Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezelitek a dolgot, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek a dolgot, ha már volt ilyen nálatok, hogy a munkahelyeteken vagy annak környezetében bepróbálkoztatok néhány nőnél és elutasított? Utána milyen a viszony? Semmi hidegség nincs?

Figyelt kérdés
Én 3 nőnél próbálkoztam, finoman lekoptattak, mind a 3 al napi rendszerességgel találkozok, de csak egy sziát mondok, szóba nem állok velük, pedig ugye kellene munkából kifolyóan. Bunkó vagyok?
2019. okt. 30. 13:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ismered az ősi kínai bölcsességet, hogy "ne sz.rj oda, ahol eszel"? Vagy más néven a házi nyúlra nem lövünk esete.

Pont azért nem szoktak munkahelyen udvarolni, mert utána kínos lehet mindkét félnek. Úgy meg főleg, hogy nem is voltak komolyabb érzelmeid mondjuk egy kolléga felé, hanem csak bepróbálkozol minden fiatalabb és csinosabb nőnél, mintha partiban lennél.

Az idősebb kolléga meg nyilván viccel, ha ezt nyilvánosan adja elő, magát biztos nagy sármőrnek tartja, mint sok hasonló idősebb férfi. Az is lehet, hogy a nőket bosszantja marhára, de röhögnek, mert ki tudja milyen pozícióban áll, és nem akarják megsérteni.

2019. okt. 30. 13:23
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg túl értékeled magad és kutyának sem kellesz a háta közepére.
2019. okt. 30. 14:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 20-21 évesen jöttem rá, hogy hülyeség lány osztálytársaknál/szaktársaknál próbálkozni, és felnőtt munkahelyre nem is vittem tovább ezt a szokást. De neked sem késő 33 évesen erre rájönnöd.

De lenne elég szabadidőd eljárni ismerkedni, csak te nem alakítod úgy az életed, hogy meglépd ezt.

2019. okt. 30. 14:46
 14/18 A kérdező kommentje:
napi 10 ora programozas utan semmihez sincs kedvem mar
2019. okt. 30. 14:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, az hogy van egy egészséges önbizalmad, az teljesen rendben van, viszont lehet indirekt módon kellene közelítened a csajok felé, vagy elfogadni az elutasítást is, ugyanis az élet nem csak sikerélményekből áll, és az ismerkedés terén sincs ez másképp. Ha túl direkt vagy, bizony nagyobb az esély az elutasításra.
2019. okt. 30. 15:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor válts munkahelyet, ha ennyire nem marad időd szabadidőre, magánéletre, viszont szeretnéd ha lenne.

Ne a kifogásokat keresd, hanem a megoldást.

2019. okt. 30. 16:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Egy munkahelyen belül azért gáz ez, mert a nők mindent, szó szerint mindent elmesélnek egymásnak. Pláne a barátnők.

Nekem volt emiatt kellemetlen élményem, aki engem pofára ejtett, pont annál próbálkozott be, akivel jóban vagyok. Kicsit keresztül húztam a számításait.

2019. okt. 30. 21:01
 18/18 anonim ***** válasza:

Nálunk van hasonló 40-es pasi... az a különbség kettőtök között, hogy 1) valószínű egyértelműen viccel, és azért olyan kötetlen a dolog (nálunk is volt, pont egy IT-s, aki mindenkinek bókolt... oké, néha kicsit cringe volt, fe egyértelműen csak szórakoztatni akarta a jónépet, a hangsúlyából lehetett érteni, hogy nem gondolja komolyan), 2) az is azért szimpatikus, hogy egy munkahelyen nem úgy van vele, hogyha még a munka miatt kellene is beszélni, akkor sem úgy van vele, mint a durcás kisgyerek, hogy toppantva azt mondja, hogy "de így nem".

Ja, és azért a 22-23 éves nők többsége korabeliekkel ismerkedik... nekik jobbára túl idős vagy.

És nemcsak munkahelyen lehet ám ismerkedni, de úgy látszik, te nem akarsz több energiát belefeccölni - "legyenek ott nők, ahol napi szinten vagyok, és bukjanak rá a kukimra".

júl. 29. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!