Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyultok az ex témához?
A haverjai,szülei folyton felhozzák az exét a páromnak,hogy milyen lusta,trehány stb..stb volt. Olyan mintha ők nem lennének túl azon a nőn,nem pedig párom. Már nem egyszer összeveszett a szüleivel is hogy felejtsék már el azt a kurv*t.
Tudom hogy párom részéről nincs mitől félnem hogy vissza menne hozzá vagy ilyesmi,de már nem birom hogy akárhova megyünk mindig ez a téma. Megmondtam haverjainak is hogy engem nem érdekel ez a nő,párom is megmondta nekik mégse fogják fel. Veletek volt már ilyen? Ez ellen mit lehet tenni? Már 2 éve együtt vagyunk és még mindig csak ezt hallgatom:)
Sehogy nem viszonyulok hozzá.
Nem érdekelnek sem a saját, sem a másik fél exei.
Sőt, igazából ha járok valakivel ő sem érdekel annyira, ugyanis önmagamnak én vagyok a legfontosabb.
Bár sokat untatnak az ex témával, akkor megtörténhet, hogy ráunok, és elérhetetlenné teszem magam a másik számára. Letiltom, nem veszem fel a telefont, stb. , ezzel finoman jelzem, hogy elég volt, hagyjon békén.
Ha továbbra is keres, akkor meg feljelenthetem a rendőrségen, zaklatásért.
Már mondta nekik,egy ideig kibirják de utánna ugyanúgy feljön a téma.
Nem voltak sokáig együtt,pár hónapig,ameddig ki nem derült hogy lusta,nem takarít se semmi. Dolgozni nem dolgozott és azt akarta hogy a pàrom tartsa el. Ő meg ebből nem kért. És hidd el sokkal külömb a többi pasitól. Miből gondolod hogy szakítani fogunk?
Értem hogy mely nyomot hagyott de néha már sok…nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!