Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez valami gyerekkori trauma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami gyerekkori trauma miatt alakulhatott ki a karácsony miatt?

Figyelt kérdés

Ez a masodik karacsony hogy van parom. Es egyben a masodik karacsony amit mindenki a sajat csaladjanal tolt. Melegek vagyunk, nem igazan fogadnak el otthon minket. Bar anyukam elfogado, parom sosem akarna ide jonni.

Na a lenyeg az, hogy ilyenkor otthon mindig 10-15 evesnek erzem magam (egyebkent 30 vagyok) es ilyenkor legszivesebben a szilvesztert is otthon toltenem, hiaba igertem meg a paromnak hogy legalabb ket napot egyutt toltunk. Parom amugy joval szerenyebb korulmenyek kozott el, szerintem emiatt is van bennem egyfajta tudatalatti lenezes, nem tudom...Plusz mikor latom a tobbi parocskat ilyenkor elutazni kulfoldre, sielni, wellnessezni, mindig kicsit irigykedem.

En magam reszere megtehetnem, paromat mar nem lenne finanszirozhi es sajna o nincs olyan anyagi helyzetben, hogy rengeteg penzt kiadjunk egy kozos szilveszterre.

De emellett ott van az a fura erzes is h eddig egyutt volt mindog a szilveszter (egy resze) a szuleimmel es ezt szeretnem most is. De kozben momdtam paromnak h persze, vele leszek, de tudat alatt erzem h nem ezt akarom.

Mit tegyek?

dec. 28. 17:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%

A kérdező párját sajnálom,de nagyon. Ha tudná,mi megy a háttérben akkor azt hiszem, már ő szakított volna.

Senki nem érdemel meg a háta mögött ilyen aljaskodást, ami több kérdésben is megtörtént !

dec. 29. 12:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Miert kell sajnalni? Nem reg kiderult, hogy van egy nagyobb tartozasa amit sehogy se tud majd visszafizetni. Ezert is parazlm h mikor jon a vegrehajto.
dec. 29. 13:24
 13/13 anonim ***** válasza:
56%
De akkor mi a fenének vagy még vele együtt? Eddig a világon semmi pozitívat nem írtál róla, akkor meg?
dec. 30. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!