Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegség esetén hogyan viszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegség esetén hogyan viszonyultok a pártotokhoz? Érthető, hogy így érzek?

Figyelt kérdés

A párom lassan 3 hónapja beteg. Azon túl, hogy kiderült, hogy veseköve van, nem tudunk semmit. Az orvos szerint nem kell műteni. Viszont a paromnak mindenfelé fajdalmai vannak, nagyon gyakra full random helyeken. Ezen felül éjszakánként max 3-4 órát bír aludni, mert fáj neki, emiatt engem is persze felkelt. Most egy hétig nem voltam nála, ki is tudtam magam rendesen pihenni. Holnap viszont megyek, és már előre félek mi lesz. Nehezen viseli el, ha ilyenkor nem ő van a középpontban, meg nem zavarja, hogy azzal hogy felkelt én sem tudok rendesen aludni. Heti szinten megy háziorvoshoz aki eddig csak fájdalomcsillapítókat meg frontint írt fel. Volt egy hetet kórházban, ott sem találtak semmi komolyat, igaz alig volt pár vizsgálata. Most holnap megy reumatológiára is, meg múlt héten bemegy a sürgősségire.

Azt kell róla tudni, hogy kb hónapról hónapra él, már két hete van táppénzen és ki tudja ez meddig tart.

Mit tegyek szerintetek? Annyira tehetetlennek érzem magam. Mert nem akarom hogy neki fájjon, de pszichésen engem is megvisel.

tegnap 14:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
52%

"Értetlen vagy? SZAKÍTSON! Hányszor írjam még le?"

Többször inkább ne írd le. Maradj szépen Coelhónál, a melózó embereket meg hagyd békén.

tegnap 15:28
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Menjen el ultrahangos zuzasra.
tegnap 15:28
 23/38 anonim ***** válasza:
13%

21

Oké, befejeztem. Majd remélem amikor titeket otthagynak betegen akkor is ezt a dalt fogjátok dúlolni.

tegnap 15:29
 24/38 A kérdező kommentje:
16) tavkapcsolatban vagyunk, vissza kellett mennem dolgozni. De mikor tehetem megpróbálok a parom mellett lenni.
tegnap 15:29
 25/38 anonim ***** válasza:
79%

"Majd remélem amikor titeket otthagynak betegen akkor is ezt a dalt fogjátok dúlolni."

Te beszélsz, aki szakítást javasolt ebben a helyzetben?

Az ember akkor tudja érdemben támogatni a másikat, ha alap szinten rendben van. Tönkrement ember nem tud mást támogatni.

tegnap 15:31
 26/38 A kérdező kommentje:
23) Ne általánosítsunk. Tudom, vannak nagy hősök, nagyanyám is ápolta nagyapámat az utolsó évében amikor mindkét lábát le kellett vagni, fajt mindene feküdt egy kórház ágyon. De azért ne ezt vegyük minden helyzetben általánosnak. Az ember párjának igen is lehetnek érzései-jó és rossz egyaránt. Itt legalább anoním módon tudok ventilálni és megértő fülekre találni.
tegnap 15:33
 27/38 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, tudod hogy a vesekő felér a szülési fájdalmakkal? A párod egy hős hogy már ennyi ideje bírja és még nem csavarodott be teljesen.

Ülj le és beszéld meg vele hogy nagyon sajnálod hogy szenved, de néha szükséged van a pihenesre hogy tudj dolgozni.

Nem egy agysebeszet. Te tényleg felnőtt ember vagy?

tegnap 15:49
 28/38 anonim ***** válasza:
83%

DE MIT MOND AZ ORVOS?

Mit javadolt? Gyógyszertől majd elmúlik? Mit mondott mikorra?

Vissza kéne menni kontrollra, esetleg egyéb vizsgálatokat csináltatni, nem itt kérdezni a félművelt, "nem szereted, szakíts" ismeretlen embereket.

tegnap 16:00
 29/38 A kérdező kommentje:
Az orvos is megerositette ma h a veseko ninc jo helyen. Valahogy azert sem vettem ezt annyira komolyan mert nekem is van evek ota vesekovem de komolyabb problemat nem okozott csak kisebb gorcsot. De ha vizet iszom elmulik. Nem tudtam h ilyen durva is lehet. Az viszont zavar, hogy erre az egyszeru diagnozisra ennyi ideig kellett varni. Borzaszto, hogy mi van az egeszsegugyben.
tegnap 16:07
 30/38 anonim ***** válasza:
51%
Miért nem lehet megbeszélni, hogy hagyjon téged aludni? Vagy miért nem kapcsolod ki a telót, esetleg leblokkolod őt esténként? Én ezt nem értem sehogy se.
tegnap 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!