Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiskatinka2 kérdése:
Volt egy èlettársam l szerettük egymást nagyon,nem működött a kapcsolat gyerekek miatt leginkább.volt hogy lelkileg meg bántott nagyon.el hagytam egy ideje nagyon haragszom rá tudom nincs jövőnk meg is vágyom rá.nem megy ki a fejemből miért van ez?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:02
3/8 anonim válasza:
Az van amit 1es írt. Nekem az utolsó kapcsolatom pont ilyen volt, nem jött össze, elég csúnya dolgokat csinált... és mégis csak ő kellett. Viszont nemrég találtam mást, akivel erdeklodunk egymás iránt és már eszembe sincs az előzőhöz visszamenni, pedig most karácsony meg új év ürügyén megint írogat..
4/8 A kérdező kommentje:
Lenne más az előtte lévő ex próbálkozik de valahogy nem tudom be engedni.Az jár a fejembe talán az érzés amit kaptam tőle egy részről az hiányzik azért nem megy ki a fejemből teljesen.első találkozás után szerettük egymást tudtuk egymás gondolatát.volt közös számunk amit együtt sírtunk át akárhányszor szolt szoval szoros érzelem volt.de tudom nincs jövőnk(((mai napig ha esetleg össze futunk vagy látom valahol össze szorul a gyomrom közben meg iszonyúan haragszom rá és magamban szidom.Mi ez!!!!
tegnapelőtt 22:34
5/8 anonim válasza:
Olyan új pasi kell, akivel megint átéled ezeket az érzéseket. Akkor tuti elfelejted őt.
6/8 mikeXxX válasza:
Nem tudod elfelejteni a bögyörőt azért van ez 🤣☝️!
Most komolyan ha valaki nem fogadja el hogy gyerekeid vannak azzal mi a lótúrót akarsz?
7/8 A kérdező kommentje:
Igazábol semmit nem akarok már tőle tudom hogy nem megy ment az a kapcsolat!Ezért is hagytam ott nyilván a gyerekeim az elsők.
tegnap 21:43
8/8 mikeXxX válasza:
Akinél ez gond azzal felesleges foglalkoznod bár nálam ez nem volt sosem probléma de sok ember számára probléma ha van gyerek és mégnagyobb ha nem tőlük van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!