Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek itt én hibáztam, vagy a párom reagálja túl?
Most hosszasan nem akarom magunkat bemutatni, lényeg a lényeg más energia szinten működünk a párommal. Tegnap kicsit beteg volt, így este úgy döntöttem, hogy egyedül megyek ki a parlamenthez megnézni a karácsonyfát, meg egy picit sétálni. Ezen teljesen kiakadt, nem is beszél hozzám, mennyire empátiátlan meg önző vagyok. Most meg linkeli, hogy tegnap reggel még azt írtam h egy chillelős, forralt borozós estét szeretnék. De mivel láttam a párom beteg, gondoltam hagyom aludni, elmehyek egyedül egyet sétálni.
Tényleg ez akkor bűntett? Párom szerint ezek szerint az. Szerintem nem. Ha most 2 hétgig beteg, 2 hétig virrasszak az ágya mellett?
Mit mondjak? Én vele maradtam volna ha tényleg beteg. Egyedül nem is érezném magam jól amikor ő otthon pihen mert beteg. Nem kell ahhoz lázasnak lenni, vagy hasmenésnek lennie, nem kell teát se csinálni folyamatosan neki, vagy babaként kezelni. Nem erről van szó hanem arról, hogy rosszul érzi magát és te egyedül hagytad. Tényleg ha meg se kérdezted őt, hogy nem bánja-e, hogy mész hanem csak kihelentetted az nem éppen arra utal, hogy tekintettel vagy rá.
Hagyjuk ki, hogy a szüleid, vagy barátaid hogyan állnak hozzád mert nem velük élsz együtt. Egy párkapcsolat dinamikája jócskán eltér tőlük.
Természetesen nem megoldás, hogy most csönddel ver, gyerekes, de ha az ő oldaláról nézem akkor te pedig érzéketlen vagy.
Ha 2 hétig beteg nagyon akkor kórházba kerül, de az ember 2 hét környékén átlagosan véve egyre jobban érzi magát, kigyógyul és lehet együtt menni akárhová. Nyilván ha nem akar menni mert ő beteg, fáradt 2 hét múlva akkor menj egyedül.
De biztos vagyok benne hogy fordított esetben neked is nagyon rosszul esett volna ha otthagyott volna otthon. Nem csak a saját szemszögedből kellene nézni a dolgokat hanem az ő érzéseit is figyelembe kéne venni.
Egyértelműen ha neked ez nehezedre esik, vagy úgy látod, hogy fölösleges akkor hamarosan szakítás lesz a vége.
Szerintem ez egy szenny kapcsolat. Live tweeteli a csajt, basszus.
De inkább maradjatok együtt, így legalább lefoglaljátok egymást. Francnak kéne pasi, aki kipletykál a neten.
Elképesztő, hogy viselkednek párok egymással!
Nálunk a szitu a következő lett volna:
Én: Kincsem, nem érzem jól magam, lefekszem korán, vagy csak tunyulok a kanapén.
Ő: Mid fáj, csináljak-e valami kaját, teát, hozzak-e gyógyszert... Amíg hevergetsz, lemennék járni egyet, ha nem baj... Vagy maradjak?
Én: Persze, menj csak, én elheverek itt, majd jössz!
Ennyi!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!