Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hogy viszonyulnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Meglátnád, hogy egy buliban a barátnőtök másik férfival létesít testi kontaktust (beleül az ölébe vagy a nődet emelgeti vagy táncolás közben fogdossa).
Mit éreznétek abban az esetben, ha ezt egy ismerősével tenné meg, akivel jóban van, nem egy idegennel.
2018. márc. 17. 10:42
1/8 Noren1989 válasza:
Csak megkérdezném, hogy legyek-e gyertyatartó...
2/8 anonim válasza:
Én megbíznék benne annyira, hogy tudjam, nincs hátsó szándéka, egyszerűen csak jó barátok. Ellenben jelezném neki, hogy nem igen tetszik, és próbáljon meg másképp viselkedni.
3/8 anonim válasza:
Ilyen hülye gyerekekkel nem is jönnék kapcsolatba. Anélkül nem tudod jól érezni magad egy buliban hogy ne más férfiak ölébe ülögess, meg fogdossanak?
4/8 anonim válasza:
Odamennék és megmondanám, hogy csinálja nyugodtan, mert most már amúgy is egyedülálló.
5/8 anonim válasza:
Én szemenköpném magam, ha lenne barátom és mellette ilyet csinálnék.
6/8 anonim válasza:
Az hogy táncol valakivel még nem csapná ki a biztosítékot, bár nyilván függ attól is hogy hogyan teszi azt. Viszont ha beleülne az ölébe és nevetgélnek meg ölelgetik egymást nem érdekelne hogy ismeri, azt nagyon nem venném jó néven, nem rendeznék hisztit csak úgy hűvösen megmondanám a véleményem, talán még a szakításon is elgondolkoznék.
7/8 anonim válasza:
Ha a pasim ülne mas nö ölebe meg taperolna es zavarna
sztem nem lenne gyerekes
Nekem is van parom tudom hol a hatar
Nem maszok mas ölebe es hagyom h fogdosson
kivancsi lennek a te bnöd mit szolna ha te csinalnad?
tegyel egy probat ha neki belefer akkor neked miert nem?
8/8 anonim válasza:
Ez az emelgetős dolog már volt párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!