Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha 21 évesen még nem randiztam?
Figyelt kérdés
Még semmilyen testi kontaktusom sem volt lánnyal.2010. nov. 7. 10:26
11/149 A kérdező kommentje:
10:41 - Akkor gondolom te visszautasítottál mindenkit aki közeledni akart.
2010. nov. 7. 10:51
12/149 anonim válasza:
még énse randiztam sose :S általában az lett a vége hogy aranyos meg kedves vagyok :D randiig sose jutottam el:S
14/149 anonim válasza:
Azért ha egy lány nem randizott még addig, akkor nem hinném, hogy olyannyira szép..azért addigra 50pasiból egy csak van aki megüti a mércét legalább egy randi erejéig....
15/149 anonim válasza:
Igazából sose jártam el sehova..Otthonülős típus voltam/vagyok
Nálam ez a baj:S
10:41 voltam
16/149 A kérdező kommentje:
neked legalább van választásod :D azért az megnyugtató érzés lehet
2010. nov. 7. 11:06
17/149 anonim válasza:
Nem gáz, nyugi majd eljön az idő, ne ess kétségbe, majd találsz egy olyan lányt aki nagyon is értékel majd!:-)) Nekem sem volt még barátom na és? majd eljön az ideje:-)) 17L
18/149 A kérdező kommentje:
Remélem ^^
2010. nov. 7. 11:24
19/149 anonim válasza:
Egy lánynál biztos h nem akadály az se, ha csúnya, egy fiúnál annál inkább. Lányoknak ugyanis mindig a külső a legfontosabb, fiúknak nem.
20/149 A kérdező kommentje:
11:56 - A tapasztalat mást mond... Az igaz, hogy nem vagyok nagyon gazdag, de a belső tulajdonságaim teljesen rendben vannak. Segítőkész és intelligens vagyok, illetve van humorérzékem... Amikor neten próbáltam ismerkedni, a lányok pár nap beszélgetés után maguktól írtak rám, sőt volt, hogy ők kértek találkozót... Amíg nem láttak rólam képet.
Amúgy sosem tartottam magam annyira csúnyának. Ápolt vagyok, járok kozmetikushoz, minden nap borotválkozom, a hajamat is rendben tartom... Az utóbbi időben gyúrni is elkezdtem. Ennek ellenére mindenki visszautasít. Még az is, akinek "állítólag" nem számít a külső. Na mindegy.
2010. nov. 7. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!