Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után érdemes egyáltalán párt keresni (női átlag egy év alatt Tinderen 30 062-ből 1 randi)?
Több helyen megjelent egy cikk, miszerint ez a jellemző a mai párkeresésre:
A mai nők átlagosan Tinderen egy év alatt akár 25-40 ezer profil áttekintése után is mindössze egyszer randiznak.
Példának hozták fel: egy 23 éves nőnek 30 062 profilt dobott fel a Tinder program, ebből 26 417-et balra húzott.
Tehát, alapból elutasította a férfiak 87.8 százalékát! :-o
1187-el váltott üzenetet, ebből 734 csak egy üzenet volt, 453 beszélgetés alakult ki, közülük 448 emberrel soha nem találkozott
Tehát, csupán 3.9 százalékával váltott üzenetet.
5 randira ment el
Tehát, a potenciális jelöltek 0.01 százalékával volt személyes ismerkedés.
Mindösszesen 1 azaz egy emberrel randizott egynél többször. (arra nem tértek ki, meddig maradtak együtt)
Ez 0.003 százaléka a lehetséges jelölteknek!
A röhej, hogy minden férfi avval a reménnyel indul neki a párkeresésnek, ő lesz azaz 1 pasi a 25-40 ezerből. :-(
Annyi minden lehet a háttérben.
A 734 egy üzenetnek le merem fogadni, hogy 90%-a egy dickpic volt, a többi pedig egy "sziamizu", vagy " csádugjunk". A sziamizu után pedig, még ha válaszolt is a csaj nem jött több üzenet.
A 448 beszélgetés is csomó minden miatt halhatott el. Pl messze vannak, vagy a dickpic-et csak pár nap után küldte a férfi, esetleg bár még nem is találkoztak, de már megírta neki a leendő gyerekeik nevét pár üzenetvàltás után. Az is lehet, hogy egyszerűen "elhalt" a beszélgetés közös téma, érdeklődés híján, vagy kiderült olyan dolog akár a nőről, ami férfi nem tudott tolerálni, akár fordítva.
Én tavaj fent folytam tinderen, nem vagyok szép, elég pocsék képeim vannak. Ennek megfelelően pocsékok az arányok, de nem ennyire. Nem hiszem, hogy 1-2 ezernél több profilt láttam, de ebből összejött egy randi, egy másikkal nem talalkoztam, mert csak kamatyolni akart volna. Persze, ha találkozunk is, nem lett volna belőle semmi. Incel vagyok amúgy.
Másik megjegyzés: Ez egy kamu statisztika, hacsak nem valamilyen hackertámadás során került ki. A tinder soha nem adna ki ilyen adatokat, rontaná az üzletüket. De ha igaz is, ez csak egy kiragadott példa, nem az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!