Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek véglegesen elronto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek véglegesen elrontottam az egészet, amiért túl tapadós voltam a lánnyal?

Figyelt kérdés

Egy friss kapcsolatban vagyok benne, és az ismerkedésünk óta végig óránként írtunk egymásnak hosszabb üzeneteket, viszont tegnap 2x írt egész nap, akkor is 2-2 szót, ma pedig semmit nem délig, ami nem volt megszokott ahhoz képest, amennyit korábban beszéltünk.

Szóval rákérdeztem, hogy van-e valami gond, mert nekem picit rosszul esik, hogy hirtelen szinte teljesen eltűnt.

Írta, hogy fáradt a munkától, +családi gondjai is vannak.

Viszont a barátaim szerint itt rontottam el, mert nem kellett volna számon kérnem.

Pedig nem is kértem számon, csak szóltam neki, hogy rosszul esik, hogy hirtelen ennyire keveset beszélünk, és nem tudom miért, de ha van valami gond azt megértem.

Túl tapadós voltam és végleg elrontottam mindent?

aug. 14. 20:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Miért hallgatsz a barátaidra? Szakított veled? Nem. Akkor mit vagy betojba? A párodnak szólni illett volna, hogy fáradt, gondjai vannak és nincs kedve társalogni, hogy támaszt nyújts neki. De mivel nem mondta, hagyott téged a parlagon nem akar téged traktálni, vagy lezárja, hogy te aggodalmaskodsz miatta és egyáltalán nem akar téged bevonni az életébe. A barátaid egyáltalán nem jó véleménnyel vannak az egészről. Várnék még egy kicsit, maximum két hetet, hogy javult-e a helyzete, vagy akarja-e, hogy végighallgassam, támaszt nyújthatok-e neki és ha nem változik semmi akkor én raknám ki. Azért a párod, hogy tudj a dolgairól, vagy ha nem is akar bizalmat szavazni még neked akkor tudassa, hogy nincs ideje, kedve, de majd jelentkezik.
aug. 14. 20:35
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Végleg nem, kérj majd elnêzést. Nem kell 0-24 egymásra tapadni, nincs értelme.
aug. 14. 20:36
 3/14 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem meg már megunt téged. Nem jó kifogás a család, munka főleg úgy, hogy nem informált előtte.

Nem szarakodnék vele ezek után.

aug. 14. 20:38
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Orankent?? Kicsit beteg felfogasod van. Menj el inkabb dolgozni meg edzeni.
aug. 14. 20:47
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

A csaj is írt neki óránként!!! Persze, hogy nem érti, hogy hirtelen miért váltott főleg, hogy még csak nem is árulta el az okát.

aug. 14. 20:50
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Egy kérdéstől még nem rontottad el. De a kérdés mellé nem kell benne lelkiismeretfurdalást kelteni, hogy neked rosszul esik, ha nem ír (nem tudom, ezt is leírtad-eÖ. Szíve joga néha mással is foglalkozni az életében.

Ha érdekled őt akkor ennyitől nem fogod eltaszítani, de ha már unalmasak a beszélgetéseitek, nincs semmi izgi téma, akkor meg érthető ha lesz--rja, és nem ezzel ijesztetted el.

Mindenesetre ilyenek ne csinálj, adj teret a másiknak. Ha meg úgy érzed, hogy már egyáltalán nem érdeklődik, hosszabb ideig, akkor hagyni kell.

aug. 14. 21:36
 7/14 anonim ***** válasza:
6 - bocs, visszaolvasva, ott volt, hogy a lelki zsarolást is odatetted. Szóval azt nem kell odatenni, csak simán tedd fel a kérdést majd másoknak, máskor. Aki akar, az meg majd visszaközeledik, amikor akar. Ha nem akar, nem a nyomasztásod fogja meghozni a kedvét.
aug. 14. 21:37
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem voltak unalmasak a beszélgetéseink, nagyon sokat és jókat beszéltünk, aztán egyszer csak másnap délben írt először, és akkor is csak 2-3 szót, majd ezek után este írt csak vissza szintén 2-3 szót, majd ma délig semmi, meg se nézte amit írtam, ezért kérdeztem rá, hogy akkor most végülis mi van.
aug. 14. 21:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet neked nem voltak, de ugye az ő oldalát nem tudjuk. De szakadj már le erről, hogy ismételgeted, hogy mennyit írt azóta. Menj, olvass egy könyvet, és ha többet nem ír, akkor nem érdekled. Nem tudsz semmit tenni.

Lehet ő 5 másik emberrel beszél, ő nem vett komolyan, nem látunk a fejébe.

aug. 14. 21:49
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Több variációd van:

-visszatért az exe-és össze van zavarodva-tisztítani akarja maga körül a dolgokat

-valami kiderült rólad-komolyabb-és azonnal zár.

-Valami olyanban van benne családi szinten amibe nem akar belerántani és zárni akarja az ismeretséget, mert nem akarja, hogy bajba kerülj és még miattad is idegeskednie kelljen, van elég baja igy is..

2-3-ra tippelnék.Akkor szokott igy viselkedni egy nő.

aug. 14. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!