Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is nagyon gondolkodik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is nagyon gondolkodik a szakítason karácsonykor?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon sokszor elbizonytalanodom a kapcsolatomban. Lassan két éve vagyok együtt a párommal, de a különböző érdeklődési kör, teljesen különböző családi háttér nagyon is rányomja a bélyegét az egészre.

Anyámnak meg van a véleménye páromról, otthon meg a párom titkol engem, mint ahogy minden mást is titkol az életével kapcsolatban. (Pl azt hogy van egy többmilliós tartozása)

Rengeteg mindent én vettem a páromnak, és sokszor én fizettem helyette, mert a fizetése nem fedezi teljesen a kiadásait, nem élünk jelenkeg együtt. Ugyanakkor mindketten imádjuk a karacsonyt, így szinte az összes karacsonyi utazást, forralt borozást ajándékokat én fizettem, rengeteget fektettem bele mind pénzben mind érzelmileg.

Együtt is karácsonyoztunk két hete, most meg úgy volt hogy mindketten otthon karácsonyozunk a szüleinknél. Természetesen jött a kiakadás, bántás hogy mindenről én tehetek, miattam kellett hazamennie. Tegnap abba is belekötött, hogy miért megyünk fel karacsonyozni a bátyámhoz, minek megyünk éjféli misére. Minek osztok meg képet a karácsonyunkról. Egyébként ez máskor is így volt, ha a családdal utaztam, s megosztottam valamit ilyet mond: keressek fel egy szakembert. Ő persze sosem keres, mert nincs pénze.

Körülöttem mindenki a szakítást javasolja, de valahogy én mindig (lehet egyoldalúan) küzdöm a kapcsolatunkért. Őszintén a szilvesztert sincs kedvem veletölteni, hiába ígértem meg.

Viszont annyira nem érzem normálisnak, hogy karacsony napján ezen görcsölök. Btw, egy jó szót nem kaptam tőle szenteste, meg ilyenkor hívni sem tud a szülei miatt. Nem akarja, hogy beavatódjanak.

tegnap 13:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Már rég el kellett volna hagynod.
tegnap 13:18
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Erre tényleg ne pazarolj több időt, nem érdemes. Nem lesz jobb.
tegnap 13:20
 3/19 A kérdező kommentje:
Az is zavar h tenyleg azt ereznem kidobott ido es penz volt egy ember miatt. Meg ugye meg a tartozasait sem kezdte el torleszteni.Es inkabb megyek vissza a pofonokert, hagyom hogy kritizaljon, erzelmileg manipulaljon. Nem ertem en se miert csinalok. Gondolom trauma. Hiaba mentem eddig pszichológushoz, sajnos nem nagyon leptem elore
tegnap 13:23
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

Tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy mi a jó neked objektíven ebben a kapcsolatban? (Az nem ér válasznak, hogy szereted.)

Vagy még jobb, ha egy papírlapra készítesz egy táblázatot: jobb és bal oldal, pozitív és negatív dolgok.

Szerintem ennek tükrében ki fog jönni egy eredmény, hogy a mérleg melyik oldalára fog billenni.

(Ha visszakönyörögné magát, akkor el ne hidd.)

tegnap 13:23
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
Az sem véletlen, ha körülötted mindenki(!) a szakítást javasolja. Lehet ideje lenni hinni nekik.
tegnap 13:24
 6/19 A kérdező kommentje:
4) ez is kemeny h ha nincs velem allandoan csak ra gondolok es most szenteste is hianyerzetem volt, bar egy boldog karacsonyt nem kaptam tole csak leoltast h miert posztolok. Ja bocsi, hogy nalunk nem mindenki narcisztikus, meg energiavampir.
tegnap 13:30
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
De mit érsz el azzal, hogy lehordod itt vagy akárhol és mégis vele vagy? Tedd ki a jó ég áldjon meg.
tegnap 13:37
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha szenteste azon gondolkozol, hogy szakits-e akkor egyertelmuen igen a valasz.
tegnap 13:53
 9/19 anonim ***** válasza:
45%

Ezek nem ennyire egyszerű dolgok, hogy egy személy narrációja alapján megítélhető legyen a valóság.

A volt barátnőmmel én is viselkedtem rosszul az első évben, hogy a barátai, ismerősei, külső szemlélőként lazán odavágták hogy meneküljön, keressen jobbat, miközben sosem láttak még minket együtt, szinte semmit sem tudnak rólam a negatív pletykákon kívül. Nem tudják, hogy mennyire szeretem őt jelenleg is, és hogy mennyit szenvedek attól, hogy képes volt eldobni annak ellenére, hogy szeretjük egymást.

tegnap 13:56
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

3

Nem biztos, hogy trauma. Pusztán erős kötődés, félelem az egyedülléttől, OXITOCIN.

tegnap 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!