Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam, mit tegyek?
Igyekszem röviden összefoglalni.
Az utóbbi kb 1-2 hónapban nem igazán érzem jól magamat a barátommal és bennem felmerült a szakítás gondolata is. Előtte jeleztem a problémákat de nem igazán történt változás. Én meg annyira féltem, hogy ki kell mondani a szakítást, hogy kb észre sem vettem és itt a karácsony. Ilyenkor meg nem szeretnék szakítani, nem szeretném tönkretenni az ünnepet. Tudom, hogy sokan nem értenek egyet velem, de én ezt így tartom helyesnek, és vallom, hogy még december elején kellett volna szakítanim. De nem forgathatom vissza az idő kerekét.
Igen ám, de a barátom elhívott a családjához. Más kérdés, hogy ez ma derült ki, de elhívott. Nekem semmi kedvem. Az egész nagy család ott lesz, eddig csak a szűk családi körével találkoztam. (Még 1 éve sem tart a kapcsolatunk.)
Mondta, hogy ez neki nagyon fontos, hogy találkozzak velük is.
De én nem szeretnék, tekintve, hogy a szakítást fontolgatom. Felvetettem neki, hogy nemtom, találkozzunk két ünnep között, de ő hajthatatlan és ha tovább erősködök, baromira meg fog sértődni, ismerem.
Nem kell kioktatni, tudom, hogy ez aljas tőlem, de elrontottam és így alakult.
Mit tegyek?
Menjek el és játsszam el, hogy minden rendben vagy mégis mit mondjak, miért nem megyek el?
20/L
Mondd azt, hogy gyomorrontásod van, nem tudsz menni.
Ha hisztizik, legalább még egy ok a szakításra.
Szerintem egész egyszerűen mond azt hogy te nem szeretnél most velük karácsonyozni, mert nincs hozzá kedved és ez a te döntésed és tartsa tiszteletben!
Majd ha vége az ünnepeknek akkor ráér a szakítás
Érthetően és tisztán mondd meg, hogy nem szeretnél menni.
És mi van, ha megsértődik? Könnyebben megoldod a szakítást.
Tanulj az esetből, és legközelebb ne húzd az időt, ha egyszer benned már megszületett az elhatározás.
Miért félsz? Tartasz tőle, hogy agresszív lesz? Ebben az esetben egyszerűen telefonon mondd meg, hogy vége. Esetleg hangüzenetben, hogy ne kelljen azon aggódni, hogy mit reagál. Nyugi, fel fogja dolgozni, nem ő az első, akivel szakítanak.
De innen már ne húzd az időt, teljesen felesleges. Mondjuk várd meg, amíg a rokonlátogásból ma hazaér, és utàna.
Nem sok értelme van.
Egyébként pedig ki a fenét érdekel, hogy ki mit fog gondolni rólad? jajj az a lány csak kihasznált kisfiam....jajj jajj jajj
Én megmondanám, hogy a szüleimmel leszek kérték h töltsem velük.
Mond meg neki, hogy a kapcsolatotok válságban van, mert szart a kéréseidre, úgyhogy ebben a helyzetben nem jó döntés téged a családjának bemutatni, és ezt te sem szeretnéd.
Csak lazán, őszintén de azért tisztelettel. Jól jársz ha megtanulod :)
"de ő hajthatatlan és ha tovább erősködök, baromira meg fog sértődni, ismerem."
Itt lesz az alkalom a szakításra.
Áldás, békesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!