Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek itt én hibáztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek itt én hibáztam, vagy a párom reagálja túl?

Figyelt kérdés

Most hosszasan nem akarom magunkat bemutatni, lényeg a lényeg más energia szinten működünk a párommal. Tegnap kicsit beteg volt, így este úgy döntöttem, hogy egyedül megyek ki a parlamenthez megnézni a karácsonyfát, meg egy picit sétálni. Ezen teljesen kiakadt, nem is beszél hozzám, mennyire empátiátlan meg önző vagyok. Most meg linkeli, hogy tegnap reggel még azt írtam h egy chillelős, forralt borozós estét szeretnék. De mivel láttam a párom beteg, gondoltam hagyom aludni, elmehyek egyedül egyet sétálni.

Tényleg ez akkor bűntett? Párom szerint ezek szerint az. Szerintem nem. Ha most 2 hétgig beteg, 2 hétig virrasszak az ágya mellett?

ma 09:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%
Akkor sem itt beszéljük ki, hanem megvárod amíg megint hajlandó lesz olyan hangulatban lenni hogy értelmes felnőttként beszéljetek. Neked ez sz*rul esett, túlreagálta, lesz meg alkalom kettesben menni. De intelligens ember nem szekálja a másikat, amíg nem enged be. Az ilyen dolgok újabb vitákat szülnek mert nem lehet megbeszélni, amíg ő nem akar tisztán látni, vagy kőzeledni. Ezért nem vitázni kell, amíg egyik sincs olyan hangulatban, hanem ráhagyni. Meg fogjatok tudni ezt beszélni, ha megenyhül
ma 10:01
 12/30 anonim ***** válasza:
69%
De ha ezt rendszeresen eljátssza, annak ellenére hogy vilagosan elmondod neki h gyerekes és értelmetlen a viselkedése, akkor tényleg lehet csomagolni.
ma 10:02
 13/30 A kérdező kommentje:
Egyszer mar volt ra pelda, mikor en kulfoldon voltam egy esemenyen. Ott meghivtak egy vacsorara is, ami eredetileg nem volt betervezve, termeszetesen elmentem. Utana hasonlo volt a reakcio, mert ugy volt hogy este beszelunk (szamomra ez nem azt jelenti, hogy az egesz estemet felaldozom). Este 10 korul mar nem volt hajlando beszelni.
ma 10:08
 14/30 anonim ***** válasza:
74%

Mit mondjak? Én vele maradtam volna ha tényleg beteg. Egyedül nem is érezném magam jól amikor ő otthon pihen mert beteg. Nem kell ahhoz lázasnak lenni, vagy hasmenésnek lennie, nem kell teát se csinálni folyamatosan neki, vagy babaként kezelni. Nem erről van szó hanem arról, hogy rosszul érzi magát és te egyedül hagytad. Tényleg ha meg se kérdezted őt, hogy nem bánja-e, hogy mész hanem csak kihelentetted az nem éppen arra utal, hogy tekintettel vagy rá.

Hagyjuk ki, hogy a szüleid, vagy barátaid hogyan állnak hozzád mert nem velük élsz együtt. Egy párkapcsolat dinamikája jócskán eltér tőlük.

Természetesen nem megoldás, hogy most csönddel ver, gyerekes, de ha az ő oldaláról nézem akkor te pedig érzéketlen vagy.

Ha 2 hétig beteg nagyon akkor kórházba kerül, de az ember 2 hét környékén átlagosan véve egyre jobban érzi magát, kigyógyul és lehet együtt menni akárhová. Nyilván ha nem akar menni mert ő beteg, fáradt 2 hét múlva akkor menj egyedül.

De biztos vagyok benne hogy fordított esetben neked is nagyon rosszul esett volna ha otthagyott volna otthon. Nem csak a saját szemszögedből kellene nézni a dolgokat hanem az ő érzéseit is figyelembe kéne venni.

Egyértelműen ha neked ez nehezedre esik, vagy úgy látod, hogy fölösleges akkor hamarosan szakítás lesz a vége.

ma 10:17
 15/30 A kérdező kommentje:
14) en megertem, meg amikor korhazban volt, latogattam. De szamomra az tenyleg egyfajta onfelaldozas h ha kozli h ma delutan is inkabb itthon maradna akkor en is ezt teszem. Maskor meg ha megyunk valahova es en tobbet akarok latni, persze en vagyok a hibas megint, mert nem ebben egyeztunk meg eredetileg. Eppen emiatt mentem is egyrdul, mert igy senki nem szol bele, hogy mit hogyan csinalok, setalok e meg 15 percet stb. Es szerintem ez nem azt jelenti, hogy nem torodom a masikkal. Szerintem.
ma 10:36
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez egy szenny kapcsolat. Live tweeteli a csajt, basszus.

De inkább maradjatok együtt, így legalább lefoglaljátok egymást. Francnak kéne pasi, aki kipletykál a neten.

ma 10:46
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő, hogy viselkednek párok egymással!

Nálunk a szitu a következő lett volna:

Én: Kincsem, nem érzem jól magam, lefekszem korán, vagy csak tunyulok a kanapén.

Ő: Mid fáj, csináljak-e valami kaját, teát, hozzak-e gyógyszert... Amíg hevergetsz, lemennék járni egyet, ha nem baj... Vagy maradjak?

Én: Persze, menj csak, én elheverek itt, majd jössz!

Ennyi!

N

ma 10:51
 18/30 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem sem összeférhető így a dolog. Utazásnál engem is idegesítene a spontaneitás hiánya. Meg gondolom nem napokra hagytad ott, max 1-2 órára. Annyit meg felnőtt ember bírjon már ki egyedül.
ma 10:51
 19/30 anonim ***** válasza:
66%
Hogyha megkérdezted tőle, zavarná-e ha te most kimennél vagy legalább megkérdezted tőle, szüksége lenne-e valamire (étel, gyógyszer stb), akkor nem jogos tőle. Amúgy ha rendszeresen elveszi tőled a szabadságot, akkor az idegörlő
ma 10:55
 20/30 A kérdező kommentje:
17) azt el is felejtettem, termeszetesen megkerdeztem, hogy beugotjak e valami kajaert. Valasz: úgysem ersz mar oda, nem teljesen mindegy? Nem kell semmi.
ma 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!