Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőtársaim! Hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Hogyan viszonyultok ahhoz, ha a párotok influenzás időszakában jár és ehhez mérten nem túl jó a hangulata?

Figyelt kérdés
Ki hogyan kezeli az esetleges rosszkedvét, levertségét, "durcázását" a társának? Milyen tapasztalataitok vannak?

#téli nyavalyák
tegnap 17:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem mindenki nyűgös betegen, úgyhogy megértem, ha a szokásosnál "szúrósabb" (nyilván bizonyos határokon belül).

Emellett próbálok segíteni, ahogy tudok. Odakészítem a gyógyszert, főzök neki teát, levest stb. Nyilván ezeket ő is megteszi, ha én vagyok beteg.

Az ezzel járó "durcis hangulatot" pedig elengedjük és kész.

tegnap 17:25
 2/19 anonim ***** válasza:
19%

Eddig életemben egy párom se volt nyűgös levert betegen.

Egy alkalom volt csak mikor az egyik lazasan fekudt cseréltem neki a borogatást, de akkor is még szexelni is akart.

A többi esetben még dolgoznak is betegen, meg ugyanugy mennek mindnhova, mintha bajuk se lenne.

Levert párom(mikor beteg) még soha nem volt.

tegnap 17:32
 3/19 anonim ***** válasza:
35%

Ja de egy. Akinel ugy volt, lehet rákos. Ő akkor nagyon átment a kapcsolatban egy aljas szemét gyökérbe, az is fájt neki hogy nem én vagyok beteg..

Meggyógyult ugyan, meg minden rendbe jött, de én elhagytam mert agyon bántalmazott lelkileg a krízis napjaiban /heteiben.

De ezen kivul is sok más bajom is volt vele. Szemét volt alapvetően is.

2 voltam

tegnap 17:34
 4/19 anonim ***** válasza:
jóban rosszban nem?
tegnap 17:38
 5/19 anonim ***** válasza:
46%
Nem durcázik, felnőtt. Eddig legalábbis csak férfiakkal volt dolgom.
tegnap 17:47
 6/19 anonim ***** válasza:
14%

Akkor teged is lepontoznak.

Akinek nem vergődik a párja ha beteg az nem hasznos válasz itt.

tegnap 17:50
 7/19 anonim ***** válasza:

mi lenne, ha csak önmaga lenne, vagy bármi ami akar lenni, és akár egy 5 éves is lehet ilyenkor, ha ő ezt válassza.

a kérdés, hogy benned mit hoz fel, és ezt hogyan tolerálod, itélkezel, nem fogadod el stb..hm?

tegnap 17:54
 8/19 anonim ***** válasza:
63%

Én 37 éves nőként is nyűgös és levert vagyok lázasan, taknyosan stb. és nem tartom a páromat férfiatlannak, ha ő is az ilyenkor.

Bár ezek szerint itt mindenkinek superman a pasija, aki még negyven fokos lázzal, takonyban úszva is vígan, dalolászva bejár dolgozni és még hatszor szexel is egy nap. 😂

tegnap 18:06
 9/19 anonim ***** válasza:
65%

Levert az nem durcás. Durcás az, aki direkt kötözködik. Aki levert, az simán elvan csendben.

Nemcsak a két véglet van.

tegnap 18:16
 10/19 anonim ***** válasza:
A párom felnőtt férfi, nem egy hat éves kisgyerek. Főzök neki húslevest, teát, amit szeretne, elmegyek gyógyszert venni, hagyom pihenni. Nyilván átveszem a házimunkát stb. Ahogy ő is tenné fordítva, ha én lennék beteg. De azért ne haljon bele, meg ne durcizzon. Persze ha beteg, akkor rosszabb a kedve, de nem hisztizi végig.
tegnap 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!