Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha 21 évesen még nem randiztam?
Hát, ez igazán jól hangzik. :D
Mi leszel, ha nagy leszel?
Észrevetted, hogy eltűntek a többiek? :)
Jaja leléptek :)
Vegyszerekkel fogok foglalkozni, a foglalkozásom szép hosszú nevét most nem tudom idézni, növényorvos, így a legérthetőbb :)
Van két pálma-szerű. Az egyiknek sötétzöld hosszú, vékony levelei vannak, és hosszú szára (olyan, mintha fa lenne, csak kicsiben)
A másik világosabb zöld, és olyasmi levele van, mint a tölgyfának, több ágú. Ez utóbbi folyamatosan hoz hajtásokat, de közben a régi levelei hullanak.
Szerintem azért hullik annyira mert tápanyaghiányos.
Amúgy ha világos sárgák a levelek, akkor túl van öntve, ha elkezd összemenni mint a cigipapír, akkor pedig szomjas, ha nagyon nyúlik valamerre, akkor a fényt keresi, ha kókadt, fonnyad, akkor sok neki a fény.
Áááá, köszi!
Van egy virág, amelyik teljesen oldalra van húzódva, megnyúlt arra. Akkor ő a fény felé megy. A másikat pedig szerintem túllocsoltam. :S
Köszönöm a segítséged!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!