Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiuk hogy viszonyulnak ehez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiuk hogy viszonyulnak ehez a temahoz?

Figyelt kérdés
Ha pl egy lany mondja h faj a hasa. Egybol mondjak h menstrualsz....xd es (ha igaz) lehet mondani h igen.vgy csak poenbol mondjak es nem kell mondani h igaz... xd jo igaz ez most eleg hulyen hangzik de nemtjdom ertitek e h mit akarok.xddd?

2013. júl. 9. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Ahhoz a témához jobban viszonyulok, hogy: tanulj meg írni!
2013. júl. 9. 22:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Kislányok -.-

A fiúk poénkodnak ezzel

Az én fiúbarátaim tudják mennyire rosszul vagyok ilyenkor, tök kedvesek hozzám, és még sajnálnak is.

2013. júl. 9. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Az igen.

Egy értékes leendő nő:D

2013....grt

2013. júl. 9. 22:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
van aki poénból mondja, van aki csak szimplán aggódik a testi épséged miatt :)
2013. júl. 9. 22:15
 5/11 Justicar ***** válasza:
Az én legjobb barátom (19éves, lány) magától is elmondja, elvégre természetes, akkor miért kéne, hogy tabu legyen. Érdekes viszont, hogy akkor nem olyan, mint a legtöbb nő, hogy csupa idegbeteg, hanem tök aranyossá válik!:'D
2013. júl. 9. 22:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

kislány, nem csak az ékezet a gond....

Egyébként nem értem a nagy próblémádat. Fáj a a hasad és kész senkinek semmi köze hozzá hogy miért. Miért kell egyáltalán bejelenteni hogy fáj a hasad?

2013. júl. 9. 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem írsz ékezeteket, csak a saját gyökérségedet mutatja. Nem tiszteled azt, aki a kérdésedet olvassa. De nem ezt sérelmezte az első, hanem azt, hogy primitív vagy, aki még írni sem tud rendesen. Nem ugyanaz.

És egyáltalán, mi a kérdésed? Mert kurv4ra nem értem...

2013. júl. 9. 22:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értettem a kérdést, bántja a szemem ez a szarkupac, amit ide hányt a kérdező, de hogy valami értelmes féleséget is írjak: Nekem ha mondják a lány ismerőseim, nem firtatom a témát, felfogom, hogy valószínűleg menstruál (havonta nagyjából ugyanakkor másokból nem igazán szokott az emberek hasa fájni), és egyszerűen jobbulást kívánok. Ennyi.
2013. júl. 9. 23:11
 9/11 anonim ***** válasza:
valld be :D
2013. júl. 9. 23:12
 10/11 anonim ***** válasza:

A kis tinik fel sem fogják mi az milyen az, nyilván könnyebb dobálózni a bunkóságokkal.

A kicsit idősebbek meg hangulattól függően vagy tréfásan közelítik meg a kérdést, úgy hogy mellette azért aggódnak érted. Vagy csak merő aggódással, ezt te döntsd el melyik esik jobban neked.

És van a kőbunkó osztály, akik nem értik és nem is akarják érteni mi történik veled.

2013. júl. 9. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!