Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegség esetén hogyan viszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegség esetén hogyan viszonyultok a pártotokhoz? Érthető, hogy így érzek?

Figyelt kérdés

A párom lassan 3 hónapja beteg. Azon túl, hogy kiderült, hogy veseköve van, nem tudunk semmit. Az orvos szerint nem kell műteni. Viszont a paromnak mindenfelé fajdalmai vannak, nagyon gyakra full random helyeken. Ezen felül éjszakánként max 3-4 órát bír aludni, mert fáj neki, emiatt engem is persze felkelt. Most egy hétig nem voltam nála, ki is tudtam magam rendesen pihenni. Holnap viszont megyek, és már előre félek mi lesz. Nehezen viseli el, ha ilyenkor nem ő van a középpontban, meg nem zavarja, hogy azzal hogy felkelt én sem tudok rendesen aludni. Heti szinten megy háziorvoshoz aki eddig csak fájdalomcsillapítókat meg frontint írt fel. Volt egy hetet kórházban, ott sem találtak semmi komolyat, igaz alig volt pár vizsgálata. Most holnap megy reumatológiára is, meg múlt héten bemegy a sürgősségire.

Azt kell róla tudni, hogy kb hónapról hónapra él, már két hete van táppénzen és ki tudja ez meddig tart.

Mit tegyek szerintetek? Annyira tehetetlennek érzem magam. Mert nem akarom hogy neki fájjon, de pszichésen engem is megvisel.

tegnap 14:37
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
22%

Férjem is volt nagyon beteg.

Annyira, hogy 3 napig szó szerint ki se kelhetett az ágyból. Igen, még pisilni/kakilni sem.

Eszembe nem jutott volna kérdéseket kiirogatni, elköltözni, nem hozzá menni, panaszkodni rá, stb...

Elláttam, a pénzt kipótoltam és ennyi. Meggyógyult, ment az élet tovább.

(5éve volt, ő akkor 30 én pedig 28 éves voltam)

tegnap 15:02
 12/38 anonim ***** válasza:
26%
De voltam apukámmal és igenis annyira sajnáltam, hogy aludni se tudtam. Olyan szívtelenek vagy 9 a 7-el együtt, hogy nem érdekel titeket a szeretteitek ezek szerint lényeg, hogy aludjatok. Kíváncsi lennék baba mellett meddig bírnátok ki, vagy jól esne- fordított esetben, hogy rátok se nézne a másik. Szakítson a kérdező elvégre a párja túl sokat vár el tőle.
tegnap 15:02
 13/38 anonim ***** válasza:
39%

10

Ne játsszd meg magad. Legalább légy őszinte saját magaddal! Más agyvérzés után a párjával marad úgy, hogy a párja nem tud járni, vagy rákos beteg, de téged a vesekő kikészít. Nem szereted. Szakíts.

tegnap 15:05
 14/38 anonim ***** válasza:
74%

Kövem ugyan nem volt, de vesemedencegyulladásom igen. Olyannyira, hogy már vért hugyoztam, de olyan érzés volt belül, mintha tömény sósavat kéne kicsorgatnom, miközben Mike Tyson gyönyörtől kifordult szemekkel ütemre üti a vesémen a négynyolcadot. Antibiotikumot kaptam rá, párosával szedtem a nospát és a fájdalomcsillapítót, úgy volt ilyen egy hónapig. Szóval nekem elhiheted, elég fájdalmas a vesegörcs. Bármikor elcseréltem volna sima 3-4 órás alvásokra arra az időtartamra. Lehetnél kicsit megértőbb.

Dobjátok össze a pénzeteket ultrahangos kőbontásra, aztán szerencsétlen kibrunyálja és megadja neked.

tegnap 15:08
 15/38 anonim ***** válasza:
60%

"De voltam apukámmal és igenis annyira sajnáltam, hogy aludni se tudtam."

Annyira sajnáltad, hogy három hónapig nem aludtál? Kitaláltam, hogy nem?

Olyan szívtelenek vagy 9 a 7-el együtt, hogy nem érdekel titeket a szeretteitek ezek szerint lényeg, hogy aludjatok."

Majd ha leszel ebben a helyzetben, megtudod. Ha a párod tartósan beteg, akkor neked kell pénzt keresni, neked kell róla és mindenki másról is gondoskodni, neked kell minden elképzelhető dolgot intézni, ezek meg nem mennek úgy, ha téged is félholtan kell összeszedni a földről, mert három hónapja semmit nem aludtál.

tegnap 15:11
 16/38 anonim ***** válasza:
24%

15

Miért túlzol? Leírta a kérdező, hogy egy hetet kialudta magát. Nagyon törődik vele tényleg ha azt se bánja, hogy ott esik össze, vagy akármi baja lehet. Valamint az marha "szép" dolog, hogy a pénzt felhozta sőt pszichés betegnek tartja a saját párját! Természetesen én vagyok a szívtelen és nem ti, de a párja a legrosszabb mert vágyna törődésre. Írtam, hogy szakítson. Még beszélni se mer vele, legalább megemlíteni, hogy ne keltse fel ha nincs halálán mert ő aludni akar! Na miért? Mert nagyon jól tudja, hogy fordított esetben neki is jól esne a támogatás.

tegnap 15:15
 17/38 A kérdező kommentje:
15) Egyetértek. Lehet itt dobálózni, hogy utálom, meg mennyire könyörtelen vagyok, de közben gondoljunk arra is, hogy én tartom el kvázi, mert nincs senki más aki anyagilag segíthetné, én meg nem hagyhatom magára. Viszont ez lelkileg engem is megterhel, mert én sem keresek sokkal többet nála stb.
tegnap 15:17
 18/38 anonim ***** válasza:
34%

"Viszont ez lelkileg engem is megterhel, mert én sem keresek sokkal többet nála stb."

Természetesen megvisel mert a te pénzed megy el rá, eltartod. Nem az érdekel, hogy beteg, fájdalmai vannak hanem, hogy nem lesz annyi pénzed.

tegnap 15:18
 19/38 anonim ***** válasza:
82%
#18 Azt fogd már fel, hogy depizni meg hónapokon át virrasztani akkor lehet, ha meleg az otthonod és tele a hűtő. Ha egyikőtök sem keres sokat és az egyik ember kiesik, akkor a másiknak MUSZÁJ JÓL TELJESÍTENIE, különben NEM LESZ PÉNZETEK és MEGFAGYTOK és ÉHEN HALTOK. MINDKETTEN.
tegnap 15:24
 20/38 anonim ***** válasza:
23%

19

Értetlen vagy? SZAKÍTSON! Hányszor írjam még le?

tegnap 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!