Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a gyerekek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a gyerekek már többször mondták, (3 és 6 évesek), milyen ez az apa? Cseréljük le apát egy másikra, bárcsak másik apukánk lenne?

Figyelt kérdés
ma 09:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Kontextus?
ma 09:08
 2/21 anonim ***** válasza:
86%
Bántod őket? Nem törődsz velük? Valami oka csak van. A te neveléseid.
ma 09:11
 3/21 A kérdező kommentje:

Én az anyuka vagyok.....

Tegnap az apjuk ideges volt mert a kutya ugatott kint a redőnyre, és idegesen kiment hogy "helyre tegye". Gyerekek bent vísítottak, hogy apa bántja a kutyát.

Én is már ideges voltam, próbáltam a gyerekeket megnyugtatni.

Bejön, persze ideges, gyerekek kérdezik tőlem, fürödhetnek-e, úgy hogy barbikkal játszanak. (az apa ezt nem szereti, mert vizes a hajuk a barbiknak, meg ott úsznak a kádban, meg minek játszanak ezzel, ezek nem oda valók stb,) én meg mondtam hogy igen, erre persze nézett rám, hogy ő nem engedi meg nekik, én meg mondtam (idegesen) hogy akkor majd én elpakolom utána a barbikat. Erre apa full ideges, gyerekek csalódottak, bőgnek, apára mérgesek, csépelik egy játék karddal, erre ő eltépte...

Gyerekek kiborulva sírnak.

Na és ezek után mondták, jó lenne másik apa :( most mit csináljak?

ma 09:23
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát, külsős szemmel én is azt mondom, hogy jó lenne másik apa.
ma 09:35
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Két lehetőség van.

A. Ez a leggyakoribb. A gyerekek nem mondanak ilyesmit maguktól csak ha az anyjuk nem mond hasonlókat. Egy-egy szituban aztán már a gyerekek is megismétlik.

B. Apuka tényleg egy vadállat. Veri a gyerekeket stb. Ilyenkor a gyerekek maguktól is mondhatnak vagy gondolhatnak olyat másik apuka kellene. De ebben az esetben nem a másik apuka "beszerzése" az első, hanem a gyámügy. Esetleg rendőrség.

ma 09:37
 6/21 A kérdező kommentje:

Nem, nem bántja őket, maximum ideges és ordít, meg néha látszik hogy nekik menne, de én leállítom.

És ez a durva, hogy én soha előttük nem mondtam ilyet, hogy jó lenne másik apa, hogy milyen ez az apa, én soha nem szidom őt nekik. De komolyan és ha ilyet mondanak, arra vagy nem mondok semmit, vagy azt mondom, ilyet nem mondunk, vagy azt hogy sajnálom hogy így érzed.

ma 09:39
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondani kell apukának, hogy jobban figyeljen oda magára. legalább a gyerekek előtt, mert a gyerekek ilyet mondtak.

Ha nem tájékoztatod erről, akkor nem fog változtatni.

ma 09:42
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Bántja őket. Fizikailag nem (még?) de nem tesz jót egy embernek sem az ilyen szintű lelki terror, pláne kisgyerekeknek. Én a helyedben lépnék, mielőtt komolyabb kár keletkezik valakiben.
ma 09:42
 9/21 A kérdező kommentje:

Mondom neki hogy ez az egész, hogy én ideges vagyok, meg kiabálok az amiatt van, mert ő állandóan ideges, (szerinte nem).

És akkor kikéri magának hogy mindig ő a hibás, hogy érdekes mindig az jön ki hogy ő a rossz én meg sosem. Mert én miért nem vagyok türelmesebb, stb.

És nem érti én azért vagyok ideges, mert ő állandóan feszült, idegsítii a kutya, idegesíti hogy én hova teszem a táskám, hogy a gyerekek kifröcskölik a vizet és neki fel kell törölni, vagy hogy a barbik haja vizes és csöpög.

Miért nem játszhatnának? (ugye nem én gondolom rosszul, hogy hadd játszanak vele a gyerekek?) mert szerinte igen

ma 09:44
 10/21 anonim ***** válasza:
55%

Ezek szerint mindketten kiabáltok és mindketten azt gondoljátok a másik miatt. Meg kell próbálni nem üvöltözni és jobb lesz. A kutyát elajándékozni stb.

Amúgy kicsik nagyon a gyerekek. Ebben a korban nehéz mindenkinek. Még 5 év és sokkal jobb lesz.

ma 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!