Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek itt én hibáztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek itt én hibáztam, vagy a párom reagálja túl?

Figyelt kérdés

Most hosszasan nem akarom magunkat bemutatni, lényeg a lényeg más energia szinten működünk a párommal. Tegnap kicsit beteg volt, így este úgy döntöttem, hogy egyedül megyek ki a parlamenthez megnézni a karácsonyfát, meg egy picit sétálni. Ezen teljesen kiakadt, nem is beszél hozzám, mennyire empátiátlan meg önző vagyok. Most meg linkeli, hogy tegnap reggel még azt írtam h egy chillelős, forralt borozós estét szeretnék. De mivel láttam a párom beteg, gondoltam hagyom aludni, elmehyek egyedül egyet sétálni.

Tényleg ez akkor bűntett? Párom szerint ezek szerint az. Szerintem nem. Ha most 2 hétgig beteg, 2 hétig virrasszak az ágya mellett?

ma 09:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%

Párod reagálja túl. Én rendszeresen szoktam este lemenni egyedül sétálni egy fél óra-órát, ha ő éppen fáradt, vagy nincs kedve. Nem vagyunk összenőve, könyörgöm.

Főleg, ha a párod ráadásul aludt, tehát még bekuckózva filmezni sem tudtatok volna, vagy ilyesmi, akkor miért kellett volna őt őrizned?

ma 09:24
 2/27 A kérdező kommentje:
Azt kelzeljetek el h azota hozzam se szol. Reggelit is csak maganak csinalt mert h kulon mukodunk, nem? 🤦
ma 09:29
 3/27 anonim ***** válasza:

De szóltál neki, mielőtt mentél, ugye? Együtt laktok?

Azért ugye nem fogsz éhen pusztulni?

ma 09:33
 4/27 A kérdező kommentje:
Nem fogok persze 😁 szóltam neki este, amikor ő közölte hogy nincs jól, hogy most lemennék sétálni. Előtte egy hétig beteg voltam, mostanra meg tele voltam energiával.
ma 09:38
 5/27 anonim ***** válasza:
61%
A párod még nem nött fel. Ö reagálja túl, úgy viselkedik, mint egy sértödött óvodás. Ha nem hagyja abba, beszélnék vele. Egyszeri alkalommal és komolyan, hogy felnött emberek általában hogyan oldják meg a konfliktusaikat. Aztán megvárnám, hogy mi történik.
ma 09:38
 6/27 A kérdező kommentje:
Most meg jön ezekkel a hülye mondatokkal, hogy az eszedbe nem jutott volna megkérdezni, hogy nekem nincs-e kedvem máskor elmenni...Nem értem, nekem ez fura h valaki csak úgy tud valahova menni, hogy ott van vele a másik. Én szeretek egyedül menni helyekre.
ma 09:40
 7/27 A kérdező kommentje:
5) de hogy beszélnél vele? Most én vagyok a bűnbak természetesen. Nekem ez tényleg nem is probléma. Ha csak a szüleimre gondolok, ők is eljárnak külön sétálni, edzeni, soha nincs ebből konfliktus.
ma 09:41
 8/27 anonim ***** válasza:
44%
Miért nekünk beszéled ki? Tiszta szánalom mindkettőtök.
ma 09:42
 9/27 A kérdező kommentje:
Vele nem tudok beszélni. Közölte ameddig lehet ne szóljak hozzá.
ma 09:47
 10/27 anonim ***** válasza:
69%
Hát ha nem vagytok nagyon összekötve anyagilag, en a helyedben közölném, hogy akkor az "ameddig lehet" a sohanapján kiskedden, viszontlátásra, lehet egyedül duzzogni. Van neked erre szükséged??
ma 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!