Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viszonyultok az ex témához?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viszonyultok az ex témához?

Figyelt kérdés

A haverjai,szülei folyton felhozzák az exét a páromnak,hogy milyen lusta,trehány stb..stb volt. Olyan mintha ők nem lennének túl azon a nőn,nem pedig párom. Már nem egyszer összeveszett a szüleivel is hogy felejtsék már el azt a kurv*t.

Tudom hogy párom részéről nincs mitől félnem hogy vissza menne hozzá vagy ilyesmi,de már nem birom hogy akárhova megyünk mindig ez a téma. Megmondtam haverjainak is hogy engem nem érdekel ez a nő,párom is megmondta nekik mégse fogják fel. Veletek volt már ilyen? Ez ellen mit lehet tenni? Már 2 éve együtt vagyunk és még mindig csak ezt hallgatom:)

júl. 31. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Engedd el. Ha képtelen vagy rá, akkor állj eléjük és mondd el a gondodat.
júl. 31. 10:43
 2/6 anonim ***** válasza:
29%

Sehogy nem viszonyulok hozzá.

Nem érdekelnek sem a saját, sem a másik fél exei.

Sőt, igazából ha járok valakivel ő sem érdekel annyira, ugyanis önmagamnak én vagyok a legfontosabb.

Bár sokat untatnak az ex témával, akkor megtörténhet, hogy ráunok, és elérhetetlenné teszem magam a másik számára. Letiltom, nem veszem fel a telefont, stb. , ezzel finoman jelzem, hogy elég volt, hagyjon békén.

Ha továbbra is keres, akkor meg feljelenthetem a rendőrségen, zaklatásért.

júl. 31. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Eléjük kéne állni a drága párodnak és megmondani határozottan hogyha nem fejezik be az ex témát soha többé nem áll velük szóba. Amúgy "szép" dolog nagyon, hogy baazogatta ki tudja meddig a nőt és mégis lemondta kurwának. Na te is meg fogod kapni szakítás után, hogy mekkora büdös kurwa vagy. A pasid nem sokkal különb a haveroktól. Ugyanaz a tészta. Egyáltalán nem tudják, hogy mit jelent a másik ember tisztelete. Előre látom, hogy rá fogsz te fizetni a pasiddal erre a kapcsolatra.
júl. 31. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak emberek akik negatív módon hagynak a többiekben olyan mély nyomot, hogy állandóan felemlegetik. Egyszerűen felejtehetetlenek. Van pár ilyen ex-kollégám nekem is. Kész anekdóta gyűjteményünk van róluk.
júl. 31. 14:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Már mondta nekik,egy ideig kibirják de utánna ugyanúgy feljön a téma.

Nem voltak sokáig együtt,pár hónapig,ameddig ki nem derült hogy lusta,nem takarít se semmi. Dolgozni nem dolgozott és azt akarta hogy a pàrom tartsa el. Ő meg ebből nem kért. És hidd el sokkal külömb a többi pasitól. Miből gondolod hogy szakítani fogunk?

Értem hogy mely nyomot hagyott de néha már sok…nagyon

júl. 31. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
65%
Akkor minek barátkozik még a haverokkal? Hát azért mert nem bánja egyáltalán, sőt még ő is lemondja aminek csak lehet. Igen lehetett lusta a nő, de kurwa? Ő is akkor kurwa ha lefeküdt vele és még csicska is ha tűrte egy ideig a viselkedését. Te meg buta vagy ha vele maradsz.
júl. 31. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!