Elrontottam volna véglegesen a telefonomat? Segítség . Leírás.
ELSŐSORBAN: TELEFONOM: Samsung Galaxy mini
Na, ma voltam horgászni, na és ugyebár amilyen szerencsétlen vagyok, beleejtettem a vízbe a telefonomat. 2 perc múlva megtaláltam, kivettem, még akkor működött minden, aztán abban a pillanatban kivettem az akkumulátort meg a SIM kártyát aztán kitettem szárítani. 3 órán át szárítottam, közbe bekapcsoltam, de semmi nem történt, majd 3 órára rá bekapcsoltam, betöltötte, aztán kiírt valami hibát, hasonlót ehhez: [link] (első kép) aztán inkább kikapcsoltam. Majd otthon újra bekapcsoltam, működött minden, ahogyan régen, mikrofonom, hangszóróm, minden tökéletes, csak aztán fél órára rá meg nem működik a 2 szélső gomb, a középső igen, de van hogy az sem, ezért vissza sem tudok menni a menüben. Meg kiírja fent, hogy van SMS-em, aztán közben meg mindet láttam, meg ilyenek. Gondoltam, hogy újratelepíteni az androidot vagy mit csináljak vele? Szerelőhöz nem szeretném vinni! :( előre is köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!