Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőtársaim! Hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Hogyan viszonyultok ahhoz, ha a párotok influenzás időszakában jár és ehhez mérten nem túl jó a hangulata?

Figyelt kérdés
Ki hogyan kezeli az esetleges rosszkedvét, levertségét, "durcázását" a társának? Milyen tapasztalataitok vannak?

#téli nyavalyák
tegnap 17:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#1 és #8 vagyok.

#10, én is hasonlót írtam, mint te. Oké, benne volt a "durcás" jelző, de ezt nem úgy értettem, hogy belémköt, vagy bunkó, csak nyűgös. De itt sokak szerint egy férfi nem is férfi, ha betegen ágynak mer esni.

tegnap 18:32
 12/20 anonim ***** válasza:
11, de ezt nem írta senki. Azt írtam (#5), hogy nem durcázik. Fekszik, pihen, elvan. Néha mondja, hogy nem jön fel, ami le van tapadva, vagy nem kap levegőt, ha fekszik, de nincs durca.
tegnap 19:52
 13/20 anonim ***** válasza:
#12 Oké, akkor rossz kifejezést használtam, ne ezen az egy jelzőn lovagoljunk már. Én inkább azt értettem a "durcás" alatt, hogy rosszabb a kedve, nyűgösebb, ennyi.
tegnap 20:17
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha ez a definíciód, legyen, számomra ez is fura. A rossz kedv "belül" van, nincs külső megnyilvánulása. Tehát nincs mit kezelni. Rossz a kedve, mert beteg... és fekszik az ágyban. Ezzel nem kell semmit kezdeni.

Ha egyedül élek és beteg vagyok, akkor sem hangosan vergődök. Csak azért, mert együtt élek valakivel, adjak elő egy rosszul vagyok performanszt?

tegnap 20:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Normális ember ellátja, ápolja, és békén hagyja gyógyulni, pihenni.
tegnap 21:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Az "ápol" itt mit takar? Mert nekem erre a szóra mindig felvillan Claire Danes karaktere a Kisasszonyokban, ahogy haldoklik az ágyban, és folyamat mellette kell ülni és tartani a homlokán a hideg vizes borogatást. Az "ellátot" értem, viszek neki kaját, piát, ha kér, de ez az ápol olyan hivatalos.
tegnap 22:17
 17/20 anonim ***** válasza:
#14 Egy szóval sem mondtam, hogy "hangosan vergődik", de ha szeretsz valakit, nyilván látod rajta, hogy nincs jól sem fizikálisan, sem lelkileg. És nyilván én sem ülök ilyenkor mellette 0-24, de, mint írtam, viszek neki gyógyszert, főzök neki teát, levest, vagy amit kíván, ennyi.
tegnap 22:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem foglalkozok vele. A kapcsolatunk elején nagyon túltolta a hisztit, akármikor lebetegedett. Szinte a halálán volt, papot kellett hozzá hívni.

Tegyük fel mennünk kellett valahova időpontra (pl orvos, több mint fél éve vártam rá), előtte kifeküdt a náthától és egy órát dramatizált, amíg lekéstük az időpontot/már nem akartam menni, utána teljesen jól volt, felpattant, útra kész volt, nem értette miért nem megyünk..

Volt amikor az ágyon fekve sírt, fogta a fejét és kikukucskált az ujjai közül nézve a reakciómat. Egyre eltorzultabb fejjel néztem, ő meg jobban sírt, dramatizált, nézte meghatódok-e most tőle...

Persze ha én voltam beteg, pl tüdőgyulladásos, akkor nagy ívben leszarta. Őt kellett csak körbeugrálni.

Kiölte belőlem az együttérzést. Ha beteg, és nyűgös, akkor haza küldöm az anyjához falura. Nem hallgatom sokáig.

Vagy bevesz egy nyugtatót és fekszik/némán szemved, vagy megy az anyjához.

ma 07:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Sehogy, mármint természetes hogy aki beteg az kicsit levert, én is az vagyok olyankor, nincs mit “kezelni” ezen.
ma 10:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy viszonyulok hozzá, mint amikor nincs megfázva.
ma 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!