Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a gyerekek már többször mondták, (3 és 6 évesek), milyen ez az apa? Cseréljük le apát egy másikra, bárcsak másik apukánk lenne?
Te is kinek szultel, edes istenem.
Ha barki kezet emelne a kutyamra, megnezhetne magat. A kutyad hadd verje, te meg nyugtatod a gyerekeket.
Es komolyan az ilyenek pampognak, hogy aki nem szul, az onzo meg nem no? Egy allat kulonbul viselkedik, mint a kedves ferjed…
"látszik hogy nekik menne, de én leállítom."
Aha, aztán ha egyszer nem vagy ott, akkor megveri a gyerekeiteket? Ne haragudj, de neked ennyire nem egyértelmű, hogy egy ilyen ember elől menekülni kell a gyerekekkel és a kutyával együtt? Minek vagy vele, amikor mindenki csak szenved?
Gyerekek őszinték, gondolom érzik folyamatosan az apjukon a dühöt, az agressziót.
“És nem érti én azért vagyok ideges, mert ő állandóan feszült, idegsítii a kutya, idegesíti hogy én hova teszem a táskám, hogy a gyerekek kifröcskölik a vizet és neki fel kell törölni, vagy hogy a barbik haja vizes és csöpög.”
Csak tudnám minek kellett neki gyerek, de nagy dolog vizes lesz a barbi haja…. Mármint apukának.
Neki valami nagy dühkezelési probléma van a háttérben, gyerekek miatt pláne nem kéne ezt csinálni. Valami itt van a háttérben, hogy ilyen és a lehető legrosszabb módon kezeli le. Ez tipik arra példa, ha elválnátok a gyerekek nem is akarnának az apjukhoz menni
Látszik, hogy nekik menne? Egy 3 és egy 6 éves kislánynak?
Ugye te is érzed, hogy itt nagyon nagy a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!