Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek itt én hibáztam, vagy a párom reagálja túl?
Most hosszasan nem akarom magunkat bemutatni, lényeg a lényeg más energia szinten működünk a párommal. Tegnap kicsit beteg volt, így este úgy döntöttem, hogy egyedül megyek ki a parlamenthez megnézni a karácsonyfát, meg egy picit sétálni. Ezen teljesen kiakadt, nem is beszél hozzám, mennyire empátiátlan meg önző vagyok. Most meg linkeli, hogy tegnap reggel még azt írtam h egy chillelős, forralt borozós estét szeretnék. De mivel láttam a párom beteg, gondoltam hagyom aludni, elmehyek egyedül egyet sétálni.
Tényleg ez akkor bűntett? Párom szerint ezek szerint az. Szerintem nem. Ha most 2 hétgig beteg, 2 hétig virrasszak az ágya mellett?
Párod reagálja túl. Én rendszeresen szoktam este lemenni egyedül sétálni egy fél óra-órát, ha ő éppen fáradt, vagy nincs kedve. Nem vagyunk összenőve, könyörgöm.
Főleg, ha a párod ráadásul aludt, tehát még bekuckózva filmezni sem tudtatok volna, vagy ilyesmi, akkor miért kellett volna őt őrizned?
De szóltál neki, mielőtt mentél, ugye? Együtt laktok?
Azért ugye nem fogsz éhen pusztulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!