Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek itt én hibáztam, vagy a párom reagálja túl?
Most hosszasan nem akarom magunkat bemutatni, lényeg a lényeg más energia szinten működünk a párommal. Tegnap kicsit beteg volt, így este úgy döntöttem, hogy egyedül megyek ki a parlamenthez megnézni a karácsonyfát, meg egy picit sétálni. Ezen teljesen kiakadt, nem is beszél hozzám, mennyire empátiátlan meg önző vagyok. Most meg linkeli, hogy tegnap reggel még azt írtam h egy chillelős, forralt borozós estét szeretnék. De mivel láttam a párom beteg, gondoltam hagyom aludni, elmehyek egyedül egyet sétálni.
Tényleg ez akkor bűntett? Párom szerint ezek szerint az. Szerintem nem. Ha most 2 hétgig beteg, 2 hétig virrasszak az ágya mellett?
Ha ketten terveztétek és megbeszélés nélkül elmentél, akkor márpedig részedről gáz. Azzal dühíted őt még jobban, hogy ezt nem látod. Ettől nem ő gyerekes. Bárhová máshová elmehettél volna vagy megbeszélhettétek volna, de te nem beszéltél vele. A hangsúly azon van, hogy te és kommunikáció. Úgy látom, hogy kevés érzelmi intelligencia van a válaszolókban is.
Mi sem vagyunk összenőlve és rengetegszer megyek egyedül vagy mással. De mi ezt megbeszéljük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!