Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Hogyan viszonyultok ahhoz, ha a párotok influenzás időszakában jár és ehhez mérten nem túl jó a hangulata?
Szerintem mindenki nyűgös betegen, úgyhogy megértem, ha a szokásosnál "szúrósabb" (nyilván bizonyos határokon belül).
Emellett próbálok segíteni, ahogy tudok. Odakészítem a gyógyszert, főzök neki teát, levest stb. Nyilván ezeket ő is megteszi, ha én vagyok beteg.
Az ezzel járó "durcis hangulatot" pedig elengedjük és kész.
Eddig életemben egy párom se volt nyűgös levert betegen.
Egy alkalom volt csak mikor az egyik lazasan fekudt cseréltem neki a borogatást, de akkor is még szexelni is akart.
A többi esetben még dolgoznak is betegen, meg ugyanugy mennek mindnhova, mintha bajuk se lenne.
Levert párom(mikor beteg) még soha nem volt.
Ja de egy. Akinel ugy volt, lehet rákos. Ő akkor nagyon átment a kapcsolatban egy aljas szemét gyökérbe, az is fájt neki hogy nem én vagyok beteg..
Meggyógyult ugyan, meg minden rendbe jött, de én elhagytam mert agyon bántalmazott lelkileg a krízis napjaiban /heteiben.
De ezen kivul is sok más bajom is volt vele. Szemét volt alapvetően is.
2 voltam
Akkor teged is lepontoznak.
Akinek nem vergődik a párja ha beteg az nem hasznos válasz itt.
mi lenne, ha csak önmaga lenne, vagy bármi ami akar lenni, és akár egy 5 éves is lehet ilyenkor, ha ő ezt válassza.
a kérdés, hogy benned mit hoz fel, és ezt hogyan tolerálod, itélkezel, nem fogadod el stb..hm?
Én 37 éves nőként is nyűgös és levert vagyok lázasan, taknyosan stb. és nem tartom a páromat férfiatlannak, ha ő is az ilyenkor.
Bár ezek szerint itt mindenkinek superman a pasija, aki még negyven fokos lázzal, takonyban úszva is vígan, dalolászva bejár dolgozni és még hatszor szexel is egy nap. 😂
Levert az nem durcás. Durcás az, aki direkt kötözködik. Aki levert, az simán elvan csendben.
Nemcsak a két véglet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!