Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam újra? Kétszer hívtam fel a csajt akivel legutóbb randiztam. Kicsörgött, de aztán jött a hangposta. A két hívás közt volt talán 5perc, de egyiket se vette fel. Pénz nincs a kártyáján szal nem tud visszahívni. Szerintetek mi legyen?
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 17:56
1/10 anonim válasza:
csörgesd még, nekem barátnőm is ilyen, sose hallja meg..
2/10 anonim válasza:
csörgesd még, nekem barátnőm is ilyen, sose hallja meg! szóval csörgesd, abból bajod nem lehet
3/10 A kérdező kommentje:
1 órája hívtam...nem kéne inkább megvárni hátha este feljön msnre?Mert sztem tuti rám ír hogy bocsi a délutánért.Lehet ebből jobban jönnék ki :P
2010. júl. 4. 18:00
4/10 A kérdező kommentje:
Meg amúgy is óránként hívogassam?
2010. júl. 4. 18:00
5/10 anonim válasza:
ne hívd fel!!! majd MSn, vagy majd holnap felhívod! ne legyél ráakaszkodva, az nem tetszene neki! :D
6/10 anonim válasza:
én felhívnám, hogy tudja, hogy fontos neked
7/10 A kérdező kommentje:
1 randink volt eddig(pénteken).Most akartam volna megkérdezni hogy hogy érezte magát és hogy van-e kedve újra találkozni.
2010. júl. 4. 18:07
8/10 anonim válasza:
várj vele,
azt úgyis látja, hogy kerested
9/10 A kérdező kommentje:
Lehet várok, este hátha feljön msnre.Ha nem akkor holnap megpróbálom még 1x.
2010. júl. 4. 18:09
10/10 anonim válasza:
Ha sehogy nem megy a kapcsolatteremtés, miért nem mész el hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!