Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek a dolgot, ha már volt ilyen nálatok, hogy a munkahelyeteken vagy annak környezetében bepróbálkoztatok néhány nőnél és elutasított? Utána milyen a viszony? Semmi hidegség nincs?
Figyelt kérdés
Én 3 nőnél próbálkoztam, finoman lekoptattak, mind a 3 al napi rendszerességgel találkozok, de csak egy sziát mondok, szóba nem állok velük, pedig ugye kellene munkából kifolyóan. Bunkó vagyok?2019. okt. 30. 13:04
2/18 anonim válasza:
Ne ennek még egyszer neki kellene ugrani.
Egyébként nem vagy bunkó és szerintem a nőket sem nagyon érdekli a viselkedésed.Elutasítottak, részükről ennyi.
3/18 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem vagyok ennyire laza. Ez egy kis cég, diplomás emberekkel. Van egy full humoros 40-as férfi itt, már szinte minden nőnél bepróbálkozik újra és újra napi szinten úgy h családja van, de csak röhög ő is meg rajta is és mindenki imádja, jóban van vele, annak ellenére, hogy szókimondó és elmondja minden valamire való nőnek, hogy ma este meginvitálná magához, mert nincs itthon a felesége. Mégis kedvelik és röhögnek rajta. Csak én ennyire nem vagyok laza.
2019. okt. 30. 13:09
4/18 anonim válasza:
Csak te nem vagy laza:)
Őt meg tudják, hogy nem kell komolyan venni, nem is gondolja komolyan.
Az elutasítás miatt nem kellene bunkónak lenni a másikkal, van ez így.
5/18 anonim válasza:
Nem bunkóság. Értettél a szavaikból. Nem kell csontig nyalni a nőknek.
6/18 A kérdező kommentje:
Csak ugye sportos vagyok, abszolút ronda sem vagyok, volt már jópár csinos barátnőm. Nem annyira esik jól az elutasítás. Na jó, kb 10 évvel fiatalabb lányokról van szó, én 33, ők 22-23 friss diplomások.
2019. okt. 30. 13:16
7/18 anonim válasza:
Miért kolléganőt szeretnél?
Korodbeliekkel mi a gondod?
8/18 A kérdező kommentje:
Semmi, de informatikus vagyok, kevés a nő itt. A gazdasági munkát végzik a nők, akik itt vannak mind családosak, így azért az újak felé fordulok. Nincs sok időm eljárni ide-oda ez a gond.
2019. okt. 30. 13:20
9/18 anonim válasza:
Szerintem többnél már ne nagyon próbálkozz ha kis cégről van szó, mert bohócot csinálsz magadból.
Ki fognak beszélni.
10/18 anonim válasza:
Hát legyen időd....mindenre amire csak szeretnél....élni kell, nem kifogásokat keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!