Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinderen kívül hol érdemes online ismerkedni?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2019. jún. 2. 19:58
2/11 anonim válasza:
Ha a Tinderen nem jött össze, akkor máshol se fog. MIndenhol a külső a fontos és ha nem jött össze ott, akkor máshol se fog.
A többi is ezen az elven alapul és ott is ugyan azok vannak kb. Ha szarúl nézel ki inkább akkor élőben. Meg az oldalak nagy része csak a lehúzásra alapszik
3/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi! Hasonlóan látom. Nem nézek ki szarul, lehet extrémebb képeket kellene csinálni :D
2019. jún. 2. 20:05
4/11 anonim válasza:
CSAK a Tinderen kívül érdemes. A Tinder akkor lehet a te világod, ha ilyen tipikus pózerjános vagy, lehetőleg jó sok "ügyeskedésből" származó - félig-meddig legális - bevétellel. Fux, fehér sportkocsi, minimum kreol bőr, napszemüveg meg a többi ottani műanyagvilág-kellék kötelező.
5/11 anonim válasza:
ha nem vagy hejes ako eséjed sincsen tapasztalatbol mondom neked edig minden lány elutasitot mer nem vagyok jokepu max pénzel tudom kompenzálni de ako ojan mintha prostiznék
6/11 anonim válasza:
5#
Azért utasítottak el, mert még buta is vagy rádásul. Ilyen helyesírással felejtsd el a netes ismerkedést.
7/11 anonim válasza:
6# ne szigyál léci mer papirom van rola hogy diszleksziás vagyok de egyetken alá irásomal töb pénzt keresek mint bárki de a csajoknak nem tudom elmondani mer szoba se álnak velem elején
8/11 anonim válasza:
" egyetken alá irásomal töb pénzt keresek mint bárki" Te vagy a hentes, akinek az oviban narancs volt a jele?
9/11 anonim válasza:
7#
Megértem, de ettől még ezt rémes így olvasni. ezért ismerkedj személyesen, az írás neked nehezített pálya csak.
10/11 anonim válasza:
A tinderen,badoon én eddig ezt tapasztalom:belájkoltam durván 1000 nőt. Az ezerből kb 10 vissza matchelt,ebből 2 ről kiderült h nincs 18 éves sem,kamuképek,kb 3 bszott át h el sem jött ,a többi meg a "semmi extra nincs bennem,de grófnőt játszok,agyam nincs,csak szórakozok a férfiakkal" kategória. Van amelyiknek kapcsolata,férje van,vagy kiderül még kölyke is és csak eltartót keres. Szerencse kell,a normalisakat nehezen fogod neten megismerni,amelyik felrakja magát 90 százalékban valami nagy stikli van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!