Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha 21 évesen még nem randiztam?
Ezek szerint én nem vagyok nő? :D Mert azt mondod egy nőt sem érdekelne, és akármilyen meglepő még a férfias vonásaim nem fejlődtek ki :D
És tévedsz, ha azt hiszed egy nőt sem érdekelne, most sem azért érdekli a nőket mert celeb, illetve van, akit azért, de a többség a humorát imádja :) A Non Stopos fiúknak is :) És ezek a dolgok azok, amik számítanak. Hogy valaki okos, jó humorú, kedves, szereti az állatokat, nem kábítószerezik. Fogalmatok sincs, hogy ezek a dolgok mennyit jelentenek. A külső sehol sincs ezekhez képest :)
2010. nov. 7. 21:15
Az egyikőtök már 100000%, hogy nem is csúnya. Mondom, ezt csak elhitetitek magatokkal. Ha én is így mennék ki minden nap az utcára, húúú, de ronda vagyok, hogy bújjak el, hogy ne is lássanak, persze, hogy nem fogok merni lépni...
Én is Király L Norbit akartam felhozni. :)
2010. nov. 7. 21:15
A 86%-osnak teljesen igaza van. Ne legyetek már pesszimisták :) Az a csúnya, aki annak hiszi magát. Nekem sem ártana fogynom, de baromira nem izgat, én így szeretem magam és ez tesz széppé, aki nem lát annak hát istenem, nem vagyunk egyformák, nem dőlt össze a világ, nem érdekel. Ha jól érzed magad annak van egy olyan sugárzása, ami széppé tesz, csak ezt annyi olyan ember mondja, aki nem érti, hogy lassan hiteltelenné válik, pedig nagyon is igaz.
2010. nov. 7. 21:17
Én nem vagyok túl okos, a humorom átlagos, kedves vagyok, szeretem az állatokat, nem drogozok, nem cigizek, nem szoktam pálni. Van egy kis esélyem?
2010. nov. 7. 21:18
Minden szingli nőnél van esélyed, akinél akarod, hogy esélyed legyen. És ha mégis csalódsz, akkor se lombozzon le, mert az élet azért állít akadályokat elénk, hogy átugorjuk őket. Tudod, nem az az erős, aki sosem bukik el, hanem aki elbukik ezerszer és mindig fel tud állni :)
2010. nov. 7. 21:20
Az a gond, hogyha valaki mond nekem valami negatív dolgot azt nagyon magamra veszem, és rosszul érzem magam. Azt nem bírnám elviselni, ha a nők elutasítanának, úgyhogy inkább hagyom őket.Ülök itthon továbbra is bús magányomban:)
2010. nov. 7. 21:29
Ez már csak rajtad áll :) Ha nem próbálkozol sikert se várj, de ha próbálkozol ugyan érhet csalódás, de megadod az esélyt a sikerre is :)
2010. nov. 7. 21:31
Ha nem próbálkozol, akkor ne is várj szerencsét! Azt nem várhatod örökké, hogy az öledbe hullik minden! Tessék erőt venni magadon, jókedvet csiszolni, és menni ki az életbe. Ennél még a lesz, ami lesz is jobb... Én is magamra veszem, ha megsértenek, de én is tudok hibát találni bárkin.
2010. nov. 7. 21:35
Ez elméletben jó, csak én gyáva vagyok a gyakorlatban véghez is vinni:) Kezdek úgy gondolni a dologra, hogy majd lesz valami, ha egyedül maradok akkor így jártam, ez van.
2010. nov. 7. 21:37
Hát akkor vegyél erőt magadon. Nem kell azt kérdezni, hogy "Szia! Randizol velem". Hanem nyisd ki előtte az ajtót, tekintsd egyszerűen nőnek és mosolyogj szépen. Menni fog :)
2010. nov. 7. 21:38
Kapcsolódó kérdések: