Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek itt én hibáztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek itt én hibáztam, vagy a párom reagálja túl?

Figyelt kérdés

Most hosszasan nem akarom magunkat bemutatni, lényeg a lényeg más energia szinten működünk a párommal. Tegnap kicsit beteg volt, így este úgy döntöttem, hogy egyedül megyek ki a parlamenthez megnézni a karácsonyfát, meg egy picit sétálni. Ezen teljesen kiakadt, nem is beszél hozzám, mennyire empátiátlan meg önző vagyok. Most meg linkeli, hogy tegnap reggel még azt írtam h egy chillelős, forralt borozós estét szeretnék. De mivel láttam a párom beteg, gondoltam hagyom aludni, elmehyek egyedül egyet sétálni.

Tényleg ez akkor bűntett? Párom szerint ezek szerint az. Szerintem nem. Ha most 2 hétgig beteg, 2 hétig virrasszak az ágya mellett?

dec. 18. 09:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Ha ketten terveztétek és megbeszélés nélkül elmentél, akkor márpedig részedről gáz. Azzal dühíted őt még jobban, hogy ezt nem látod. Ettől nem ő gyerekes. Bárhová máshová elmehettél volna vagy megbeszélhettétek volna, de te nem beszéltél vele. A hangsúly azon van, hogy te és kommunikáció. Úgy látom, hogy kevés érzelmi intelligencia van a válaszolókban is.

Mi sem vagyunk összenőlve és rengetegszer megyek egyedül vagy mással. De mi ezt megbeszéljük!

dec. 19. 19:24
 32/34 anonim ***** válasza:
S akkor mi van, hogy külön reggeli? Hát a hiszti pont nem nála van, nála jogos az ügy!
dec. 19. 19:26
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is ezt csinálja! Ő bárhová mehet, én még az uszodába is úgy, hogy előtte lehúzza a kedvemet, mert "menjetek csak, velem ne is törődjetek". Ha beteg virrasztani kell mellette, ha én vagyok beteg ugyan úgy főznöm kell, takarítani, még a tűzre se rakna. Olyan mint egy ovis. De ha ő szexet akar, nekem azt betegen is teljesítenem kéne. Még a könyvtárba is úgy kell ellógnom, mert zavarja, hogy sokat vagyok bent, meg itthon olvasok. Kontrollmániások! Bár előbb észre vettem volna.
dec. 20. 18:06
 34/34 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem inkább otthon maradhattál volna vele.
dec. 22. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!