Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki megbánta, hogy elköltözött? Olyan nők válasza érdekel, akik gyerekekkel költöztek el a férjüktől. Ezen gondolkodok néhány hete, hogy elhagyom a férjem. Nincs szeretőm, neki se, nem ver, nem alkesz, dolgozik, vagyis csak a munkahelyén.
Figyelt kérdés
Itthon mindent én csinálok, gyes-en vagyok. Többször kértem, hogy csináljon meg ezt-azt, vagy keljen fel éjszaka a gyerekhez. Azt mondja, hogy nem hallja a sírást. A ház közös, de így nem akarok vele élni, ő nem lát problémát a házasságunkban, ezért nekem kellene elmennem. Ami vissza tart az a pénz. Albérletre meg úgy az életre vagy 4-5 hónapra van félre tett pénzem. A kicsi kettő múlott, nem jár bölcsibe, a nagy harmadikos. A munkahelyem megszünt, de valamilyen munkát tudnák találni. Aki egyedül neveli a gyerekét, nagyon nehéz így az élet vagy könyebb ?tegnapelőtt 14:43
1/4 anonim válasza:
Nehezebb nyilván valamivel, de most is nehéz. Ha boldogtalan vagy és még veszekedtek is az a legjobba ha külön utakon jársz mert a gyerekeknek az sokkal jobban árt.
2/4 anonim válasza:
Két éves gyerek már nyugodtan járhat bölcsibe.
Keress munkát.
Nőként mondom, ha te otthon vagy, ő meg dolgozik, milyen alapon várod el, hogy ő keljen fel éjjel a gyerekhez?
Vagy fordítva, ha ő lenne otthon a gyerekkel és te dolgoznál, tőled is elvárhatná?
Ok ne legyél házicseléd, de amíg nem dolgozol, addig alap, hogy a házimunka jó részét te végzed.
Ha nem tetszik, lehet menni dolgozni, és akkor joggal pampoghatsz a munkamegosztáson.
3/4 anonim válasza:
A kutya is jó dolgában veszik meg..
4/4 anonim válasza:
Mit csinálsz majd, ha felváltva beteg lesz a 2 gyerek és 2 hetet nem tudsz lenyomni egyhuzamban az új munkahelyeden és kitesznek? Az én gyerekem egyedül is annyit volt beteg 7 éves koráig onnan kezdve, hogy közösségbe került, hogy csak azért nem raktak ki, mert a munkakörömet részben otthonról is el tudtam látni és mert régi dolgozó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!