Többet fog enni, főleg édességet, és mellé keveset mozogni. Így pedig csak tovább fog hízni. Ha most még Te is megemlíted Neki, hogy kövérnek tartod, még lejjebb nyomod.

Ő is tisztában van az állapotával, ezért szerintem nem fogja rossz néven venni, ha kitalálsz programokat. Pl. futás (bár hideg van) vagy mondjuk Norbi karate-fit DVD-je, mert azzal mindketten tudtok szórakozni, pl. hogy Ő üssön meg téged, rúgjon fel a mellkasodig, stb. Szórakozva is lehet csinálni, és nevess közben sokat vele, így sokkal szívesebben fogja "végigszenvedni". Vagy nézzetek el egy konditerembe hetente kétszer, utána egy kis szaunázás.

Vagy megkérdezheted az egyik barátnőjét is vagy haveri párt, hogy nincs-e kedvük veletek tartani. A lányok általában vevők mindenféle fogyókúrára, és egy pasinak sem árt a mozgás :)

Sok sikert!

2010. dec. 23. 16:59
 54/92 anonim ***** válasza:
100%
énmég egyszersem de több barátnőm fogyókúráját kísértem végig. akik igazán elszántak voltak, nekik sikerült. segítettem nekik, sokszor eljártam velük sportolni és bíztattam őket. és biztos vagyok benne h a fiú is megtenné ezt a lánynak. nem gonosz ez a pasi, veletek nemstimmel vmi h itt véditek foggal körömmel a lányt...a komplexusosoknak vannak ilyen tulajdonságaik h egy berögződéshez ragaszkodnak foggal körömmel, és nem látnak mást
2010. dec. 23. 17:01
 55/92 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:01

Nézd, le lett írva: ha valaki a saját párján nem tud elviselni 8 kg-ot, akkor sokak véleménye és az én véleményem szerint is, nem szereti kellőképpen ahhoz, hogy hosszú távon vele maradjon. Tudod, az életben sokszor sokkal nagyobb dolgokat kell ám a másik külsején elviselni, mint 8 kg súlyfelesleg. Mégpedig olyan dolgot, amin változtatni sem lehet.

2010. dec. 23. 17:03
 56/92 anonim ***** válasza:
100%
igen, amiken nem lehet változtatni, abba bele fognak törődni. de ezen lehet.
2010. dec. 23. 17:07
 57/92 A kérdező kommentje:
ez a dolog elment abba az irányba,hogy kövérnek tartom a barátnőmet. nem erről van szó, az hogy husi lett, a leg kisebb gondom, viszont ez minden gondunk okozója. sok lánynál tapasztaltam, hogy ahogy csökken a fölös kilók száma, úgy jön vissza az életkedvük is. felőlem lehetne 70 kg(jó, nem tetszene annyira), de ehez a 70 kg-höz mosolyogjon, rándosson el megint buliba, pörögjön úgy mint régen. egyébként 8 kg az 2 ruhaméret, de hogy őszinte legyek, már ez sem érdekel, annyira el vagyunk keseredve...
2010. dec. 23. 18:38
 58/92 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:03

nem 8 kg-n vagyok fenn akadva. hanem azon hogy 3 óránként jön a pizza-meg a kínai kaja futár,meg 1 üveg bor a napi rutin és 2 doboz cigi.meg az, hogy ha megcicizem, vagy megpaskolom a hátsóját, akkor sírva fakad, hogy milyen undorító, erre én azt mondom, hogy ugyan bébi.és nem hiszi el. a barátnőit kitiltotta otthonról"hogy őt aztán ne lássák így".nagyon bírom, azt hogy engem oltanak...

és bocsánat, de az ideg b@sz szét, 1 hónapja leselkednem kell rá a fürdőben, mint valami szánalmas kukkoló,mert nem képes levetkőzni előttem. igen egy nagy f@szopó paraszt vagyok, de ha van barátnőm, akkor persze hogy megjön hozzá a kedvem, hogy...

2010. dec. 23. 18:49
 59/92 anonim ***** válasza:
De akkor nem az a megoldás, hogy "foggyá le" hanem az, hogy beszéld meg vele h miért nem boldog, kérdezd meg tőle, h bízik-e benned, és ha igen, akkor miért nem hiszi el, hogy szépnek tartod.
2010. dec. 23. 19:12
 60/92 anonim ***** válasza:

"nem 8 kg-n vagyok fenn akadva. hanem azon hogy 3 óránként jön a pizza-meg a kínai kaja futár,meg 1 üveg bor a napi rutin és 2 doboz cigi."

Itt valami nagyobb baj van a lánnyal. Eleve kezdjük ott, hogy 2 doboz cigi baromi sok. Ha elhagyja, fel fog még szedni 10 kilót legalább, ez lényegében elkerülhetetlen.

Valami a lelkével nincsen rendben. Tutira kell neked egy ilyen nő?

2010. dec. 23. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!