Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a gyerekek már többször mondták, (3 és 6 évesek), milyen ez az apa? Cseréljük le apát egy másikra, bárcsak másik apukánk lenne?
Figyelt kérdés
ma 09:07
21/24 anonim válasza:
Esetleg HA vevő rá a férjed és meg akarjátok menteni a házasságot akkor segíthet párterápia mert bár NEM elfogadható, hogy a gyermekekre is fúj, vagy a kutyára annak a dühnek vannak okai. Nem tudom, hogy te dolgozol-e, vagy milyen nehéz munkája van, mennyi a bevétel, de nagyon jól tudjuk, hogy a sok munkahelyi, pénzügyi stressz feszültséget okozhat otthon is. Na és hogyha most ő úgy érzi, hogy mindig őt hibáztatod, nem talál benned támogatót, megértést akkor kiadja bárkin aki az útjába kerül. Én NEM hiszem el, hogy állandóan indok nélkül ideges. 100%-ban biztos vagyok benne, hogy elégszer provokálod és most már minden zavarja. Le kéne ülni beszélgetni és az ő oldalát is végighallgatni meg neki is a tiéd HARAG nélkül és ha lehet megegyezni, vagy párterápiára menni, illetve neki nem ártana dühkezelésre valamilyen terápia.
22/24 anonim válasza:
Minek szültél gyerekeket, pláne egy ilyen embernek, édes istenem??? ZSák a foltját...
23/24 anonim válasza:
Itt is gyerekköztársaság van. Ha annakidején ennyi idősen mi bármi negatív szólamot eleresztettünk volna apánkkal kapcsolatban, anyánk nem kérdezősködött volna idegenektől mi tévő legyen (internet ugye nem volt) hanem apánkkal közösen zúztak volna le minket.
24/24 anonim válasza:
Kislányom imádja a barbikat, van neki jónéhány, de soha nem vihette be a fürdéshez őket.
A férjed érvei teljesen jogosak. Mi csak kemény műanyagból készült tárgyakat engedtünk a fürdőbe, amiknek ott is volt az állandó helyük.
A kutyát milyen módon "tette helyre"? Azt írod, hogy a gyerekek visítottak, hogy "apa bántja a kutyát", de azt nem írtad, hogy tényleg bántotta-e.
Egyedül szokott lenni a férjed a gyerekekkel? Akkor megütötte őket? Ha nem, akkor miért feltételezed, hogy nekik menne, amikor te is ott vagy?
Nekem az az érzésem, te utálod a férjedet, és a gyerekeken keresztül akarod rámagyarázni a rosszat.
Párterápiára érdemes lenne elmennetek, hátha jobban látjátok, melyikőtök hol rontja el a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!