Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk hogy viszonyulnak ehez a temahoz?
Kislányok -.-
A fiúk poénkodnak ezzel
Az én fiúbarátaim tudják mennyire rosszul vagyok ilyenkor, tök kedvesek hozzám, és még sajnálnak is.
Az igen.
Egy értékes leendő nő:D
2013....grt
kislány, nem csak az ékezet a gond....
Egyébként nem értem a nagy próblémádat. Fáj a a hasad és kész senkinek semmi köze hozzá hogy miért. Miért kell egyáltalán bejelenteni hogy fáj a hasad?
Az, hogy nem írsz ékezeteket, csak a saját gyökérségedet mutatja. Nem tiszteled azt, aki a kérdésedet olvassa. De nem ezt sérelmezte az első, hanem azt, hogy primitív vagy, aki még írni sem tud rendesen. Nem ugyanaz.
És egyáltalán, mi a kérdésed? Mert kurv4ra nem értem...
A kis tinik fel sem fogják mi az milyen az, nyilván könnyebb dobálózni a bunkóságokkal.
A kicsit idősebbek meg hangulattól függően vagy tréfásan közelítik meg a kérdést, úgy hogy mellette azért aggódnak érted. Vagy csak merő aggódással, ezt te döntsd el melyik esik jobban neked.
És van a kőbunkó osztály, akik nem értik és nem is akarják érteni mi történik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!